x-box 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mato55002
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

x-box 360

Príspevok od používateľa mato55002 »

Chcel by som si kupit x-box konkretne ten novy cierny.......je podla vas ovela lepsi nez biely pretoze ja som este x box nemal. A este by som sa chcel spitat ci by mi tam isli aj nejake napalene hry.
Momo46
Professional
Professional

Re: x-box 360

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ten nový čierny , asi myslíš SLIM-ko . Nejedná sa o markatné rozdiel, je menší z lepším chladením atď, Na interne máš spústu informácii tak prečo nehladáš ? Ja osobne by som nechal SLIM-ko SLIM-kom a radšej kúpil Elite z 250 gb HDD,
A zatial flash nie je.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jednoznačne by som šiel do SLIM line (to nové) lepšie chladenie, krajšie atď , máš tam 250gb hdd za atraktívnu cenu :) flash bude čoskor
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Pre niekoho, kto plánuje kúpiť nové, resp. svoje prvé X-ko je určite výhodnejšie kúpiť novú slim verziu.. Ako už chalani spomínali, lepšie chladenie, 250GB disk, zabudovaná n-ková wifi, menšie rozmery.. Jediné, čo by ma pri slim verzie odrádzalo je jej lesklé vyhotovenie, ktoré je lapačom prachu, odtlačkov a škrabancov (známe pri PS3 fat). Prípadne by som Ti ešte poradil Super Elite verziu, ktorá ma taktiež 250 GB HDD. Tú mam aj ja a úplná spokojnosť. Myslím, že už pri predošlých Falconoch (výrobná rada) bola veľmi malá kazivosť, takže keď už kúpiš aj novú Arcade verziu, prehrievania sa bát nemusíš. Samozrejme, že X-ko by malo byť aj vhodne umiestnené, aby sa dokázalo aj v týchto horúčavách chladiť.. Čo sa týka napálených hier, tak neviem ako to je u slim verzie, ale ostatné (aj nové) X-ká s Lite-On mechanikou sa dajú flashúť :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lol4 ako tak čítam xboxzone tak tam už píšu že niečo vymysleli, myslím že to nebude problém :) imho dať flashnúť xbox je pekná somarina
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Je to možné, moc som to tam za posledné dni nečítal :) Ja som tú somarinu urobil pri prvom X-ku a mesiac na to začala vlna banov :roll: Človek sa učí na vlastných chybách..
Napísať odpoveď