otazka znie dokedy preto vymysleli iwnet aby mali kompletne všetko pod kontrolou čo sa pri dedi serveroch neda viď COD4 80% hracov je cracknutych, zrejme ich to uz prestalo bavit a preto vymysleli tento blby system... a k tomu alteriw tak ci tak to ochvilu zaplataju potom to zase cracknu a takto to pojde do okola a je to dost nepohodlne hrat sa takto (Like it buy itBa-Yo napísal:ale Multiplayer ide...cez AlterIwnet
Call of Duty: Modern Warfare 2
-
RoBo_SK
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
Neboj sa 5 fps som nemal. Kde si vidiel COD MW 2 za 50€? V progamingsho stoje 35€. Co ma bavi na COD MW2? Asi vsetko, mapy su super, hratelnost perfektna, neviem co ti vadi na mapach a na zbraniach., asi si to dlho nehral. Ja mam zas opacny nazor BBC2 je odpad. teraz sa ta ja spytam. Co ta na tom bavi? Hratelnost otrasna, grafika je cela presvietena, a este k tomu tie naroky na HW. Jedine co sa im tam ako tak podarilo, je ta destrukcia, nic viac sa mi na tej hre nelubi. Online som hral len beta verziu.... Moj nazor, neukamenujte ma hned.wolf169 napísal:
xD tak ked si mal 5 fps tak sa necudujem ze ta to nudilo . btw a co ta bavi na tom cod:mw2 mapy 2x2 aleboo kecup na ksichte alebo cheatry aleboo same bugy popripade tie realne zbrane . akoze sry ale moj nazor je ze cele mw2 je len odpad a vyhadzovat zato 50 e je umna najvecia hovadina . na BF:BC2 sa to ani nechyta
EDIT: Ako aj nie som ziadny odbornik, proste ma ta hra nijak neoslnila. Nehovorim ze COD MW 2 je uplna pecka, ma tu este vela much, ale bavi ma to viac.
-
DeJF
Addict
Mna naopak BC2 bavilo viac ako MW2 . Už len to že sú tam vačšie mapy to je lepšie,nie ako u MW2 tie mapky 3x3 metrov . Hlavne to sniprovanie je lepšie , dakomu sa možno práve to nepáči ale mne sa to lúbi .Sapo napísal:
Mal som tu cest si zahrat BBC2 a vobec sa mi to nelubilo. bavia ma hry podobneho typu, ale tato hra ma vobec neoslnila. Prave naopak, pekne ma nudila. Pokial nemas "nadupany komp" tak sa ti to ani neoplati kupovat. Zato COD MW2 nema velke naroky na HW. COD mam original a stale nelutujem, ze som si to kupil.
Ved jasne. Sto ludi, sto chuti. Ja nehovorim ze COD MW2 je lepsie ako BBC2. Mna to len viac bavi, tak isto ako teba bavi BBC2. 
ceny : http://store.steampowered.com/app/10180/ na pgs maju mozno mensiu ale to neriesim plus tu je uzasne dlc z 3 mapamy z cod4 bomba no nekup toSapo napísal:
Neboj sa 5 fps som nemal. Kde si vidiel COD MW 2 za 50€? V progamingsho stoje 35€. Co ma bavi na COD MW2? Asi vsetko, mapy su super, hratelnost perfektna, neviem co ti vadi na mapach a na zbraniach., asi si to dlho nehral. Ja mam zas opacny nazor BBC2 je odpad. teraz sa ta ja spytam. Co ta na tom bavi? Hratelnost otrasna, grafika je cela presvietena, a este k tomu tie naroky na HW. Jedine co sa im tam ako tak podarilo, je ta destrukcia, nic viac sa mi na tej hre nelubi. Online som hral len beta verziu.... Moj nazor, neukamenujte ma hned.
