Neviem si nájsť priateľku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Neviem si nájsť priateľku

Príspevok od používateľa ithory »

Grim-Reaperka napísal:...možno sa niekomu bude zdať že navrhujem hovadinu, ale čo tak skúsiť ísť do kostola? ...nemusíš tam s nikým rozprávať, to sa v kostole nepatrí, stačí ak si tam len tak sadneš a keď kňaz povie "dajte si znak pokoja" podáš si s niekoľkými babkami ruku...možno naďabíš aj na nejakú peknú slečnu, tak k podaniu ruky pridaj aj úsmev...
Grim.. a vobec nie hovadina,a najlepsie podielat este na ich roznych krestanskych aktivitach,aspon zo zaciatku nez nadobne ake take sebavedomie.Viem ze robia rozne stretka,vylety,pute.. atp.Tam ho urcite nebude nikto odsudzovat alebo sa inak pozastavovat ze je mumak,ti su este radi ze nova ovca do stadecka..
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tu je to už off topic sa hádate o pokeci... Ďalej ja osobne by som nikdy nešiel do kostola aj keby som mal byť do konca životá sám, ovca nechcem byť no....

A vlastne ak sa môžem spýtať autora témy: Prečo si nemal babu keď si chodil do školy ? Poprípade neudržiaval vzťah s nimi + Prečo nemáš prácu. A vlastne prečo si sa utiahol sám do seba, prestal chodiť vonku atď. ?
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

No a Janio,ucel sväti prostriedky ..vzdy lepsie nez nic,ked nebude vobec vychadzat medzi ludi a iba trcat doma medzi styrmi stenami,scvokatie tak ci tak..aj bez nejakeho nabozenskeho brainwashu,k tmu ved vravim,iba ako odrazovy mostik,kym si posilni sebavedomie a odbura strach ohladom interpersonalnych vztahov
loki1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa loki1 »

som na tom podobne vekovo aj s tou priatelkou, ostatne nie. Zaklad je nieco robit, nesediet doma, jazdi na biku, kup si korcule, chod do sauny, prihlas sa na karate,chod na kupalisko, robis nieco aj pre zdravie + sanca, ze stretnes niekoho a hlavne sa prestat utapat v neg. myslienkach. Dost sportujem, mam vela kamaratov, len problem je, ze co sa tyka zien som dost plachy(hlavne tie co sa mi pacia a ktore nepoznam), nemam problem pokecat so zenami v praci, alebo s priatelkami mojich kamaratov(proste musim toho cloveka poznat dlhsie), ale pozvat babu von je horsie, a este po jednom sklamani(par stretnuti, este sa to len rozbiehalo), nechcem to zazit znova, aj ked radsej skusit, ako si potom vycitat, ze som mohol.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Radik napísal:Mám už 28 rokov a do teraz som nemal priateľku, kontakty nadväzujem len cez net, mal som niekoľko stretnutí ale všetky sa minuli môjmu cieľu, nemám ani kamarátov, mám strach z ľudí, chodím málo vonku, beriem už skoro desať rokov antidepresíva a vôbec som nikam nepokročil, tento rok som sa odhodlal k tomu, že som zaplatil jednej žene za sex so mnou ale ani po tomto sa nič k lepšiemu nezlepšilo, prečítal som aj knihu úspešné rande a stále som na začiatku..... :cry:
:cry: 28 ??? ci boha, ja som prehlasil ze ked sa to u mna nezlepsi do mojej 25tky tak sa cestne zastrelim, ale ako tak sledujem tak ty si ina pecka. Nemam sajn ako ti poradit, . . .
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

by si sa divil kolko je na pokeci bab okol 30,
nedavno som robil nick kamosovi co mu usla zena, tak ich je tam spusty.
Za tri mesiace sa mu uz podarilo najst nejaku s ktorou sa pravidelne stretava.
Nevravim ze pokec je idealny na hladanie partnera, ale niekde zacat musi a tam to ide lahko. :-D
Drzim palec aby si to nejak rozhybal :-)
Radik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Radik »

Janio napísal:Tu je to už off topic sa hádate o pokeci... Ďalej ja osobne by som nikdy nešiel do kostola aj keby som mal byť do konca životá sám, ovca nechcem byť no....

