Merkaba

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Merkaba

Príspevok od používateľa ithory »

Alebo este inak,"Flower of life-kvetina zivota" /LA AKEA tetrahedron hviezda/
Ma sluzit ako svetelny cestovny prostriedok,s ktorym sa da cestovat dimenziami,je to vlastne svetelna vstupna brana do vyssej urovne vedomia.Dalo by sa to vysvetlit aj tak,ze si v nasom svetelnom "tele aktivujeme rotujuce svetlo,ktore nas bude prenasat z jednej dimenzie/svetla/do druhej.Toto svetlo ma tvar hviezdneho svetelneho stvorstenu a ucelom je okolo seba vytvorit tento stvorsten a navodit tym okolo nas elektromagneticke pole.Tym dojde k prepojeniu zemskeho a kozmickeho kanalu.
Merkaba sa aktivuje napr pri meditacii,ale pole mer-ka-by moze byt aktivovane aj cez pravdive prezivanie kvalit/kvalitnych ludskych hodnot/ako laska,dovera,viera v pravdu,sucit a etc.Zalezi na spracovani nasho "ega.
A toto ucenie prislo na svet skrz Drunvala Melchizedeka,a tiez najbezpecnejsi a najjednoduchsi sposob aktivacie svetelneho tela" je pre vecsinu z nas mentalna praca s Mer-Ka-Bou,kedy sa napojime" na tento svetelny "Zdroj a nechame skrze seba prudit svetlo MerKaBy

A este tu mam,napr Tibetski lamovia ju poznaju ako sucast ich iniciacie.Posadia sa nahi do snehu a bud ich telo prezije v podobe merkaby,alebo zomrie..
Ak tak
http://barboraopelkova.blog.cz/0904/co-je-merkaba
/V jednoduchej forme a to je asi vsetko co som k tejto zalezitosti na nete zohnala

a terz krasavica :)
www.youtube.com/watch?v=WWeInOZdrUM

sa mi paci,az fascinuje
/ no a prirodzene topics smerom skor tym ezoterikom../
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Re: Merkaba

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ze to nema nic s flotilou 100 000 materskych lodi za mesiacom, ze? :-)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ithory - ako chceš mysľou (nehmotné/jemnohmotné) vytvoriť okolo seba niečo fyzikálne (elektromagnetické pole tvaru štvorstena)? Vždy sa predsa mysľou vytvárajú jemnohmotné veci, resp. v duchovných sférach sa pohybuješ vo forme jemnohmotného tela, nie?

Prečo práve štvorsten? - síce mi to pripomína tetraedrické usporiadanie atómov, no tu sa asi nebavíme o kryštálových mriežkach, však? :)

Inač, ten Melchizedek - kto to je? Náhodou nemá niečo spoločné s tým Melchizedekom zo Starého Zákona Biblie?

O ezoterických veciach niečo viem, mama tým celkom dosť žije, tak by som rád vedel aj niečo o tejto "merkabe"
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Stoporko napísal:ithory - ako chceš mysľou (nehmotné/jemnohmotné) vytvoriť okolo seba niečo fyzikálne (elektromagnetické pole tvaru štvorstena)? Vždy sa predsa mysľou vytvárajú jemnohmotné veci, resp. v duchovných sférach sa pohybuješ vo forme jemnohmotného tela, nie?

Prečo práve štvorsten? - síce mi to pripomína tetraedrické usporiadanie atómov, no tu sa asi nebavíme o kryštálových mriežkach, však? :)

Inač, ten Melchizedek - kto to je? Náhodou nemá niečo spoločné s tým Melchizedekom zo Starého Zákona Biblie?

O ezoterických veciach niečo viem, mama tým celkom dosť žije, tak by som rád vedel aj niečo o tejto "merkabe"

O mriezkach asi nie..ale mna sa nic nepytaj lol ignorant profesional,som skor dufala ze ja sa od niekoho dozviem viac o tomto ukaze".Inak ak sa tvoja mamina venuje ezoterike,vsak sa mi skus popytat,no keby sa ti nahodou" chcelo.
A Melchizedek,prave vygoogleny :D
http://www.vii.sk/video/5rxouo8n77/drun ... proroctvi/
/dokonca to ma co robit s 2012..no to su mi veci :o /
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

:surrender:
Prílohy
what is going on.jpg
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

:slap: ľe fejspalm ...

mojim tajnym snom vzdy bolo prepojit zemsky a vesmirny kanal, ako pises - ale iba z toho dovodu, aby sa vsetky taketo sracky mohli tym kanalom odplavit niekam za pravy zadny roh neptunu ;-) ...

raz by som nejaku tak etericku vilu co takymto chobotinam veri rad stretol :-D :-D :-D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

nordkapp_pb napísal::slap: ľe fejspalm ...

