Futbalový tréning
-
Rosssoneri
Medium Expert
Futbalový tréning
Hrám futbal a chcel by som sa zlepšiť. Zlepšiť sa vo všetkom v technike, vytrvalosti, obratnosti, rýchlosti.... no proste vo všetkom čo patrí k futbalu. Neviete niekto o nejakom tréningu ktorý by mi dopomohol k tomuto zlepšeniu? lebo som hľadal na nete a nič som nenašiel. Ďakujem
Re: Futbalový tréning
Však si prehľadávaj youtube, google a nájdeš.
Zadávaj "how to improve speed/endurance/football" a určite toho nájdeš veľa
Zadávaj "how to improve speed/endurance/football" a určite toho nájdeš veľa
-
Rosssoneri
Medium Expert
heh možno som debil alebo slepý no fakt nič neviem nájsť...
Napr. http://www.youtube.com/results?search_q ... ining&aq=fRosssoneri napísal:heh možno som debil alebo slepý no fakt nič neviem nájsť...
A popozeraj rôzne videá. Nie všetky môžu súvisieť s tým vyhľadávaným slovom, ale pozri.
Však trénuj, trénuj dribling, trénuj kľučky, kop si s loptou o múr, alebo si nájdi sparinga a skúšajte reálne situácie dookola, strely na bránu (to môžeš aj sám), prihrávky.
No a kondíciu a obratnosť, veď to je jednoduché, len treba makať. Na takýto tréning stačí použiť mozog a niečo si vymyslieť, skôr reakčná pohyb, nejaké kilometrové behanie okolo štadióna je nezmysel.
No a kondíciu a obratnosť, veď to je jednoduché, len treba makať. Na takýto tréning stačí použiť mozog a niečo si vymyslieť, skôr reakčná pohyb, nejaké kilometrové behanie okolo štadióna je nezmysel.
Tak tak. Behať dlhé trate je naprd. Možno časom by si mal nejakú kondičku, ale tú budeš mať aj keď budeš cvičiť napr. šprinty a pod. A týmto zabiješ 2 muchy 1 ranou - budeš mať dobré štarty (šprint) a získaš aj kondičku.hughito napísal:Však trénuj, trénuj dribling, trénuj kľučky, kop si s loptou o múr, alebo si nájdi sparinga a skúšajte reálne situácie dookola, strely na bránu (to môžeš aj sám), prihrávky.
-
MoRk4
Light Star
A čo tak skúsiť trénovať s dákym futbalovým týmom v tvojom okolí ? Alebo ak chceš hrať tak za dakoho hrať predsa musíš nie ?