A vlastne ak sa môžem spýtať autora témy: Prečo si nemal babu keď si chodil do školy ? Poprípade neudržiaval vzťah s nimi + Prečo nemáš prácu. A vlastne prečo si sa utiahol sám do seba, prestal chodiť vonku atď. ?
Janio napísal:Tu je to už off topic sa hádate o pokeci... Ďalej ja osobne by som nikdy nešiel do kostola aj keby som mal byť do konca životá sám, ovca nechcem byť no....

na škole som nemal žiadnych kamošov, takže som nemal šancu sa dostať k babám a na vyše som bol vždy dosť hanblivý, čo sa týka práce tak som na čiastočnom invalidnom, mal som už prácu aj na polovičný úväzok ale kvôli psychike som ju nezvládal tak som to nechal...do seba som sa utiahol asi kvôli tomu, že som stratil všetkých kamarátov čo som mal a nebolo ich veľa, všimli si a aj mi to povedali, že sa začínam čudne správať, nakoniec ako som skončil školu tak som zostal bez priateľov...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

10 rokov antidepresiva? to sa mi nejako nezda, to co mas za lekarku? ved to je navykove... neviem co mate proti pokecu(co tam len uchylov vidite?, ved ked este nebol facebook fenomen tak mal na pokeci nick skoro kazdy zo SVK) a pre tieto typi osob to je jedna z moznosti
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Kúp si korčule a psa.
Na korčuliach spoznáš veľa nových dievčať a so psom veľa psíčkarov. Potom to už pôjde jedna radosť, samozrejme netlač moc na pílu. A keď to nevyjde, stále máš doma toho psa ;-)
Radik
Amateur
Amateur

begbeee napísal:Kúp si korčule a psa.
Na korčuliach spoznáš veľa nových dievčať a so psom veľa psíčkarov. Potom to už pôjde jedna radosť, samozrejme netlač moc na pílu. A keď to nevyjde, stále máš doma toho psa ;-)

psa už mám, chýbajú mi už iba korčule a štipka odvahy....hlavne keby bolo o čom hovoriť tak by som to mohol nasmerovať lepším smerom....
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a o com ta bavi rozpravat? ved urcite musis mat nejake zaluby alebo sa niecomu venujes tak preco to nevyuzit ? :) neverim ze nesledujes spravy/politiku alebo ze necitas knihy alebo co ja viem co...o comkolvek sa da rozpravat len musis chciet, nebat sa
Radik
Amateur
Amateur

lollo napísal:a o com ta bavi rozpravat? ved urcite musis mat nejake zaluby alebo sa niecomu venujes tak preco to nevyuzit ? :) neverim ze nesledujes spravy/politiku alebo ze necitas knihy alebo co ja viem co...o comkolvek sa da rozpravat len musis chciet, nebat sa

rozprávať je ťažké keď nemám o čom, vediem ten najnudnejší život, celý deň som väčššinou doma, občas sa idem previezť na biku....čím viac som medzi ľuďmi tým je to horšie, necítim sa v spoločnosti dobre, každý deň vyrobím nejaký trapas a cítim sa strašne, najradšej by som sa ani nevidel....ukončiť život by bolo to najlepšie ale nemám ani na to odvahu, smrť je jedinou mojou záchranou..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hovno...

Je nieco, co ta bavi?
Je zaujimave, ze chces si najst priatelku, ale zaroven nemas rad ludi. Naco ju vlastne chces? :-)

Je nieco v tvojom zivote, co chces dosiahnut? Materialne/nematerialne...