mojim tajnym snom vzdy bolo prepojit zemsky a vesmirny kanal, ako pises - ale iba z toho dovodu, aby sa vsetky taketo sracky mohli tym kanalom odplavit niekam za pravy zadny roh neptunu ;-) ...

raz by som nejaku tak etericku vilu co takymto chobotinam veri rad stretol :-D :-D :-D
taaaak drsne pochybujes o existencii veci medzi nebom a zemou? :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

mozno nie az tak, ale veeeeeeelmi moc ;-) ... ja zijem v realnom svete, realny zivot, tak ma zaujimaju realie ... mam realne problemy od ktorych si ulavujem realnymi slastami ... realita ma naplna dost na to, aby som nemusel fantazirovat nad vecami medzi nebom a zemou - nemam na to ani cas ani chut a nic by som tym neziskal :-) :-)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

nordkapp_pb napísal:mozno nie az tak, ale veeeeeeelmi moc ;-) ... ja zijem v realnom svete, realny zivot, tak ma zaujimaju realie ... mam realne problemy od ktorych si ulavujem realnymi slastami ... realita ma naplna dost na to, aby som nemusel fantazirovat nad vecami medzi nebom a zemou - nemam na to ani cas ani chut a nic by som tym neziskal :-) :-)
Ako som si citala tvoju predchadzajucu reakciu,by som povedala,ze ty mas od reality dobre daleko lol..a potom,aj ked sem tam inklinujem k mystike",tiez neviem,ale chcem sa dozvediet co na tom moze byt pravdy.Byt materialistom nie je nic tazke..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

je to tvoj nazor a ja ti ho neberem ... mame tu preberat nieco ine ako to ci som ja dostatocny realista na to aby som nemusel verit srackam medzi nebom a zemou ;-)

je pravda ze byt materialisom neni tazke, ale ja nic tazke momentalne nepotrebujem ... obmedzuje ma to v pohybe :-D :-D :-D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

z nudy ( a koli pesnicke ) som si pustil to video a co necitam:
prostriedok merkaba je prechodna ( nepermanenta ) merkabicka struktura prepletenych energetickych spiral, ktore existuju ako integralna sucast vsetkeho stvorenia. Pre dosiahnutie vecneho zivota, cestovania v case a prechod hviezdnou branou je potrebna aktivacia merkaby
to tomu naozaj niekto veri? :lol: cisty Astar Seran :lol:

P.S. pre zakladatelku temy: http://www.vesmirni-lide.cz/ napis Bendovi :lol:
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

axXis: a v co konkretne veris Ty ked smieme vediet? uz ked sa smejes z ostatnych prezrad nam prosim tu Tvoju Pravdu™ :)

question everything - to ze sa ludia zaujimaju o ine veci ako ty je dovod na smiech? vravel niekto ze tomu veri?
povedz mi plx kolko mas rokov? mentalne, nemyslim v obcianskom, to byva dost nepodstatne imo.
preco si myslis ze vsetko co si sa ucil v skole je naozaj tak, ked overit si mozes len malu cast poznatkov a informacii?
ci ty si jeden z tych ktory veria v system tak prudko ze ho budu branit stoj co stoj? vlada chce tvoje dobro, vojaci siria mier a globalne oteplovanie vyriesime uhlikovou danou a zelenymi papierikmi,ze? :)

a aby som nebol ot: ithory: http://www.crystalinks.com/merkaba.html na tej stranke najdes toho dost z tohto smeru..

a ak sa smiem spytat: na zaklade coho hodnotis ze "toto" je celkom stravitelne, a "toto" ziva hlupost, ak sa venujes tejto teme? lebo ako sucast "matenia nepriatela" nazvimeto, je imo na nete plna kopa umyselnych hluposti ktora vycerpa vela casu a preto je pre mna tazke rozlisit co by mohlo byt true a co bullshit..
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

spermia napísal:axXis: a v co konkretne veris Ty ked smieme vediet? uz ked sa smejes z ostatnych prezrad nam prosim tu Tvoju Pravdu™ :)

question everything - to ze sa ludia zaujimaju o ine veci ako ty je dovod na smiech? vravel niekto ze tomu veri?
povedz mi plx kolko mas rokov? mentalne, nemyslim v obcianskom, to byva dost nepodstatne imo.
preco si myslis ze vsetko co si sa ucil v skole je naozaj tak, ked overit si mozes len malu cast poznatkov a informacii?
ci ty si jeden z tych ktory veria v system tak prudko ze ho budu branit stoj co stoj? vlada chce tvoje dobro, vojaci siria mier a globalne oteplovanie vyriesime uhlikovou danou a zelenymi papierikmi,ze? :)

a aby som nebol ot: ithory: http://www.crystalinks.com/merkaba.html na tej stranke najdes toho dost z tohto smeru..

