www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: audiotrack.hojko.com - súťaž v programovaní

Príspevok od používateľa refr0 »

super nevsimol som si ze je nato az 15sec :D:D:D:D::D
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

To znamena, ze si musis spravit script a nie mechanicky to lustit - level s nasobenim dlheho cisla alebo vystup z exe programu. Ide o sutaz v programovani a nie v mechanickom rieseni.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

inac s tymi obrazkami netusim, ozaj tam som skoncil pretoze nic ma nenapada ako to mam spravit :) ostatne ulohy si pisem a skusam na PC :) (zvycajne mam problem pochopit zadanie ako to autor myslel :) ) ale som rad ze si nieco take spravil :) good work ;)

btw ulohy viem spravit ale iba vyvojakom ako by som postupoval problem to mam nakodit, spravit :) (napr to zoradovanie slov)
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

ulohy su pomerne jednoduche, ale nemam moc casu na riesenie. Akurat pracujem na tom spatnom inzinierstve, myslim, ze viem ako na to. A ten obrazok asi budem riesit cez graf.editor :)
dEVIANT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dEVIANT »

Nejaká rada k tým trojuholníkom ?:D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mmartin - A zvladnes to za tych par sekund v editore upravit a napisat spravny kod?
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

hmm to je zvlastny nazor pretoze kazdy ma ine riesenia a vie robit v rozdielnych jazykoch a citat kod je dost nadlho a pochopit to takze hmmm nejak mi to neprijde ako skutocnost ze by ho to odradilo ....
no lenze ked mas take myslenie tak az to skonci tak daj vediet a zverejnime to
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mám pocit že treba zopakovať pravidlá
1) zakazuje sa uverejňovanie kompletných rešení
2) nepíšte mne ani iným užívateľom ohľadne pomoci. Spýtajte sa tu, ale zase platí aby ste neukazovali svoj kod iba požiadali o nakopnutie
3) vidím že niektorí z vás aktívne spolupracujú. Je to vaša vec, pokladám to za rovnako úbohé ako onanovanie nad karmou. Ak chcete mať hviezdičku a čakáte že budete rešpektovaní, tak sa mýlite.
dEVIANT
Light Expert
Light Expert

Ja mám zas skôr pocit, že nikto kto sa až moc nenudí, nebude deň riešiť jednu úlohu, ale radšej sa s niekým poradí na riešení, keď nebude vedieť čo a ako. Nvm jak ostatní ale ja mám robotu a kopu iných vecí :)

Ale ináč super nápad...teším sa na prípadné ďalšie levely...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nemáš čas, tak to nerieš. Tu nejde o žiadne vecné výhry, ale o to aby si sa naučil niečo nové alebo zlepšil v programovaní. Ak sa spýtaš na kompletné riešenie a dostaneš ho, tak to nemá žiaden zmysel (iba spomínané onanovanie nad hviezdičkou :aasmile20: )
dEVIANT
Light Expert
Light Expert

Akoby nie...Už aj keď sa spýtaš na riešenie tak máš do budúcna skúsenosť ako také niečo riešiť, keď sa s tým stretneš...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nejde o žiadne štandardné úlohy, kde sa používajú klasické algoritmy. Ide o úlohy typu "otvor pohár" a je veľa riešení (hodíť ho o zem ako mi povie kolega cez icq, alebo použiť vlastnú hlavu a otvoriť ho. Ktoré riešenie ti dá viac do budúcna?)
Ale vidím že tu má každý svoju pravdu, a nemá zmysel robiť žiadne projekty.
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

heker napísal:Mmartin - A zvladnes to za tych par sekund v editore upravit a napisat spravny kod?
Treba naprogramovat program tak, aby pracoval systemom, ze ty zadas vystup a on vygeneruje vstup :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

audiotrack napísal:Nejde o žiadne štandardné úlohy, kde sa používajú klasické algoritmy. Ide o úlohy typu "otvor pohár" a je veľa riešení (hodíť ho o zem ako mi povie kolega cez icq, alebo použiť vlastnú hlavu a otvoriť ho. Ktoré riešenie ti dá viac do budúcna?)
Ale vidím že tu má každý svoju pravdu, a nemá zmysel robiť žiadne projekty.

co sa series :) ked chcu naj si pomahaju co to teba tankuje? ak user bude chciet nato prist sam tak pride a nebude pytat pomoc aj ked nad tym bude sediet den, ale sem tam si myslim ze je lepsie komunikovat, ako sam si povedal nepovedat riesenie ale "postavit spravnym smerom" napr ja stagnujem na 2 a neriesim to ci mi niekto s tym pomoze ak to viem tak to viem ak nie tak kaslem nato robim to pre seba nie preto aby som onanoval nad hviezdickou :roll:
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TGiJack »

lollo napísal:

co sa series :) ked chcu naj si pomahaju co to teba tankuje? ak user bude chciet nato prist sam tak pride a nebude pytat pomoc aj ked nad tym bude sediet den, ale sem tam si myslim ze je lepsie komunikovat, ako sam si povedal nepovedat riesenie ale "postavit spravnym smerom" napr ja stagnujem na 2 a neriesim to ci mi niekto s tym pomoze ak to viem tak to viem ak nie tak kaslem nato robim to pre seba nie preto aby som onanoval nad hviezdickou :roll:
:-D tak ja tu 2 mam aj nemam :-D v zivote som nerobil niečo takeho štyli že som sa externe logol na stranku,potom sa prepol na nejaku podstranku ,tam skopiroval niečo ,potom to spracoval a poslal preč ,ako tie posledne veci pohodicka len to pos**te prihlasenie sa na stranku a udrzanie spojenia ani za pana netusim :cry: skusam to robit v JAVE .. skoda ze audio tam nedal cas aspon 10 sekund :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

moc si to komplikuješ. Času je kopec, mne to robí pod sekundu, ppt tuším spomínal že okolo 3-4s
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TGiJack »

audiotrack napísal:moc si to komplikuješ. Času je kopec, mne to robí pod sekundu, ppt tuším spomínal že okolo 3-4s
ja viem že času je moooc pre program :-D
hodte mi pls niekto nejaky link kde riesa problematyku externeho pripojenia(alebo kde ste sa tu ucili vy) sa moze byt aj v C++/jave ja už som bezmocný som vyskusal asi 15 rozných metod čo som nasiel na nete ale ani raz ma neprihlasilo na web :( ..dakujem :)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

audiotrack napísal:moc si to komplikuješ. Času je kopec, mne to robí pod sekundu, ppt tuším spomínal že okolo 3-4s
Ja som to spravil este ked bol nastaveny limit 3s. A imho je ten cas aj tak maly. Imho hlavnou ulohou tej dvojky by malo byt naprogramovat program v lubovolnom jazyku - nie tak, ze mi to vsetko samo v prehliadaci spravi, resp musim rychlo kopirovat alebo co. :) No a keby aj boli 10 sekundy, tak aj tak na to je treba spravit vlastny program :-)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

druha uloha najlepsie v php sa riesi...da sa aj v jave ale kvoli limitu asi nestihnes
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

Ja som zas v dvojku riesil v pythone :D
No sekol som sa na trojke :oops:

btw: 5ku by som presunul pred trojku...
btw2: koli 4 som musel instalovat wine :D
Napísať odpoveď