Neviem si nájsť priateľku
Neviem si nájsť priateľku
Mám už 28 rokov a do teraz som nemal priateľku, kontakty nadväzujem len cez net, mal som niekoľko stretnutí ale všetky sa minuli môjmu cieľu, nemám ani kamarátov, mám strach z ľudí, chodím málo vonku, beriem už skoro desať rokov antidepresíva a vôbec som nikam nepokročil, tento rok som sa odhodlal k tomu, že som zaplatil jednej žene za sex so mnou ale ani po tomto sa nič k lepšiemu nezlepšilo, prečítal som aj knihu úspešné rande a stále som na začiatku..... 
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neviem si nájsť priateľku
fuuuu (preglgol som) nikdy nie si stale na zaciatku to by som tak nebral to ze si tak dlho nemal priatelku resp ziadnu znamost nemusi byt prave tvoj problem, nehadz flintu do zita... To ze nadvadzujes priatelstva len cez net je trosku hlupe, skus sem tam aj chodit von medzi ludi pretoze same sa na teba nic nenalepi ak budes sediet len doma, add2 skus nejaky sport, nieco rekreacne aby si mal aspon aky takych kamaratov aby ste sem tam zasli na pivko pokecali zabavili sa..
Neverim ze nemas ziadnych priatelov...to je dost absurdne, co kolegovia z prace alebo z VS ?
kvoli comu beries antidepresiva?(to len tak okrajovo, ak nechces nemusis odpovedat)
Neverim ze nemas ziadnych priatelov...to je dost absurdne, co kolegovia z prace alebo z VS ?
kvoli comu beries antidepresiva?(to len tak okrajovo, ak nechces nemusis odpovedat)
-
Ery McPeterson
Novice
Kamaráde, buď klidný. Podobnou nemoc mám také. Bojím se lidí. Jen tehdy, jsem-li s osobou, kterú dobře znám, tak je to v pohodě. Z počátku mi dělaly problém aj ženy, ale dneska už tolik ne. Zkus nějakou pozvat domů na večeři. Může to být jakákoliv dívka
Nechtěj po ní ale hned sex, naopak, buď uvolněný...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nejakeho kamarata mas isto - co tak sa mu zverit a poprosit ho ci by sa trosku neobetoval a nepomohol by ti sa nejak dostat do spolocnosti ? ... chod napriklad na tanecnu, co som pocul tak je to medzi tridsiatnickami nesmierne oblubene
spoznas tam nejakych ludi a este sa aj naucis tancovat 
priateľov nemám ako som vyšiel zo školy a čo sa týka práce tak už 2 roky nemám žiadnu a antidepresíva beriem hlavne kvôli negatívnym myšlienkam, v poslednom čase sa snažím myslieť pozitívnejšie ale aj tak sa pozitíva a negatíva prekrývajú, chýba mi sebavedomie a celkovo som strašne vyčerpaný, som bez energie, občas zájdem aj do fitka ale dvíham tam fakt závažia pre malé deti, inak som vždy od malička športoval ale teraz nie je energia na nič...
-
Scorpion90
King
Bud si robis srandu alebo je toto skutocne seriozny problem. Osobne by som ti navrhol, aby si skusil vyhladat odbornu psychologicku pomoc. A cim skor si nasiel robotu - hocijaku - to ta dostane do kolektivu. Tiez na tom v tomto smere nie som idealne, ale aspon som v pravidelnom OSOBNOM kontakte s opacnym pohlavim
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tym ze tu budes vyplakavat to nezmenis ... chod niekde kde si mozes najst znamych, neskor kamaratov a priatelov a potom to uz pojde ... kurzy anglictiny, tanca, filmove kluby, airsoftove kluby ... je toho mega, ty musis vediet co ta bavi, alebo by ta bavilo alebo aspon k comu by si mal najmensi odpor

Nejake krestanske spolky vyskusal lol
-
bolek
Guru
Všetci ho posielate do spoločnosti, ale ak má strach z ľudí, neviem, či až sociálnu fóbiu, tak to nebude také jednoduché. Ja by som skúsila skôr nejaký menší počet ľudí, ale nebolo by treba najprv vyhľadať pomoc, či už psychológa, psychiatra, potom poriešiť prácu a zoceliť ako tak svoju osobnosť, až potom nadväzovať kontakty s opačným pohlavím.
