Janio napísal:Taký neexistuje aj keď sa ti zo začiatku bude zdáť že on je vynimočný potom zistíš že je tiež len obyčajný človek.
Takže ak čakáš že príde princ na bliekom koni, tak sa nedočkáš nežijeme v rozprávke

Ja tu nepisem o "dokonalosti" ale ze ma neberie priemer.Ta vynimocnost spociva ze trosku prevysuje ostatnych
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 16:57)
SchYzo napísal:predtym nez sa zacnes hrnut na nejakym extra ubervynimocnym chalanom tak sa zamysli co takeho mu mozes ponuknut ty....
a sudiac podla inej tvojej temy tipujem ze ty hladas skor nejakeho ET ufona ktory sa dokaze teleportovat po vesmire a je nesmrtelny

Urcite nie

..ale zase ani na slovo vzateho materialistu
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 17:11)
lollo napísal:hmm tazko povedat co je perfect samozrejme mas sama aku-taku predstavu ako by mal vyzerat ako by sa mal spravat v skratke akeho by si "chcela" kazdy je vynimocy niecim inym pre teba toto pre druhu tamto.
To ze ides za svojim "chlapcom" aj cez mrtvoly nie je prave najlepsia volba, ano chapem chces ho mat pre seba a bla bla bla, ale ber to aj z toho hladiska co ked on nema zaujem alebo nieco mas a ty sa do toho miesas? V tom pripade to nie je pren ziadna vyhra a ked chce by gentleman tak sa bude chciet venovat aj tebe aj inemu. To ze bude aj s tebou (najde si na teba cas) este neznamena ze nieco by chcel, mozno chce mat len dobru kamaratku... Niekedy si myslim ze je asi byt 100x lepsie kamarat ako byt priatel, to ze si pisala ze hormony "lasky" vyprchaju tak potom pozorujes prave tie chybicky, ja by som povedal ze mne sa prave na tej "dokonalosti" pacia tie chyby

samozrejme nie nejakeho horibilneho charakteru...
To ci si lasku vyberame mi alebo ona nas sa podla mna neda definovat. neviem to povedat, vysvetlit
to iste by mohol napisat aj chlapec co si napisala Ty,
Skor "to cez mrtvoly,ze som schopna cokolvek povedat,spravit len aby som ho nakoniec schrastla :)nie si niekoho privlastnovat lol..
To malo byt aj v zmysle ze si akoby niekoho vytypujem a potom si k tomu cloveku dokazem vyrobit akoby tu "sympatiu-lasku na objednavku,doslova si vyberiem do koha sa povedzme zacnem venovat svoje sympatie,spojene s laskou, ked uz to tak musim napisat,lebo o laske mam tiez svoju mienku
PS,a jasne nie som blba,ked vidim nezajem,idem od toho
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 17:35)
A Bolek,na nejakych chybickach vobec nezalezi,dfc ak sa nejedna o falos,alkoholizmus atp su "chyby" v skutocnosti nemusia byt vobec ani chyby",iba vlastnosti,s ktorymi sa u druhych nedokazeme stotoznit,lebo sme ini ako oni,mame ine hodnoty,inak rozmyslame atd.Tolerancia.btw,ty pises ze sa nevies zamilovat "spontanne,a ja ze asi nedokazem vobec.Mozno sa mi tak raz dva razi stalo,ze ma prepadol nejaky nedefinovatelny pocit k urcitemu cloveku a bolo to dost silne,ale teraz neviem ci to bola naozaj laska,alebo len take pobluznenie.Inak sa s nou len hram,vedome alebo podvedome.A preto sa aj tato tema,a lolo a Peter to dobre vystihli,mozno ta honba za jedinecnostou je len obranny mechanizmus,pretoze zakonite vzdy pride vytriezvenie,asi naozaj potrebujem neustale zmeny.Ale mozno aj nie,preto ta otazka ci laska vybera nas alebo my ju..Co mi zatial nikto nezodpovedal a co ma zaujima zo vsetkeho najviac