Perfect guy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Perfect guy

Príspevok od používateľa ithory »

Oddychova tema,tak ju aj berte
Takze,Hladam Perfect guy
/rozumej ze samozrejme kazdy clovek preferuje a povazuje za perfektne vlastnosti nieco nie..a nie zrovna na tomto fore,aby sa predislo prip nedorozumeniam :) /
Teda donedavna,uz ma to prestalo bavit,lebo sa vzdy ukazalo ze za maskou vynimocnosti,v skutocnosti vsetko na jedno kopyto.Ale aj tak by som rada poznala nazor ostatnych diskuterov tohto fora.
a k veci,sa hovori ze ak sme do niekoho zalubeni,dotycny sa nam javi/zda ako vynimocny jedinec,aspon kym nevyprchaju hormony,potom uz zacneme vnimat aj tie chybycky.A ze vraj je to takto aj spravne,normalne resp.Ale mne to pripada,ze tymto sposobom viac menej milujeme skor tu myslienku lasky,nie?Ved ked si tak vezmeme,do akych vsetkych moznych individui su sa ludia schopni zamilovat az doslova stratia hlavu.Moj premyslaci rezim,ja chcem len perfect guy,v preklade pre mna to znamena ,vynimocneho,niecim ineho,odlisneho od ostatneho muzskeho osadenstva,proste jedinecny/upozornujem ze nie len podla mojho nazoru,musi sa tak vseobecne javit/A ked takeho vypozorujem,vytypujem objekt svojho zaujmu a idem po nom ..az cez mrtvoly,proste si ho snazim ziskat,ale ze vraj je to takto zle a je to z mojej strany iba vypocitava,chladna kalkulacia,ze vraj lasku-do koho sa zamilujeme si nevyberame my,ale ona nas..Tak ako to je?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Perfect guy

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to ti poradim aj v instanciach tohto fora - user s nickom cutestyle ... ten je iný a teda vynimocny uplne vo vsetkom :-P nech sa paci :-D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Mozno z tvojho pohladu :P
Aj to ze "iny este nemusi znamenat "vynimocny" zase si niekto myli dojmy s pojmamy..
ale ked sa ti taky zda,ved ho vezmi na rande :D ..co ty vies mozno si padnete do oka a bude z vas krasny par :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm tazko povedat co je perfect samozrejme mas sama aku-taku predstavu ako by mal vyzerat ako by sa mal spravat v skratke akeho by si "chcela" kazdy je vynimocy niecim inym pre teba toto pre druhu tamto.

To ze ides za svojim "chlapcom" aj cez mrtvoly nie je prave najlepsia volba, ano chapem chces ho mat pre seba a bla bla bla, ale ber to aj z toho hladiska co ked on nema zaujem alebo nieco mas a ty sa do toho miesas? V tom pripade to nie je pren ziadna vyhra a ked chce by gentleman tak sa bude chciet venovat aj tebe aj inemu. To ze bude aj s tebou (najde si na teba cas) este neznamena ze nieco by chcel, mozno chce mat len dobru kamaratku... Niekedy si myslim ze je asi byt 100x lepsie kamarat ako byt priatel, to ze si pisala ze hormony "lasky" vyprchaju tak potom pozorujes prave tie chybicky, ja by som povedal ze mne sa prave na tej "dokonalosti" pacia tie chyby :P samozrejme nie nejakeho horibilneho charakteru...

To ci si lasku vyberame mi alebo ona nas sa podla mna neda definovat. neviem to povedat, vysvetlit

to iste by mohol napisat aj chlapec co si napisala Ty,
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Cutestyle nie je vynimocny..Len ma poruchu produkcie muzskych hormonov a preto je zzenstily, tak si myslim , ze k zenam sa proste nehodi.No offense, len konstatujem.
Moj nazor je , ze dokonaleho chlapa nemozes najst, lebo po niakom case , ti aj ta "vynimocnost" pride normalna a uz sa ti nebude zdat vynimocny, a zapaci sa ti niaky iny, ktory sa ti zase bude zdat uzasne iny, ale po par mesiacoch ta jeho inakost uz nebude zas tak ina a zatuzis po niecom inom...Vam zenam totizto dlhodobo nestaci to iste xD ,podla mna stale potrebujete niake zmeny.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

predtym nez sa zacnes hrnut na nejakym extra ubervynimocnym chalanom tak sa zamysli co takeho mu mozes ponuknut ty....

a sudiac podla inej tvojej temy tipujem ze ty hladas skor nejakeho ET ufona ktory sa dokaze teleportovat po vesmire a je nesmrtelny :roll:
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