-
Grim
Darca
...možno sa niekomu bude zdať že navrhujem hovadinu, ale čo tak skúsiť ísť do kostola? ...nemusíš tam s nikým rozprávať, to sa v kostole nepatrí, stačí ak si tam len tak sadneš a keď kňaz povie "dajte si znak pokoja" podáš si s niekoľkými babkami ruku...možno naďabíš aj na nejakú peknú slečnu, tak k podaniu ruky pridaj aj úsmev...
-
lollo
Professional
Grim-Reaperka napísal:...možno sa niekomu bude zdať že navrhujem hovadinu, ale čo tak skúsiť ísť do kostola? ...nemusíš tam s nikým rozprávať, to sa v kostole nepatrí, stačí ak si tam len tak sadneš a keď kňaz povie "dajte si znak pokoja" podáš si s niekoľkými babkami ruku...možno naďabíš aj na nejakú peknú slečnu, tak k podaniu ruky pridaj aj úsmev...
toto je mega lol ale za pokus to stoji
bolek neverim tomu, to by sa bal potom chodit aj do obchodu alebo cestovat v doprave
ked sa bojis spolocnosti tak skus najst cez internet, ale hladaj presne taku ako si ty urcite sa take najdu... skus napriklad pokec a urob si uprimny profil presne sa opis aky si .... ja to poznam lebo som podobny ako ty a viem ake je to tazke
-
audiotrack
VIP
pokec je to posledné miesto kde by ste mu mali odporúčať niekoho hľadať
-
bolek
Guru
lollo: extrémne prípady môžu byť aj také, že sa boja ísť niekam von, kamkoľvek.
Práveže s tým netom to nie je zlý nápad, lenže natrafiť na nete na človeka, ktorý si nevymýšľa je ťažké, vytvoriť si k nemu dôverný vzťah ešte ťažšie.
Práveže s tým netom to nie je zlý nápad, lenže natrafiť na nete na človeka, ktorý si nevymýšľa je ťažké, vytvoriť si k nemu dôverný vzťah ešte ťažšie.
pokec je to najjednoduchsie miesto pre neho kde najde niekoho
-
bolek
Guru
Net áno, pokec nie. Skôr nejakú funsite, fóra alebo cez priateľov na FB, proste kdekoľvek, ale nie pokec.
-
lollo
Professional
bolek napísal:lollo: extrémne prípady môžu byť aj také, že sa boja ísť niekam von, kamkoľvek.
ale prd povedal ze vsetko nadvazuje cez net tu nejde o ten net on nie je medzi ludmi preto si myslim ze je aky je
nie si ani v kontakte s chalanmi zo strednej?inac tu robotu by si si mohol najst.S nimi potom chodit von vecer na pivo napr a tam ako byva zvykom natrafite na zeny.Radik napísal:Mám už 28 rokov a do teraz som nemal priateľku, kontakty nadväzujem len cez net, mal som niekoľko stretnutí ale všetky sa minuli môjmu cieľu, nemám ani kamarátov, mám strach z ľudí, chodím málo vonku, beriem už skoro desať rokov antidepresíva a vôbec som nikam nepokročil, tento rok som sa odhodlal k tomu, že som zaplatil jednej žene za sex so mnou ale ani po tomto sa nič k lepšiemu nezlepšilo, prečítal som aj knihu úspešné rande a stále som na začiatku.....
Inak ludia.vsetci co mu radite aby navstivil psy,ved ze berie uz dobrych desat rokov antidepky,tak asi uz kontakt na odbornika ma,pokial viem antidepresiva su len na predpis,prip by to chcelo zmenu prislusneho lekara plus chodit na nejaku doplnkovu terapiu,resp,kombinaciu liekov,co ked ta tie utlmuju.Co tak vyjst si do prirody,nemozes v kuse sediet doma.A na net sa vykasli,mozno dobry zdroj informacii,ale hladat si zivotneho partnera,alebo aj normalne len partnera by som neodporucala,aj ked si mozno budete rozumiet cez dopisovanie,vecsinou je tam velke riziko,ze budete v skutocnosti velmi odlisne osobnosti,teda obrovska prekazka pri nadvezovani vztahov..
Ale on uz ma 28 ked si si nevsimol, na pokeci vela rovesnicok nenajde.Patjo napísal:pokec je to najjednoduchsie miesto pre neho kde najde niekoho