Zdravím, pomožte mi niekto prosím Vás lebo mám už nervy na pokraji. Neviem prísť na to prečo sa mi prehrieva doska ,podľa programov ukazuje že má teplotu 77 stupnov..trošku moc, a neviem prečo je taká teplota ,včera som kupoval nový chladič na procák.Kleslo mi aj fps na hrách .Prosím poradte mi čo s tým...,dik
Intel Pentium4 2,66GHz,1,512 GB ram, doska SiS 648FX, NVIDIA GF 6600 agp8x 256Mb
teplota dosky
Re: teplota dosky
cirkuluje tam dobre vzduch ? ake chladice tam mas ? nejake otvory na vetranie ? prach ? citil si ju ?
noo citil som ju..chladič je tam na procáku nejaký Spire neviem presný typ taký štandardný,otvory na vetranie su dva na boku pod sebou,prach hádam nie..
Este napis ktora cast dosky sa hreje. Ci je to chipset alebo nejaky iny senzor.
Mas vetraky aj v predu aj vzadu? To je uplny zaklad. Minimalne jeden vzadu by si mal mat na odfukt tepleho vzduchu z bedne von.
Mas vetraky aj v predu aj vzadu? To je uplny zaklad. Minimalne jeden vzadu by si mal mat na odfukt tepleho vzduchu z bedne von.
ja by som to rozobral poriadne precistil od prachu (pokial) si to nerobil, poupravoval kable aby nezavadzali inac ti tam bude prudit horuci vzduch
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
+ ak sa ti prehrieva chipset, prepastovať.
Vyskúšaj aj nejaký iný program na meranie. Možno len zle ukazuje. 77° je priveľa.