Grim-Reaperka napísal:...to si nepamätám, keď tak daj link na tému, pravda je že ľudí bez ohľadu na to či mám alebo nemám argumenty upozorňujem na gramatiku...a tiež privítam ak mňa niekto tiež upozorní na chybu...ale sme už dosť OT...žabomyšiu vojnu som nevyvolal ja, len som napísal svoj názor...
Nazor" ktory si ale doteraz nicim nedolozil

Alebo nam aj napises,ako si sa k svojmu nazoru dopracoval,na zaklade akych aspektov,ved ak si za niecim clovek stoji,nemal by mat problem aj vysvetlit preco"..podme
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 13:30)
Eruner napísal:zaujímavá hádka, len pokračujte
peniaze sami o sebe nie sú zlé, ale povedal by som, že to ľudia sa nenaučili s nimi správne narábať (nehovorím, že všetci)
Hadame? to dedukujes podla seba?..pre mna teda obycajna vymena nazorov,zatial sa bavim

/
Psychos,
Mozno nie,ale kym budu existovat,bude existovat/a stupnovat sa/aj korupcia,chamtivost,kriminalita etc,tak ako aj financne otroctvo vsetkeho druhu.A potom
/citujem z "putovania za kamenom mudrcov/
Najcastejsou motivaciou" ludi nieco urobit,"nieco spachat" su prave peniaze
a tiez,/A to ze sa daexistovat aj bez penazi nam potvrdzuje jeden zaujimavy fakt,a to ze napr Japonci az do 19,storocia ich nepoznali a zili si velmi dobre.
Platidlom bola ryza/

/Nepoznali ziadne uroky,poplatky bankarom,nebola u nich ziadna zlocinnost pre peniaze.O ich zivote nerozhodovali rozny bankari,ani koristnicky investory,ziadny uzernici/nebankovky/ale len ich vlastna praca.
Zit by sa teda dalo zrejme aj bez penazi,teda keby sme nezili,medzi nami nezili ludia/ktory bez tych penazi nevedia existovat/resp moci ktoru im peniaze zabezpecuju/
a tiez psych.Mohol by si mi ozrejmit v com jakoze pise Grim rozumne,ja som na jeho prisp.zatial nic rozumne" nezaznamenala..dufam ze mi niekto vysvetli,fakt nexcem zomriet sprosta