Ma sluzit ako svetelny cestovny prostriedok,s ktorym sa da cestovat dimenziami,je to vlastne svetelna vstupna brana do vyssej urovne vedomia.Dalo by sa to vysvetlit aj tak,ze si v nasom svetelnom "tele aktivujeme rotujuce svetlo,ktore nas bude prenasat z jednej dimenzie/svetla/do druhej.Toto svetlo ma tvar hviezdneho svetelneho stvorstenu a ucelom je okolo seba vytvorit tento stvorsten a navodit tym okolo nas elektromagneticke pole.Tym dojde k prepojeniu zemskeho a kozmickeho kanalu.
Merkaba sa aktivuje napr pri meditacii,ale pole mer-ka-by moze byt aktivovane aj cez pravdive prezivanie kvalit/kvalitnych ludskych hodnot/ako laska,dovera,viera v pravdu,sucit a etc.Zalezi na spracovani nasho "ega.
A toto ucenie prislo na svet skrz Drunvala Melchizedeka,a tiez najbezpecnejsi a najjednoduchsi sposob aktivacie svetelneho tela" je pre vecsinu z nas mentalna praca s Mer-Ka-Bou,kedy sa napojime" na tento svetelny "Zdroj a nechame skrze seba prudit svetlo MerKaBy
A este tu mam,napr Tibetski lamovia ju poznaju ako sucast ich iniciacie.Posadia sa nahi do snehu a bud ich telo prezije v podobe merkaby,alebo zomrie..
Ak tak
http://barboraopelkova.blog.cz/0904/co-je-merkaba
/V jednoduchej forme a to je asi vsetko co som k tejto zalezitosti na nete zohnala
a terz krasavica
www.youtube.com/watch?v=WWeInOZdrUM
sa mi paci,az fascinuje
/ no a prirodzene topics smerom skor tym ezoterikom../