Bolesti po Futbale

O športe...
lowmanek
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Bolesti po Futbale

Príspevok od používateľa lowmanek »

jarabi napísal:ALE da staci ked si kazdy den zobehnes ten jeden KM ... a samozrejme so spravnym dychaniim ....

http://www.akosatorobi.sk/video/836/beh-dychanie
konecne mi to niekto objasnil :D rad beham ale kazdy hovori o tom dychani nieco ine... :)
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

TAm to je povedane od profesionaala ... a mne to pomaaha
Kamosko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kamosko »

Ahoj.

Skús to zriešiť tak, že pri futbale budeš menej došľapovať na päty. Snaž sa pohybovať viac po špičkách ak sa dá. Problém je samozrejme v betóne. Je veľa športovcov, hlavne hokejbalistov, ktorý majú práve tieto problémy. Potom nosia neskôr na kolenách bandáže. Hlavne treba mať dobrú obuv, menej kilov, a správne došľapovanie. Samozrejme tie špičky nie su ideál, ale je to jedno z riešení. Budú ťa síce viac bolieť lýtka, ale bude to len svalovica a nebudeš si ničiť kolená tak ako keď došľapuješ na päty.

Ale ak sa dá tak začnite hrávať s kamošmi futbal na umelej tráve niekde ak sú možnosti, pretože na betóne nie je futbal najlepším športom.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

194cm
80kg - hravam som halu, tiez ma boleli paty ale len zo zaciatku
Topanky: adidas /running/

194cm
107kg - hravam na trave /pod dlhsom case/, paty ma nebolia
hram som aj na umelej trave /nasypana piekom/ tvrdsi povrch a tiez som nemal problem.
Topanky: Adidas /runner/ - tie iste 5 rokov a stale drzia

akurat ak mas vahu ako ja, bacha na pady, som spadol dost nesikovne na chrbat a laket, dnes je tomu mesiac, uz ruku v pohode akurat ak mam nieco tlacit alebo otorit flasu tak je to problem :/
Dvere uz ale otvorim :D ach jo, sportom k trvalej invalidite :D este ze hram aj poker :D
roning
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa roning »

ja som po 1 rocnik na strednej hral futbal s kamaratmz na betone denne asi 4-5 hod a som sa cudoval ze kamosi uz nevladzu a ja by behal este 2x tolko ani neviem preco aj som 2 x rychlejsie behal nez oni zeby zazrak? lol a od 1 rocnika uz som vonku nechodil samozrejme ze som pribral ale stale som prvi alebo druhy z triedy v behu , kamosi uz vonku neccheli chodit a ja nemal skym tak len v skole hraat ftubal na telesnej a teraz beham po 30 kolecka okolo skoly aby som mal vitrvalost a odkedy kamosi prestali chodit ta ja po 2 rokov som zacal behat a ma bolela noha na lavej strane asi ... neviem co presne a teraz ma neboli nic .
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

a pointa tohoto dlhého odstavca? :roll:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Josky, skúšal si ten strečing po cvičení? Ešte aj Kobe Bryant ti to veľmi odporúča :D

Napísať odpoveď