Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Najlepsi film v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Pascalwb »

loosers som pozeral, vcera, vpohode film, haluz akcia, neni to nejaky akcny trhak ale vpohode film. Nelutujem ze som videl
Dnes som si este pozrel Kick Ass - Tiez dobry film
I love You Phillip Morris - to som si isel pozriet vcera, no asi v polovicke som to pretocil a kukol si koniec, lebo nwm nezaujalo ma to, a nwm nic premna.
Date Night - taka oddychovka, vpohode komedia
Hot Tub Time Machine - toto bola celkom haluz.
Ten Mr. Nobody - to bolo dost na zamyslenie, pekny film

Uz ani nwm co som to vsetko kukal tento tyzden. Ale vsetko vpohode filmy
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Predators: pre mna tak 9/10!
ziadny nudny polhodinovy nastup ked sa postavy prechadzaju po meste a kecaju, v uvodnej scene su brutalne vrhnuti do boja a uz sa ide. Adrien Brody sa zmenil z krehkeho pianistu na ostrielaneho badass vojaka s uplne vsetkym, cokolvek robil mal to pevne v rukach. Scena predator vs. katana za 1, dokonca zobrazeny skutocny boj katanou, ziadne ninja veci. Finalna scena jak z 80-tych rokov, klobuk dolu
akurat jedina chybicka, ze predatori boli taki dost opatrni a mierni, oproti Brodyho postave vyzerali v podstate dost mierumilovni
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Spiderman 2 a 3.Keby som mal menej tak hrdinu zerem
Deja Vu :neskutocne dobry film.Po asi 20 minutach budete mat pocit ze sledujete CSI miami alebo Las vegas kde vdaka kamere z bankomatu zistia ake spodare mate :lol: no potom pride to prekvapenie a koniec?Dostal sa mi pocit ktory mavam pri velmi silnych filmoch ktore ma dostali.Denzel Washington je vynikajuci herec a vie si vybrat film.Snad som ho ani v spatnych filmoch nevidel este.
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Shutter Island - 10/10 - hodnotenie? Paf.. :shock:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

shutter island 7/10
A-team 9/10
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Repo men http://www.csfd.cz/film/236120-repo-men/ vrelo odporucam. Po tom twilightovom maratone co som podstupil pre priatelku to padlo ako Gambrinus na Sahare.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

mi-chau: podobne :lol:
Takže:

A-team
Úplne bláznivý film pri ktorom nemôžte robiť jednu vec - rozmýšlať ! Úplne perfektné po všetkých stránkach až na jednu a tou je strih. Dosť chaotické ale inak 8,5 / 10
Clash of the titans
Príjemný film z dostatkom efektov až ľutujem že som na to nešiel do kina. Trochu inak spravené ako pôvodný film ale stále si to zachovalo ten mytologický face :) 7.5 / 10
Robin Hood
Pri tomto vôbec neľutujem že som do kina nešiel. Mal som asi príliš veľké očakávania ale mne sa tento film absolútne nepáčil a to milujem historické filmy. To že to nebol "klasický" Robin Hood mi vôbec nevadilo ale celý film som sa nudil , keby Russel Crow zomrel v polkde film vôbec by mi to nevadilo , žiadne pozitívne emócie to vo mne nezanechalo. Ale pravdaže toto všetko je len a len môj názor 5/10
Eclipse
WtF ?! Bral som to ako brak ale bol som "donútený" to pozrieť :D Preboha. 105 minút trápnych dialogov a 15 minút si trhajú hlavy Bravo :smt006 Nechápem ako to môže mať 61 % a Clash of the titans 55 % :slap: 0.5 / 10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Pieer-ZA napísal:Shutter Island - 10/10 - hodnotenie? Paf.. :shock:
Mna zase naopak Shutter Island sklamal. tazky film no mne sa vobec nepacil
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Trussardi napísal: Mna zase naopak Shutter Island sklamal. tazky film no mne sa vobec nepacil

ani mne ... vydrzal som to pozerat tak hodinu ... film pre starsich :-// sklamal ma aj predators cakal som viac
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

review no.11

Shutter Island - velmi dobry psychothriller ukazujuci co vsetko dokaze tragedia s clovekom spravit, co vsetko mu moze v hlave pomotat... Scorsesemu tento film proste vysiel asi vo vsetkych bodoch... pouzitie Lea Dicapria do hlavnej role nemoze skoncit zle, ruffalo ho pekne doplnal, aj ked by sa mi tam hodil viac nejaky iny herec a nakoniec Ben Kingsley, ktory to zahral tiez velmi dobre... hudba vyborna, mrazilo z nej v kostiach, farby vo filme pekne pochmurne, dobre odrazajuce celkovu atmosferu snimku... osobne som tento film dlho odkladal, lebo som nemal nan spravnu depresivno-melancholicku naladu, no vidim ze som si to mal pozriet uz davno... vyborny... 9/10

Bounty Hunter - boze moj... az na par momentov som sa na tomto filme neskutocne nudil... Anistonku nemam v laske, romanticke komedie detto a uz je to jasne... 3/10

Day the Earth Stood Still - neskutocne nedotiahnuty film, ktory mal podla mna velky potencial, no nepodarilo sa..keanu reeves nevyrazny, jennifer connelly sympaticka ako vzdy, kamera,strih a triky mohli byt na ovela lepsej urovni, hudba onicom, celkovo pre mna sklamanie... 5/10