EDIT: Ako aj nie som ziadny odbornik, proste ma ta hra nijak neoslnila. Nehovorim ze COD MW 2 je uplna pecka, ma tu este vela much, ale bavi ma to viac.
mapy su super ? xD male mapy kde je jedno auto abo nejaka stodola no bomba . hratelnost perfektna tak nwm co je nanej perfektne ale budis na zbraniach my vadia uz len tie zvuky ako keby to boly gulickove pistole a ta realnost o tej any nehovorim ako chcem vidiet ako by niekto skocil z dvojposchodovej budovy s 13 kg snipou a este spravil obrat o 720 stunou a dokazal este aj vystrelit a dopadnut bez problemu na zem a utekal dalej realne jak hovado . pome teraz k bc2 hratelnost otrasna podla coho usudzujes ? grafika presvietena xD si uber jas na monitore . btw pises ze si bc2 multak hral len betu tak ako mozes multiplayer hru porovnavat podla bety od bety vyslo uz dost pacou a dost sa toho zmenilo o zlepseny a lepsej optimalizacii ani nehovorim a hw naroky tu prosimta neries asi je jasne ze mw2 ma low naroky ked je zalozena na 5 rocnom engine ktory sa vobec nemeny cod 4/5/6 ten isty engine len zmenene nejake skiny trosku upravena grafika a iny pribeh inak je to stale ta ista hra .
No hadz mi tu ceny zo steamu. Prosim ta, sa uvedom. Na steame ti daju aj SuperMaria za 20€, tak co prosim ta riesis? BBC2 stoji na steame 50€ a hadam sa? Mapy su velkostou akurat. Niektore su mensie, no niektore vacsie. Aspon tam nemusim pol hodinu hladat nejakeho hraca. Ano skus skocit na COD MW2 z vacsiej vysky a uvidis co sa stane. Bud sa zabijes, alebo si pekne zraneny.
Kamarat tebe asi slovencina a matematika v skole moc nejde pravda? Ako moze mat COD MW2 5 rocny engine, ked prvy krat bol pouzity v COD MW1, ktory vysiel v roku 2007. Tak o akych 5 rokov tu hovoris? Aj keby mal ten engine 20 rokov, tak co? Grafika je na tu dobu, kedy hra vysla super a HW naroky su tiez super.
Kamarat tebe asi slovencina a matematika v skole moc nejde pravda? Ako moze mat COD MW2 5 rocny engine, ked prvy krat bol pouzity v COD MW1, ktory vysiel v roku 2007. Tak o akych 5 rokov tu hovoris? Aj keby mal ten engine 20 rokov, tak co? Grafika je na tu dobu, kedy hra vysla super a HW naroky su tiez super.
-
RoBo_SK
Novice
Pre to sa to vola hra lebo to nieje realita ukaz mi nejaku realnu strielacku... niektory nepochopili na co su hry ucelom je zabavit sa. BC2 ej sice pekne ale poziadavky su neskutocne... MW2 ma vynikajucu grafiku a hlavne optmalizaciu aj na to sa treba pozerat a okrem toho ten engine nieje rovnaky ale oproti cod4 je o dost vylepseny... v podstate je to pokracovanie COD4 tak neviem co by si tam este ine chcel mat ine. Nechajme sa prekvapit BlackOPSwolf169 napísal: ceny : http://store.steampowered.com/app/10180/ na pgs maju mozno mensiu ale to neriesim plus tu je uzasne dlc z 3 mapamy z cod4 bomba no nekup to
mapy su super ? xD male mapy kde je jedno auto abo nejaka stodola no bomba . hratelnost perfektna tak nwm co je nanej perfektne ale budis na zbraniach my vadia uz len tie zvuky ako keby to boly gulickove pistole a ta realnost o tej any nehovorim ako chcem vidiet ako by niekto skocil z dvojposchodovej budovy s 13 kg snipou a este spravil obrat o 720 stunou a dokazal este aj vystrelit a dopadnut bez problemu na zem a utekal dalej realne jak hovado . pome teraz k bc2 hratelnost otrasna podla coho usudzujes ? grafika presvietena xD si uber jas na monitore . btw pises ze si bc2 multak hral len betu tak ako mozes multiplayer hru porovnavat podla bety od bety vyslo uz dost pacou a dost sa toho zmenilo o zlepseny a lepsej optimalizacii ani nehovorim a hw naroky tu prosimta neries asi je jasne ze mw2 ma low naroky ked je zalozena na 5 rocnom engine ktory sa vobec nemeny cod 4/5/6 ten isty engine len zmenene nejake skiny trosku upravena grafika a iny pribeh inak je to stale ta ista hra .