Skoda ze som zadany by som sa hned ponukol :-)
Ale vazne naco ti je taky extravynimocny chlap, nestaci ti nejaky "pekny" co by ta mal rad, a z lasky k tebe by sa snazil byt "vynimocny" a to len a len pre teba. :smt049
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pre niekoho je perfect niečo iné. Každý má určité vlastnosti, ktoré na ľuďoch uprednostňuje a tie podvedome hľadá aj na svojom budúcom potenciálnom partnerovi. Vraví sa, že chybičky vidíme až po určitom čase, keď opadne zamilovanosť. Podľa mňa je jedna z možností aj tá, že po dlhšom čase vidíme seba a partnera v rôznych situáciach, kde sa tie chybičky skôr prejavia. U mňa je to skôr naopak, ja sa proste nedokážem bezhlavo zamilovať a všetci mi vravia, že sa o niečo pripravujem. U mňa je to skôr pomalšie a zase trvácnejšie a intenzívnejšie neskôr, lebo vnímam partnera od začiatku aj s chybičkami ako komplex. Ak by bol niekto bez chyby, tak nech sa hlási. :) Nikoho takého nepoznám, každý máme chyby a tie tiež vytvárajú osobnosť človeka.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Taký neexistuje aj keď sa ti zo začiatku bude zdáť že on je vynimočný potom zistíš že je tiež len obyčajný človek.
Takže ak čakáš že príde princ na bliekom koni, tak sa nedočkáš nežijeme v rozprávke ;)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Janio napísal:Taký neexistuje aj keď sa ti zo začiatku bude zdáť že on je vynimočný potom zistíš že je tiež len obyčajný človek.
Takže ak čakáš že príde princ na bliekom koni, tak sa nedočkáš nežijeme v rozprávke ;)
Ja tu nepisem o "dokonalosti" ale ze ma neberie priemer.Ta vynimocnost spociva ze trosku prevysuje ostatnych :)

//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 16:57)
SchYzo napísal:predtym nez sa zacnes hrnut na nejakym extra ubervynimocnym chalanom tak sa zamysli co takeho mu mozes ponuknut ty....

a sudiac podla inej tvojej temy tipujem ze ty hladas skor nejakeho ET ufona ktory sa dokaze teleportovat po vesmire a je nesmrtelny :roll:
Urcite nie :) ..ale zase ani na slovo vzateho materialistu

//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 17:11)
lollo napísal:hmm tazko povedat co je perfect samozrejme mas sama aku-taku predstavu ako by mal vyzerat ako by sa mal spravat v skratke akeho by si "chcela" kazdy je vynimocy niecim inym pre teba toto pre druhu tamto.

To ze ides za svojim "chlapcom" aj cez mrtvoly nie je prave najlepsia volba, ano chapem chces ho mat pre seba a bla bla bla, ale ber to aj z toho hladiska co ked on nema zaujem alebo nieco mas a ty sa do toho miesas? V tom pripade to nie je pren ziadna vyhra a ked chce by gentleman tak sa bude chciet venovat aj tebe aj inemu. To ze bude aj s tebou (najde si na teba cas) este neznamena ze nieco by chcel, mozno chce mat len dobru kamaratku... Niekedy si myslim ze je asi byt 100x lepsie kamarat ako byt priatel, to ze si pisala ze hormony "lasky" vyprchaju tak potom pozorujes prave tie chybicky, ja by som povedal ze mne sa prave na tej "dokonalosti" pacia tie chyby :P samozrejme nie nejakeho horibilneho charakteru...

To ci si lasku vyberame mi alebo ona nas sa podla mna neda definovat. neviem to povedat, vysvetlit

to iste by mohol napisat aj chlapec co si napisala Ty,
Skor "to cez mrtvoly,ze som schopna cokolvek povedat,spravit len aby som ho nakoniec schrastla :)nie si niekoho privlastnovat lol..
To malo byt aj v zmysle ze si akoby niekoho vytypujem a potom si k tomu cloveku dokazem vyrobit akoby tu "sympatiu-lasku na objednavku,doslova si vyberiem do koha sa povedzme zacnem venovat svoje sympatie,spojene s laskou, ked uz to tak musim napisat,lebo o laske mam tiez svoju mienku
PS,a jasne nie som blba,ked vidim nezajem,idem od toho