Serious Moonlight - pre mna dost minimalisticky usmevny romanticky film... minimum postav, jeden dom, prijemna hudba, slusne obsadenie a nie prave najobvyklejsi dej... mne sa to pacilo a dost... 6/10

Kiss Kiss Bang Bang - necakane zabavny thriller s mojim coraz oblubenejsim Downey Jr.. pribeh je sice miestami dopleteny a trosku unikaju suvislosti, no podla ocakavania, sa na konci vsetko po "americky" vysvetli a skonci happyendom... v tomto pripade mi to ale takmer vobec nevadilo, dobre som sa bavil, herecke obsadenie dobre(slecna co hrala harmony om nom nom), hudba od Ottmana pekne doplnala film, par chybiciek sa vo filme sice najde, ale nebudem rypat.... 8/10

Mr. Magorium's Wonder Emporium - zaujimavy filmik vhodny viac pre deti, no pobavia sa na nom urcite aj dospeli, usmevny pribeh, dobre herecke obsadenie a prekrasne farbicky musia rozziarit kazdu detsku dusicku.... 6/10
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Panika v mestečku-takyto animak ste este urcite nevideli :) super 75min :)
takych 9/10 u mna urcite
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

Tak po dlhšej dobe som sa rozhodol pozrieť nejaký film a začal som s prvým čo som našiel.

Kick-ass: Zbožňujem prehnané filmy, ale toto bolo niečo viac. Dalo sa na tom maximálne zasmiať a to že tam hrá 10 ročné dievča v roli ako v Kill Bill je už naozaj moc. Odporúčam ľudom ktorí majú radi akciu s komédiou a mnou nazývaný "trápny štýl" kde chalan v obleku ako spider man chodi po meste. 7\10

Unthinkable: Malo to dej, dôvtip a reálne predvedenie toho, ako sa môže človek správať keď mu má za chrbtom vybuchnúť atómová bomba. Inak koniec aký mám strašne rád :) 8,5\10

Cop-out: Štýl výborných akčných komédií via Bad-boys a spol. Dvaja suspendovaní parťáci ktorí sa rozhodnú pracovať ďalej a to len kvôli malej baseballovej kartičke s veľkou hodnotou. 9\10
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Crips and Bloods - Made in America: Konečne viem ako to je, konečne o tom viem všetko! Na konci je to strašny nával emócii skoro mi spadla aj slza, fakt odporúčam pozrieť
http://www.imdb.com/title/tt0479044/
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Inception je pre mňa osobne spoločne s How to Train Your Dragon najlepším filmom tohto roku doteraz. Nolan zasa dokázal, že to s filmárčinou vie a Inception je ďalším skvostom ako Memento. Recenzia bude neskôr...
http://seth82.wordpress.com/2010/07/16/ ... zia-filmu/
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Hot tub timemachine - super komedia,nemala chybu , 9/10
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

predators 8/10 naozaj podarene, podla konca sa tesim na dvojku
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Clash of Titans
Po tých veľmi negatívnych reakciách a dosť ostrej kritiky si myslím že to tak zlé nebolo. Nevidel som 3D verziu. Nakoľko som už príbeh poznal, len som porovnával s predošlým filmom z dosť staršieho roku.
Jediná vec čo ma srala bolo asi to, že pegasus bol černoch... Keď už chceli dať "húf" koňov a jeden z nich bude samozrejme iný, mohli spraviť černochov a pegas by bol medzi nimi biely... Toto ma fakt sralo. Čierneho pegasa som ešte nikde nevidel, nepočul. Tiež sa mi ľúbilo že film postrádal romantické scény a celkovo to bolo zakončené celkom fajn. Vo filme som postrehol jediný vtip (keď sedeli v lese a ten chalan hral na píšťaľku a... Ďalej to už poznáte :D )
Hudba priliehavá : )
8,5 z 10

Predators
Na odporúčania v tejto téme som bol na tom včera v kine.
Ako keby som to už videl. Z časti to bol hotový remake Arnoldovho Predátora (hudba bola jasná, tiež scéna s tým zabijákom z Yakuzi v tráve).
Posledný "suboj" mi prišiel kapánek prehnaný.
7,5 z 10
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

lekoklatik napísal: Jediná vec čo ma srala bolo asi to, že pegasus bol černoch... Keď už chceli dať "húf" koňov a jeden z nich bude samozrejme iný, mohli spraviť černochov a pegas by bol medzi nimi biely... Toto ma fakt sralo. Čierneho pegasa som ešte nikde nevidel, nepočul.
Na toto musím odpísať. S bratom pozerám Clash of the Titans, dobehne čierny Pegasus a brat:

"Som rád že ho spravili čierneho, koník s krídlami vyzerá moc teplo, takto to aspoň trošku brzdí. Tí biely okolo neho ,...eh, to už je moc."
:D
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

biely pegas je fantasy klasika. Mne ten čierny do toho prostredia až tak nepasoval.
V staršej verzii družinu viedla mechanická sova a v tejto novej sa dočkala iba jednej scény - "To čo je?" spýtal sa a vrátil sovu na miesto. :lol:
A 3D efekt bol slabý oproti Avatarovy

Hot Tub Timemachine - sprostá komédia, samé nadávky, ale ten s "odťatou" rukou bol skvelý.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dog Pound
bol som na to v kine a na csfd skoro nic o tom... pacila sa mi jednoduchost a kamera, ale zaver mohol mat o 5 minut viacej, aj keby len v pismenach :)
7/10
http://www.csfd.cz/film/278338-dog-pound/
Napísať odpoveď