www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: audiotrack.hojko.com - súťaž v programovaní
super nevsimol som si ze je nato az 15sec
:D:D:D::D
To znamena, ze si musis spravit script a nie mechanicky to lustit - level s nasobenim dlheho cisla alebo vystup z exe programu. Ide o sutaz v programovani a nie v mechanickom rieseni.
-
lollo
Professional
inac s tymi obrazkami netusim, ozaj tam som skoncil pretoze nic ma nenapada ako to mam spravit
ostatne ulohy si pisem a skusam na PC
(zvycajne mam problem pochopit zadanie ako to autor myslel
) ale som rad ze si nieco take spravil
good work
btw ulohy viem spravit ale iba vyvojakom ako by som postupoval problem to mam nakodit, spravit
(napr to zoradovanie slov)
btw ulohy viem spravit ale iba vyvojakom ako by som postupoval problem to mam nakodit, spravit
ulohy su pomerne jednoduche, ale nemam moc casu na riesenie. Akurat pracujem na tom spatnom inzinierstve, myslim, ze viem ako na to. A ten obrazok asi budem riesit cez graf.editor 
Nejaká rada k tým trojuholníkom ?:D
Mmartin - A zvladnes to za tych par sekund v editore upravit a napisat spravny kod?
hmm to je zvlastny nazor pretoze kazdy ma ine riesenia a vie robit v rozdielnych jazykoch a citat kod je dost nadlho a pochopit to takze hmmm nejak mi to neprijde ako skutocnost ze by ho to odradilo ....
no lenze ked mas take myslenie tak az to skonci tak daj vediet a zverejnime to
no lenze ked mas take myslenie tak az to skonci tak daj vediet a zverejnime to
-
audiotrack
VIP
mám pocit že treba zopakovať pravidlá
1) zakazuje sa uverejňovanie kompletných rešení
2) nepíšte mne ani iným užívateľom ohľadne pomoci. Spýtajte sa tu, ale zase platí aby ste neukazovali svoj kod iba požiadali o nakopnutie
3) vidím že niektorí z vás aktívne spolupracujú. Je to vaša vec, pokladám to za rovnako úbohé ako onanovanie nad karmou. Ak chcete mať hviezdičku a čakáte že budete rešpektovaní, tak sa mýlite.
1) zakazuje sa uverejňovanie kompletných rešení
2) nepíšte mne ani iným užívateľom ohľadne pomoci. Spýtajte sa tu, ale zase platí aby ste neukazovali svoj kod iba požiadali o nakopnutie
3) vidím že niektorí z vás aktívne spolupracujú. Je to vaša vec, pokladám to za rovnako úbohé ako onanovanie nad karmou. Ak chcete mať hviezdičku a čakáte že budete rešpektovaní, tak sa mýlite.
Ja mám zas skôr pocit, že nikto kto sa až moc nenudí, nebude deň riešiť jednu úlohu, ale radšej sa s niekým poradí na riešení, keď nebude vedieť čo a ako. Nvm jak ostatní ale ja mám robotu a kopu iných vecí
Ale ináč super nápad...teším sa na prípadné ďalšie levely...
Ale ináč super nápad...teším sa na prípadné ďalšie levely...
-
audiotrack
VIP
nemáš čas, tak to nerieš. Tu nejde o žiadne vecné výhry, ale o to aby si sa naučil niečo nové alebo zlepšil v programovaní. Ak sa spýtaš na kompletné riešenie a dostaneš ho, tak to nemá žiaden zmysel (iba spomínané onanovanie nad hviezdičkou
)
Akoby nie...Už aj keď sa spýtaš na riešenie tak máš do budúcna skúsenosť ako také niečo riešiť, keď sa s tým stretneš...
-
audiotrack
VIP
Nejde o žiadne štandardné úlohy, kde sa používajú klasické algoritmy. Ide o úlohy typu "otvor pohár" a je veľa riešení (hodíť ho o zem ako mi povie kolega cez icq, alebo použiť vlastnú hlavu a otvoriť ho. Ktoré riešenie ti dá viac do budúcna?)
Ale vidím že tu má každý svoju pravdu, a nemá zmysel robiť žiadne projekty.
Treba naprogramovat program tak, aby pracoval systemom, ze ty zadas vystup a on vygeneruje vstupheker napísal:Mmartin - A zvladnes to za tych par sekund v editore upravit a napisat spravny kod?
-
lollo
Professional
audiotrack napísal:Nejde o žiadne štandardné úlohy, kde sa používajú klasické algoritmy. Ide o úlohy typu "otvor pohár" a je veľa riešení (hodíť ho o zem ako mi povie kolega cez icq, alebo použiť vlastnú hlavu a otvoriť ho. Ktoré riešenie ti dá viac do budúcna?)
co sa series
-
TGiJack
Medium Star
lollo napísal:
co sa seriesked chcu naj si pomahaju co to teba tankuje? ak user bude chciet nato prist sam tak pride a nebude pytat pomoc aj ked nad tym bude sediet den, ale sem tam si myslim ze je lepsie komunikovat, ako sam si povedal nepovedat riesenie ale "postavit spravnym smerom" napr ja stagnujem na 2 a neriesim to ci mi niekto s tym pomoze ak to viem tak to viem ak nie tak kaslem nato robim to pre seba nie preto aby som onanoval nad hviezdickou
-
audiotrack
VIP
moc si to komplikuješ. Času je kopec, mne to robí pod sekundu, ppt tuším spomínal že okolo 3-4s
-
TGiJack
Medium Star
ja viem že času je moooc pre programaudiotrack napísal:moc si to komplikuješ. Času je kopec, mne to robí pod sekundu, ppt tuším spomínal že okolo 3-4s
hodte mi pls niekto nejaky link kde riesa problematyku externeho pripojenia(alebo kde ste sa tu ucili vy) sa moze byt aj v C++/jave ja už som bezmocný som vyskusal asi 15 rozných metod čo som nasiel na nete ale ani raz ma neprihlasilo na web
Ja som to spravil este ked bol nastaveny limit 3s. A imho je ten cas aj tak maly. Imho hlavnou ulohou tej dvojky by malo byt naprogramovat program v lubovolnom jazyku - nie tak, ze mi to vsetko samo v prehliadaci spravi, resp musim rychlo kopirovat alebo co.audiotrack napísal:moc si to komplikuješ. Času je kopec, mne to robí pod sekundu, ppt tuším spomínal že okolo 3-4s
-
mirak2
Hardcore addict
druha uloha najlepsie v php sa riesi...da sa aj v jave ale kvoli limitu asi nestihnes
Ja som zas v dvojku riesil v pythone
No sekol som sa na trojke
btw: 5ku by som presunul pred trojku...
btw2: koli 4 som musel instalovat wine
No sekol som sa na trojke
btw: 5ku by som presunul pred trojku...
btw2: koli 4 som musel instalovat wine