a ak sa smiem spytat: na zaklade coho hodnotis ze "toto" je celkom stravitelne, a "toto" ziva hlupost, ak sa venujes tejto teme? lebo ako sucast "matenia nepriatela" nazvimeto, je imo na nete plna kopa umyselnych hluposti ktora vycerpa vela casu a preto je pre mna tazke rozlisit co by mohlo byt true a co bullshit..

lol on ratam ze ten typ co bez problemom zozerie WTC s Pentagonom zvalali zli fundamentalisticki teroristi,aj to ze ked sa v dvojickach roztavili este aj ocelove nosniky,pas teroristu co nahodou vletel do budovy/z lietadla/ zostal uplne neporuseny :lol:
ta zaverecny qvescn bola komu,ak smerovana na mna,ja som este stale furt vo faze pokusu a
- omylu,no ale povedzme okrem toho ze ma celkom new age-ale tiez selektujem samozrejme,asi na instinkt,nieco ma z nejakeho dovodu zaujme,a uplne jedno z ktorej filozofie teraz,napr dlhu dobu koketujem s woodoo/a idem za tym...inak blbosti ako magia,anjelske skoly,carodejnictvo atp to urcite nie
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:lol: OMG vy ste lolomasiny :lol:
zatiahnut do debaty o merkabe ( ktora je sama o sebe riadna debilina ) aj zidobolsevicke konspiracie :lol:
toto je normlane ukazkovy pripad premostenia debaty do necakanych rozmerov :D
napisem, ze povazujem za idioticke, ze vesmir je tvoreny merkabickou strukturou prepletenej energie, ktora Vam po otovreni merkaby zaruci cestovanie vesmirom a nekonecny zivot ( :lol: ) a vy z toho odvodite, ze verim vylucne systemu a zidobolsevickej nacisticko - sionistickej lobby a tomu, ze WTC zburali teroristi.
ked uz sme u toho? kolko ludi poznate co teda cestuju tym vesmirom pomocou merkaby? a kde sa uz boli pozriet? na K-paxe? a kolko poznate nesmrtelnych ludi? nechcem byt zly, ale ja osobne som sa este ani s jednym spominanym nestretol ( tak isto ako som sa este nestretol so ziadnym duchom ci akymkolvek inym nadprirodzenym javom "medzi nebom a zemou " :( :( :( kolka to skoda )
a chcete vediet comu verim? Musim sa Vam tuna pred vsetkymi priznat, ze uplne ignorantsky verim fyzikalnym zakonitostiam vesmiru ako takeho a vo svojej velkej obmedzenosti a nevzdelanosti nepripustam, ze by cestovanie casom a vesmirom, pripadne woodoo a podobne sracky, ktore vymysleli sfetovani ludia ( ako samani tak tvorcovia merkaby ) boli co i len trochu mozne.
teraz ma na chvilu ospravedlnte idem otvarit svoju merkabu, prave som dostal chut stat sa nesmrtelnym

P.S. moj psychicky vek je 105468 rokov v merkabickej casovej sturkutre
p.P.S ste Vy dvaja nesmrtelni? cestujete vesmirom? ak ano, naucite ma to prosim? mam si pripravit nejaku specialnu vybavu ako skafander ci silove pole, ktore ma bude chranit pred vesmirnou radiaciou pocas letu vesmirom? a este by som rad vedel kde sa daju zohnat pulsne lasere ako maju v star treku, vzdy som jeden chcel. ( a mi nevravte, ze to Vy vesmiroletci neviete )
Prílohy
sb.jpg
muzzled.jpg
merkaba.jpg
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Fanj jeden bod k dobru ze mas aspon jaky taky prehlad ohladom diania.Ale inak nexapem comu sa rehoces,ja sa tiez na tebe nerehocem,aky si domyslavy trolo,ktory cituje asi vycucane z prsta,alebo kde sa tu pise ze tomu skalopevne verim?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ithory napísal:Fanj jeden bod k dobru ze mas aspon jaky taky prehlad ohladom diania.Ale inak nexapem comu sa rehoces,ja sa tiez na tebe nerehocem,aky si domyslavy trolo,ktory cituje asi vycucane z prsta,alebo kde sa tu pise ze tomu skalopevne verim?
ja som domyslavy trolo? vsak Ty si vytvoril/a ( si chalan ci dievca? ) temu o merkabe a potom ked sa na tom smejem sa ma opytate comu vlastne verim, ked uz teda merkabe neverim. IMO je celkom normalne, ze som si z toho vyvodil, ze Vy zrejme v tu merkabu verite. ( a ak nie preco mame tuto konverzaciu? ) ak je tu niekto domyslavy tak ste to prave Vy, lebo ste mi potom zacali prisudzovat aj nazory na flejm-konspiracne temy, o ktorych zrejme aj tak viete velke hovno + dva clanky ( jeden z propu a druhy zo zvedavca ) a navyse boli aj totalne od veci.
a ked uz teda tej merkabe neveris tak preco je tu tato tema a jej obhajoba " na ukor " mojej osoby? :)
P.S. nepis X miesto CH, je to debilne
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

