Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
neviem neviem, ale nevidel som amatera s dvoma zrkadlovkami na pleci, s profi sklami...co ja viem.
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
máš pravdu ale tak načo sa pchal kameramanovi do záberu.. keby sa postavil do zadu a dal na nich zoom tak by to bolo ešte krajšie lebo takto by mal len fotky do pol pásu tela .. a takto pokazil aj kameramanovi pekné zábery..
Pekne videjko
uz len ci tie fotaky vobec prezili 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ma tu niekto skusenosti so scanovanim filmov? resp. so scanermi? planujem jeden kupit a neviem ktory si mam vybrat. ci epson v350 alebo canon canoscan 5600f.
-
chlapec10
Addict
neuraz sa, ale myslim si ze nemas sajnu o com rozpravasmartinez13 napísal:v tom videu je podla mňa ten fotograf asi amatér alebo čo.. nechápem prečo sa nepostavil dozadu napríklad zo statívom a nezoomoval a kameraman by mal pekný výhlad po celú dobu na nich.. veď hentie fotky čo robil sa len od pol pása takže podla mňa zbytočnosť fotenia.. zavadzal kameramanovi, asi sa nijako nedohodli a takto to dopadne..
PS: Fotil si uz svadbu?
PPS: Kde je napisane alebo vidno ze to je video od oficialneho svadobneho kameramana a nie od domacej kamery co mala v ruke stara mama alebo XY
-
D4vid
Medium Star
Martinez13: fakt hluposti pises... amater to urcite nebol... Keby ten kameraman bol naozaj niekto plateny a nie len nejaky clen rodiny tak by urcite nestal ako puk niekde vzadu... Skoda tych fotoaparatov... Snad to rozdychali 
-
martinez13
Light Professional
veď aj keď to kamerovala mama alebo kto tak im pokazil záber ako idú spred oltára, tiež mohol myslieť nato že sa to bude kamerovať a nie byť rovno pred nimi.. a áno mš pravdu nikdy som nefotil svadbu ale toto video mi poslal kameraman čo točí svadby a má spoločníka ktorý fotí a tí dvaja sa dohodnú čo a ako.. tento myslel len na svoju činnosť ale moohl dbať ohlad aj nato video..
-
chlapec10
Addict
je mi jedno ci ti to poslal sam jezis.... ja ti tvrdim ze ten fotograf neurobil profesionalne nic zle, a za tym si stojim
vies kolko ludi si toci taku svadbu??? to mal ten fotograf ako uhybat kazdemu strykovy/tete/bratrancovi/babke/dedkovi co si to tocili??? a pockaj, on by mal urobit aj nejake tie fotky....
a nehnevaj sa, ak fotim svadbu, tak zhlobka j***m na nejaku babku kameramanku, lebo ja tam som pracovne a moje fotky su produkt, nie nejake domace video, ktore ked bude naprd tak nevadi LEBO AJ TAK SME TAM MALI PROFESIONALOV KTORY DODAJU PROFI FOTO/VIDEO
a posledne: Je pekne ze tvoji kamarati sa dohodnu, ALE NA TEN NA TOM VIDEO NA 90% NEBOL KAMERAMAN SVADBY
a zakoncim, s cistym svedomim ti teraz poviem, ze ak fotim nejaku dolezitu akciu kde je dolezity moment ktory sa neda opakovat, tak sa bere ohlad na Televizie a inych prof. fotografov, ostatny maju smolu... a toto ti povie hocikto z hocijakeho profi media
-
uplink
VIP
Tak som včera ľutoval že som nemal so sebou aspoň moj casio kompakt, ale len nokiu 5310XM
. Zachytil som legendárny moment, aspoň ja ho zaň považujem.
Keď stál strýko Dolfi [Adolf Hitler] na druhom brehu Dunaja, povedal že tú micu ztrhne dolu, avšak nikdy ho neprekročil a tak sa mu to nepodarilo. A teraz my debilná slovač ztrhávame našu pýchu a pamiatku na silu národa kvôli eurovei
. Síce sa ma takéto veci nedotýkajú, ale toto so mnou pohlo. Alebo to idú postaviť nanovo? Pochybujem...
P.S. Viem že cicu umiestnili doprostred eurovei, ale tak je to "trochu" od veci, nie? Mala ostať pred slovenským národným múzeom, tam kam patrí. Eurovea je len prechodná stavba, beznvýznamná, centrum zárobku, mamonu a pominuteľných vecí. Cica pred snm mala aspoň pre mňa veľkú hodnotu.
Keď stál strýko Dolfi [Adolf Hitler] na druhom brehu Dunaja, povedal že tú micu ztrhne dolu, avšak nikdy ho neprekročil a tak sa mu to nepodarilo. A teraz my debilná slovač ztrhávame našu pýchu a pamiatku na silu národa kvôli eurovei
P.S. Viem že cicu umiestnili doprostred eurovei, ale tak je to "trochu" od veci, nie? Mala ostať pred slovenským národným múzeom, tam kam patrí. Eurovea je len prechodná stavba, beznvýznamná, centrum zárobku, mamonu a pominuteľných vecí. Cica pred snm mala aspoň pre mňa veľkú hodnotu.
-
chlapec10
Addict
prave pozeram finale futbalu, a musim zkonstatovat ze prevaha canonu co bola u fotografov, je teraz tak 50/50 Nikon/Canon
Jeden situacny printscreen
Jo, a ako vidim, foto-sponzor majistrovstiev bol Sony
-
zelovoc
Darca
nuz ked z tohto obrazku to vies vycitat tak... podla mna su tam same pentaxy. jednoznacnechlapec10 napísal:prave pozeram finale futbalu, a musim zkonstatovat ze prevaha canonu co bola u fotografov, je teraz tak 50/50 Nikon/Canon
-
chlapec10
Addict
nie nie... nemyslel som to konkretne z toho obrazku,
Obrazok je len tak
Obrazok je len tak
-
zelovoc
Darca
rovno do knizky o prepalochNadeo napísal:Aha co som nasiel na disku, balaton 2008.
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja niesom ziadny fotograf
. A ak si dobre pametam, na tom fotaku sa dalo nastavovat akurat jas dole a hore 
//ale je to pravda, je to prepal
//ale je to pravda, je to prepal
ak niekto odfoti slnko UPLNE bez prepalu a este aby tam bolo aj nieco vidiet tak ma moj respekt. skor ako ten "trochu vacsi" prepal by mi tam vadili tie dva vertikalne biele pasy (asi sposobne fotakom) + este je to trochu do kopca (asi sposobne autorom)
stacilo pockat, kym bude slnko nizsie
-
zelovoc
Darca
pozna tu niekto tento stary blesk: metz mecablitz 30 bct4? potreboval by som vediet ako sa pouziva, pretoze neviem na nete najst ziadne info.
-
chlapec10
Addict
ako sa pouziva neviem, ale navod som ti nasiel, snad pomoze:
http://www.cameramanuals.org/flashes_me ... _bct_4.pdf
PS: pozdravujem nepodpisaneho chudaka co rozdava - karmu: "keby si tolko nepodjeboval s tvojim nikonom a nediskutoval o blbostiach tak ta tema by bola lepsia..."
http://www.cameramanuals.org/flashes_me ... _bct_4.pdf
PS: pozdravujem nepodpisaneho chudaka co rozdava - karmu: "keby si tolko nepodjeboval s tvojim nikonom a nediskutoval o blbostiach tak ta tema by bola lepsia..."