Futbalový tréning

O športe...
Rosssoneri
Medium Expert
Medium Expert

Futbalový tréning

Príspevok od používateľa Rosssoneri »

Hrám futbal a chcel by som sa zlepšiť. Zlepšiť sa vo všetkom v technike, vytrvalosti, obratnosti, rýchlosti.... no proste vo všetkom čo patrí k futbalu. Neviete niekto o nejakom tréningu ktorý by mi dopomohol k tomuto zlepšeniu? lebo som hľadal na nete a nič som nenašiel. Ďakujem
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Futbalový tréning

Príspevok od používateľa Pilifo »

Však si prehľadávaj youtube, google a nájdeš.

Zadávaj "how to improve speed/endurance/football" a určite toho nájdeš veľa :wink:
Rosssoneri
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Rosssoneri »

heh možno som debil alebo slepý no fakt nič neviem nájsť...:D
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Rosssoneri napísal:heh možno som debil alebo slepý no fakt nič neviem nájsť...:D
Napr. http://www.youtube.com/results?search_q ... ining&aq=f

A popozeraj rôzne videá. Nie všetky môžu súvisieť s tým vyhľadávaným slovom, ale pozri.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Však trénuj, trénuj dribling, trénuj kľučky, kop si s loptou o múr, alebo si nájdi sparinga a skúšajte reálne situácie dookola, strely na bránu (to môžeš aj sám), prihrávky.

No a kondíciu a obratnosť, veď to je jednoduché, len treba makať. Na takýto tréning stačí použiť mozog a niečo si vymyslieť, skôr reakčná pohyb, nejaké kilometrové behanie okolo štadióna je nezmysel.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

hughito napísal:Však trénuj, trénuj dribling, trénuj kľučky, kop si s loptou o múr, alebo si nájdi sparinga a skúšajte reálne situácie dookola, strely na bránu (to môžeš aj sám), prihrávky.

No a kondíciu a obratnosť, veď to je jednoduché, len treba makať. Na takýto tréning stačí použiť mozog a niečo si vymyslieť, skôr reakčná pohyb, nejaké kilometrové behanie okolo štadióna je nezmysel.
Tak tak. Behať dlhé trate je naprd. Možno časom by si mal nejakú kondičku, ale tú budeš mať aj keď budeš cvičiť napr. šprinty a pod. A týmto zabiješ 2 muchy 1 ranou - budeš mať dobré štarty (šprint) a získaš aj kondičku.
r3mi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa r3mi »

MoRk4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MoRk4 »

A čo tak skúsiť trénovať s dákym futbalovým týmom v tvojom okolí ? Alebo ak chceš hrať tak za dakoho hrať predsa musíš nie ?
Napísať odpoveď