Hladam filmy tychto dvoch typov, najlepsie by bolo keby mi poradil niekto kto sa vyzna a ma podobny vkus ako ja..
Takze..
1.)
Chcel by som nieco na styl coenovcov, milujem ich filmy, ale uz ich poznam naspamat.. Daktore sa daju pozerat aj viac krat, daktore bohuzial nie kedze su zalozene na absurdnosti..
No kazdopadne, hladam nieco v podobnom style, myslel som ze uz ziadne take filmy nenajdem, a uplnou nahodou som minule v telke zachytil jeden film- In Burges, a bola to parada, hned po par minutach som si vsimol istu podobnost s filmy coenovcov.. Znamena to ze podobnych filmov je asi viac, len o nich neviem, preto sa pytam vas..
Nevravim ze nemam rad aj ine filmy ale teraz hladam nieco taketo. Nieco kde vas reziser vnesie do deja, stupnuje napatie a akonahle ho zacnete brat vazne nastane take absurdne vyhrotenie ktore by ste fakt necakali. Na In Burges sa mi pacilo aj to ze som mal pocit ze scenar sa absurdnymi vyvrcholeniami vysmieva klasickym hollywoodskym filmom aj ked na prvy pohlad sa moze zdat podobny.
No samozrejme je to len moj nazor ale ak to niekto vidi podobne a pozna viac takychto filmov budem rad ked mi daco odporuci..
Od coenovcov mam odpozerane vsetky, +tento in burges ma zaujal..
Dalej by mozno bolo dobre sponemut ze odcenim aj rezisersku kvalitu, a takisto mozno trochu naivne aj zname herecke obsadenie, ale to je dolezitejsie pri druhom filme ktory hladam..
2.) Druhy film ktory hladam je trochu oddychovejsi film skor na zabavenie. Za vzor davam The Departed. Mrte dobrych hlasok, necakane zvraty, necakany koniec, trocha napatia a akcie, vyborne herecke vykony, ziadna extra hlboka myslienka proste relax.
Hercov ktorych mam fakt rad asi ani nemusim spominat, bolo by dobre keby sa tam objavili daky z vyssie uvedenych filmov..
Dikes moc budem rad ked mi daco odporucite fakt lebo stale mam pocit ze uz som vsetko dobre videl a stale sa objavi nieco nove.. Verim preto ze este existuje par filmov podla mojho vkusu.. Kludne strelte aj dake znamejsie aj menej zname, poviem ci som videl alebo nie..
Inak moje naj filmy su Pulp Fiction, Fight club, Big lebowski.. tieto uz nemusite tieto poznam naspamat