//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 17:35)
A Bolek,na nejakych chybickach vobec nezalezi,dfc ak sa nejedna o falos,alkoholizmus atp su "chyby" v skutocnosti nemusia byt vobec ani chyby",iba vlastnosti,s ktorymi sa u druhych nedokazeme stotoznit,lebo sme ini ako oni,mame ine hodnoty,inak rozmyslame atd.Tolerancia.btw,ty pises ze sa nevies zamilovat "spontanne,a ja ze asi nedokazem vobec.Mozno sa mi tak raz dva razi stalo,ze ma prepadol nejaky nedefinovatelny pocit k urcitemu cloveku a bolo to dost silne,ale teraz neviem ci to bola naozaj laska,alebo len take pobluznenie.Inak sa s nou len hram,vedome alebo podvedome.A preto sa aj tato tema,a lolo a Peter to dobre vystihli,mozno ta honba za jedinecnostou je len obranny mechanizmus,pretoze zakonite vzdy pride vytriezvenie,asi naozaj potrebujem neustale zmeny.Ale mozno aj nie,preto ta otazka ci laska vybera nas alebo my ju..Co mi zatial nikto nezodpovedal a co ma zaujima zo vsetkeho najviac
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Rozdiel je, že ja s láskou nezahrávam. Proste ak sú sympatie, tak to samo pomaly prejde do zamilovanosti. Ťažko sa to vysvetľuje. Neviem, či potrebuješ neustále zmeny, podľa mňa je to len obranný mechanizmus a strach, že ti to nevydrží, že príde sklamanie, a preto sa skôr vyhováraš na to, že hľadáš jedinečnosť. Čo je podľa teba tou jedinečnosťou? Skôr sklamanie môže prísť z toho, že si zo začiatku myslíš, aký je daný človek jedinečný a časom zistíš, že o jedinečnosť ani nejde.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ithory ty to mas nejak pomylene...to si akoze dokazes urcit do koho sa zalubis a dokoho nie?...to je potom len pretvarka, a ak je dotycny aspon trochu vnimavy tak to uvidi tiez a posle ta do teplych krajin....
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

A nehľadáš ty pána Meliška? Vyčnieva z radu dosť na tvoj vkus?

Ak aj mne chceš napísať nech si s ním výjdem ja, tak to nemá zmýsel, nefungovalo by nám to ja nemám rád cibuľu. :cry:

Teda donedavna,uz ma to prestalo bavit,lebo sa vzdy ukazalo ze za maskou vynimocnosti,v skutocnosti vsetko na jedno kopyto.
Ty musíš byť najvýnimočnejšia princezná v královstve. Stretol som sa s tým, že ľudia riešia všeličo ako napr. že za maskou sa skrýval klamár, ku*evník a podobne, ale že za maskou sa skrýval iba obyčajný priemerný človek? ... no veľa šťastia :slap:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nechte to taaaak ... to odijde s obcianskym ;-) ;-)

baj d vej -> s cutestyleom som ja na "rande" ist chcel, ale on bol proti :-D :-D
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Jasne ze bol proti :D myslis ze by sa mu chcelo cely vecer pocuvat tvoju buzeraciu ?:D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

andone7 napísal:A nehľadáš ty pána Meliška? Vyčnieva z radu dosť na tvoj vkus?

Ak aj mne chceš napísať nech si s ním výjdem ja, tak to nemá zmýsel, nefungovalo by nám to ja nemám rád cibuľu. :cry:

Ty musíš byť najvýnimočnejšia princezná v královstve. Stretol som sa s tým, že ľudia riešia všeličo ako napr. že za maskou sa skrýval klamár, ku*evník a podobne, ale že za maskou sa skrýval iba obyčajný priemerný človek? ... no veľa šťastia :slap:
Skor kok*tkovia,zavisli na tom,aby im vzdy niekto masiroval ich ego,asi tak :)

//autoeditácia príspevku (17 Júl 2010, 14:28)
A jak sa dava karma,poradte niekto,ja som na taketo veci antitalent,chcem nordkapovi pridat trochu zelenej lol

//autoeditácia príspevku (17 Júl 2010, 16:46)
Btw,tento topic sa moze v pohode uzavriet,nemyslim ze sa dozviem este nieco smerodajne ..Ale dik za reakcie,no uz nic nepiste,neskoro som zistila ze na toto forum sa podobne topics nehodia :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nehodia? ako to myslis? kazdy ti tu napisal svoj nazor ako to vnima mozno ako ta vnima.