suhlasim s tym co hovori AchCHis ( :smt033 ) a mam len jednu pripomienku.....tie svine okopirovali styl titulkov zo star wars....to je ruhanie! :cry: aj ked toto je rovnake scifi :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Aj ja musím súhlasiť s axXisom. Cestovanie vesmírom a dosiahnutie nesmrteľnosti pomocou merkaby sú dobré bludy. Síce sem axXis nedal k týmto informáciám zdroj, ale predpokladám, že si to nevymyslel (načo by to aj robil, že? :) ).

Každopádne každý človek s nejakou súdnosťou a rozumom tomu nemôže veriť :wink:

Normálna meditácia je OK, ale povedal by som, že toto je už trochu moc...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

axXis napísal: ja som domyslavy trolo? vsak Ty si vytvoril/a ( si chalan ci dievca? ) temu o merkabe a potom ked sa na tom smejem sa ma opytate comu vlastne verim, ked uz teda merkabe neverim. IMO je celkom normalne, ze som si z toho vyvodil, ze Vy zrejme v tu merkabu verite. ( a ak nie preco mame tuto konverzaciu? ) ak je tu niekto domyslavy tak ste to prave Vy, lebo ste mi potom zacali prisudzovat aj nazory na flejm-konspiracne temy, o ktorych zrejme aj tak viete velke hovno + dva clanky ( jeden z propu a druhy zo zvedavca ) a navyse boli aj totalne od veci.
a ked uz teda tej merkabe neveris tak preco je tu tato tema a jej obhajoba " na ukor " mojej osoby? :)
P.S. nepis X miesto CH, je to debilne
Je to debilne,lebo si to ty povedal? heh ...X ako akty X,takze nist sa menit nebude,dokonale zapada do tohto scaj fiksn topicu :) ..a ostatne,ze sa zaujima clovek aj o trochu nestandartne zalezitosti,alebo resp keby som tomu aj verila/co sa neda povedat,zatial ani neviem comu verit pretoze jestvuje vela doteraz aj vedou vela nevysvetlenych" javov/,tak ako ludia trebars veria v boha a podobne srandy,stale to nie je ziadny dovod na primitivne narazky a poznamky,ved tym nikomu clovek neublizuje,tym ze sa zaujima veci,ktore su pre teba menovite bludy.Trochu tolerancie,nesuhlas sa da vyjadrit aj bez trapnych pripomienok resp potom sa nenasieraj ak ti iny vrati v podobnom zneni :)

//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 0:56)
SchYzo napísal:suhlasim s tym co hovori AchCHis ( :smt033 ) a mam len jednu pripomienku.....tie svine okopirovali styl titulkov zo star wars....to je ruhanie! :cry: aj ked toto je rovnake scifi :D
Aspn sa pobavime,ked nic ine :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Je to debilne,lebo si to ty povedal?
Nie, to nebude tym, ze ja som povedal. Skus si este raz precitat Tvoj vlastny uvodny post, pusti si to video a chces mi povedat, ze Ti to nepride ako bludy? Ved cela ta merkaba je uplne absurdna. Pocinajuc jej tvarom konciac jej schopnostami.
jestvuje vela doteraz aj vedou vela nevysvetlenych" javov
ako napriklad co? z prvej ma napada nevysvetlena akurat gravitacia ale ta nie je sucastou Tvojej merkaby pokial viem
ved tym nikomu clovek neublizuje,tym ze sa zaujima veci,ktore su pre teba menovite bludy
to je pravda, ja som si vsak nerobil srandu z Teba ale z merkaby samotnej.
nesuhlas sa da vyjadrit aj bez trapnych pripomienok resp potom sa nenasieraj ak ti iny vrati v podobnom zneni
nevsimol som si, ze by som bol nasrany, mohla by si mi ukazat kde konkretne sa tato moja nasranost prejavila?

P.S. je vsak jedna vec, koli ktorej si o Tebe myslim, ze si hlupa. a to je to pouzivanie X aj po niekolkonasobnom upozorneni. potrebujes na seba putat pozornost alebo co? ak hej sup sup na pokec, tam najdes kopu sebe rovnych a stavim sa, ze ich ukecas aj na merkabu :)
Napísať odpoveď