No ja som si kupil minuly tyzden BBC2 a veru tiez ma to vobec nechytilo,hlavne aj kvoli debilnym sniperom-je fakt zabavne ked hraju proti sebe 2 muzstva a 2/3 su sniperi,bezim ako curak z jedneho konca na druhy a drrrrb sniper,narodim sa znovu,bezim inokade a drrrb iny sniper!!!A ta debilna slaba ucinnost zbrani!Je to hra pre kemperov!Na MW2 su velkostou mapy idealne a ked sa hra hard core tak ako v reale staci jedna gula a hotovo!U mna jednoznacne COD!DeJF napísal:
Mna naopak BC2 bavilo viac ako MW2 . Už len to že sú tam vačšie mapy to je lepšie,nie ako u MW2 tie mapky 3x3 metrov . Hlavne to sniprovanie je lepšie , dakomu sa možno práve to nepáči ale mne sa to lúbi .
To so snipermi je z casti pravda, musis mat stastie na server alebo cas ked je tam malo sniperov, mna zase na MW2 nebavia tie nespocetne kvanta cheaterov proste 7 z 10 pokusou je tam aspon jeden cheater, pri BC2 som stretol asi 1 cheatera MAX.
A aj na BC existuju HC serveri, kde tiez staci jedna gulka alebo dve a lezis
A aj na BC existuju HC serveri, kde tiez staci jedna gulka alebo dve a lezis
No BC som hraval iba HC a veru 1 gula nestacila!.COD a cheatery?Hravam ako host-ked pride cheater-tak KICK!
no naposledy pre 2 tyzdnami ked som hral MW2 na IWnete nie alter iwnete tak kickovat neslo
v CoD ide kickovať?
No ja mam origos,ale vykaslal som sa nan (kvoli blbemu steamu)a presiel na alteriwnet,tam ked si host,tak aj kickujes jednoducho cez prikazy do konzoly,ale bola aj taka utilita- AlterIW_Hosting_Aid_v2.2 -ze si si vyvolal kick okno a nemusel si sa zaoberat konzolou.Momentalne je nova verzia alteriwnetu a tam sa da zatial kickovat iba cez konzolu.Inak ak by mal niekto zaujem o steam ucet,tak...
mozno blba otazka, ale nehrozy BAN na steame za hranie na alterIWnete ?
-
Andrew007
Guru wannabe
Steam a alteriwnet nema nic spolocne, kedze AIW funguje na uplne inej baze...(myslim globalne)mikeko napísal:mozno blba otazka, ale nehrozy BAN na steame za hranie na alterIWnete ?
Ma tu niekto PS3 a MW2 na PS3? Mozete prosim vas overit tento mytus? >
-
DeJF
Addict
Blbosť
Ale to aj bez tohto videa bolo jasné
Ale to aj bez tohto videa bolo jasné
Môžte mi prosím Vás niekto povedať, kde sa mi ukladajú save-i (profil) z MP ? hrám cez IWnet a chcem ich vymazať. ďakujem
Ukladaju sa priamo im na server. Cize neda sa to zmazat. Ak mas uz 70lvl, tak si mozes akurat aktivovat prestige mode.
čo to je prestige mod a ako to aktivovať? Sory, že som taká lama v tomto ale nemám rád keď mi po 2 hodinách hrania naskočí lvl 70...