x-box 360
Re: x-box 360
Ten nový čierny , asi myslíš SLIM-ko . Nejedná sa o markatné rozdiel, je menší z lepším chladením atď, Na interne máš spústu informácii tak prečo nehladáš ? Ja osobne by som nechal SLIM-ko SLIM-kom a radšej kúpil Elite z 250 gb HDD,
A zatial flash nie je.
A zatial flash nie je.
jednoznačne by som šiel do SLIM line (to nové) lepšie chladenie, krajšie atď , máš tam 250gb hdd za atraktívnu cenu
flash bude čoskor
Pre niekoho, kto plánuje kúpiť nové, resp. svoje prvé X-ko je určite výhodnejšie kúpiť novú slim verziu.. Ako už chalani spomínali, lepšie chladenie, 250GB disk, zabudovaná n-ková wifi, menšie rozmery.. Jediné, čo by ma pri slim verzie odrádzalo je jej lesklé vyhotovenie, ktoré je lapačom prachu, odtlačkov a škrabancov (známe pri PS3 fat). Prípadne by som Ti ešte poradil Super Elite verziu, ktorá ma taktiež 250 GB HDD. Tú mam aj ja a úplná spokojnosť. Myslím, že už pri predošlých Falconoch (výrobná rada) bola veľmi malá kazivosť, takže keď už kúpiš aj novú Arcade verziu, prehrievania sa bát nemusíš. Samozrejme, že X-ko by malo byť aj vhodne umiestnené, aby sa dokázalo aj v týchto horúčavách chladiť.. Čo sa týka napálených hier, tak neviem ako to je u slim verzie, ale ostatné (aj nové) X-ká s Lite-On mechanikou sa dajú flashúť 
lol4 ako tak čítam xboxzone tak tam už píšu že niečo vymysleli, myslím že to nebude problém
imho dať flashnúť xbox je pekná somarina
Je to možné, moc som to tam za posledné dni nečítal
Ja som tú somarinu urobil pri prvom X-ku a mesiac na to začala vlna banov
Človek sa učí na vlastných chybách..