Co si od toho cakala ty? a na toto chcem odpoved!
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

perfect guy ani perfect girl neexistuju.. to si treba zapamatat... kazdy ma nejake chyby, kazdy... niekto ich ma viac, niekto menej a aj ten clovek na ktorom sa zda ze ich ma najmenej moze mat nejake hrozne tajomstvo o ktorom nevie nik... ako raz padlo vo Firefly "zi s clovekom 40 rokov, hovor s nim na kazdu temu, zdielaj s nim jedlo atd... potom ho zaves nad krater sopky,... a az v ten den ho skutocne spoznas" - rovnake to je aj s tymto... niekto sa moze javit ako perfect, ale az krizova vypata situacia odhali ze to je v skutocnosti uplne inak... a zasa naopak, chalan alebo baba o ktoru nikto okom ani nezavadi moze byt v skutocnosti uplne uzasna... takze sorry moja, ale poviem to takto... tvoja honba za subjektivnym perfekcionizmom a naprogramovana laska k jedincovi nieje normalna... tvoj naprotivok na teba musi niecim zaposobit, nejakou malickosou, ktora ta samovolne donuti nad nim rozmyslat a nie si racionalne povedat "teraz si ho idem vsimat, venovat mu pozornost a lubit ho"... ako tu bolo spomenute "co mu mozes ponuknut ty?" - ked spoznas samu seba a budes perfektna ty, potom sa najde aj perfektny chalan k tebe...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

K tejto téme by sa mal vyjadriť QWERTY - ten sám seba považuje za perfektného a hľadá perfektné a dokonalé dievča. :smt059
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ithory napísal:Oddychova tema,tak ju aj berte
Takze,Hladam Perfect guy
/rozumej ze samozrejme kazdy clovek preferuje a povazuje za perfektne vlastnosti nieco nie..a nie zrovna na tomto fore,aby sa predislo prip nedorozumeniam :) /
Teda donedavna,uz ma to prestalo bavit,lebo sa vzdy ukazalo ze za maskou vynimocnosti,v skutocnosti vsetko na jedno kopyto.Ale aj tak by som rada poznala nazor ostatnych diskuterov tohto fora.
a k veci,sa hovori ze ak sme do niekoho zalubeni,dotycny sa nam javi/zda ako vynimocny jedinec,aspon kym nevyprchaju hormony,potom uz zacneme vnimat aj tie chybycky.A ze vraj je to takto aj spravne,normalne resp.Ale mne to pripada,ze tymto sposobom viac menej milujeme skor tu myslienku lasky,nie?Ved ked si tak vezmeme,do akych vsetkych moznych individui su sa ludia schopni zamilovat az doslova stratia hlavu.Moj premyslaci rezim,ja chcem len perfect guy,v preklade pre mna to znamena ,vynimocneho,niecim ineho,odlisneho od ostatneho muzskeho osadenstva,proste jedinecny/upozornujem ze nie len podla mojho nazoru,musi sa tak vseobecne javit/A ked takeho vypozorujem,vytypujem objekt svojho zaujmu a idem po nom ..az cez mrtvoly,proste si ho snazim ziskat,ale ze vraj je to takto zle a je to z mojej strany iba vypocitava,chladna kalkulacia,ze vraj lasku-do koho sa zamilujeme si nevyberame my,ale ona nas..Tak ako to je?
:) je to tak ze pokial hladas perfektneho chlapca tak ho najst mozes, a moze ich byt aj viacero, Otazkou a jedinym problemom celej tejto veci (na ktorej riesenie som pred dvoma-troma mesiacmi prisiel, napisem to tu neskor lebo keby to dotycna videla na nete tak by bola ina show---musim pockkat este trocha) je ze ci ty si dokonala a perfektna pre daneho chlapca a ze ci sa oplati pre nho sa na dokonalu hrat za napr stratu svojej osobnosti, alebo pretvarovania sa toho ze mas nieco rada ked nemas, --- vyvracia to vsak trochu teoriu ze perfektny chlapec ta bude zboznovat taku ako si, s cim zase nesuhlasi teoria ze preco by ta mal perfektny chlapec chciet ak moze mat X dalsich dievcat ktore mozno budu perfektne aj v dalsich veciach ako ty a tym padom nemozete byt spolu. Neviem ci sa chapeme . . . .
Plus, a tato teoria je dokazana mnou samym, perfektne dievca sa da aj zbalit, aj kadeco ineho (nerozoberam....) podobne ako s perfektnym chlapcom, ALE problem moze nastat ked si jedna strana zacne mysliet ze na tu druhu nema alebo ju nezvladne, zlakne sa toho ... that ´s all, ....
--------- mimo ineho holka dost ti fandim!!! ja tiez chcem dost zaujimave holky, vyzorom aj povahou. Preto pravidelne ked mam chvilkovy zachvat pokazenia mojho dokonaleho vkusu tak niekto z mojich kamaratov zacuje alebo si precita v sms hlasku ze ked by som mal skoncit s niecim takym (rozumej dievca pre ostatnych normalne, pre mna daleko pod urovnou znesitelnosti) tak nech mi spravia laskavost a zastrelia ma . . . . :D :D :D
Napísať odpoveď