Si veriaci (katolik/evanielik/pravoslav)?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...niesi ale jediný, kto robí trapasy...ver tomu že tí ľudia čo ťa pri tom trapase videli si ani nemuseli uvedomiť že ty to vnímaš ako trapas...napr. keď sa potkneš, tak sa netvár ako keby sa stalo neviem čo a že by si sa najradšej schoval za prvý kvetináč s verejnou zeleňou...namiesto toho sa buď tvár že sa nič nestalo, alebo sa na tom zasmeješ tak ako sa na tom budú smiať ostatní a kľudne si môžeš uľaviť "Ja som ale kkt." :-D ...potom to nebude že sa smejú na tebe, ale že sa smejú s tebou...a to je rozdiel...ja som v poslednom čase tiež narobil strašne moc trapasov, ale že by som ich nejako extra riešil to nie..proste sa to stalo a tým že sa budem užierať myšlienkami aký som trápny a neviem čo to už nevrátim...
Radik
Amateur
Amateur

kinjeril napísal:Hovno...

Je nieco, co ta bavi?
Je zaujimave, ze chces si najst priatelku, ale zaroven nemas rad ludi. Naco ju vlastne chces? :-)

Je nieco v tvojom zivote, co chces dosiahnut? Materialne/nematerialne...

Si veriaci (katolik/evanielik/pravoslav)?
čo ma baví, tak veľa toho nie je, momentálne nič...možno šport....ja ľudí nie že nemám rád ale ja neviem s nimi komunikovať a to ma odstavuje na vedľajšiu kolaj, so mnou sa baby nechcú ani kamarátiť, ja nemám ani jedného kamaráta...čo by som chcel dosiahnuť?...v mojom prípade si nemôžem klásť veľké ciele ale jeden taký mám, nájsť si priateľku, mať spolu deti, jednoducho by som nerád zostal sám, len je problém, že si neviem získať ľudí..
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Najdi si nejake hobby kde by si mohol spoznat ludi. Ty si podla mna sam nahovaras, ze nevies ziskat kamaratov atd, ale hlavny problem je v tom ze si ich tazko najdes ak budes doma v depresii. Si v zacarovanom kruhu ... depresia ... uzatvaranie sa do seba ... ziadny kamarati/priatelka ... depresia atd. Je pekne ze chces najst priatelku ale povedz si ktora by chcela niekoho kto je na tom takto zle. Byt tebou tak vobec nerozmyslam o nejakom vztahu, kamaratoch. Najdem si nieco co ma bavi a kde su ludia s ktorymi pri tom musis prichadzat do kontaktu (kolektivny sport, ak mas cistokrvneho psa tak s nim chod do nejakeho klubu/vystavy, proste hocico socializujuce). A ked budes mat ako taky program tak kamarati s nim spojeni pridu sami. A priatelku nehladaj nasilu. To sa neda. Nejaka ta prekvapi ked to budes najmenej cakat. Len asi tazko ju stretnes u seba doma a s takym postojom k zivotu aky mas.

Nie si ani prvy ani posledny co ma pocity ze ho nema nikto rad, mysli si ze nebude mat priatelku atd. Hlavne je zobudit sa z tejto iluzie a robit so sebou nieco. Zivot je len jeden tak si to sakra uvedom a snaz sa ho prezit co najlepsie. 10 rokov stratenych s liekami, ktore vlastne svojim sposobom nicomu nepomozu je podla mna az az. Kym sa sam neodhlodas tak sa nic nezmeni. A mozes z toho byt nestastny kolko chces.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

co tak fitko??pomozes sebe ku zdraviu a sakra tam su dost pekne baby aj pre teba :wink:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

A v com by mu pomohlo fitko? S nikym by sa tam len tak nedal do reci. Takisto aj na tom bicykli.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Radik napísal:....ukončiť život by bolo to najlepšie ale nemám ani na to odvahu, smrť je jedinou mojou záchranou..
DE BIL ! a nemyslim ziadneho francuza !

... ty miesto toho aby si aspon o nieco bojoval, tak tu places na "tých internetoch" ... zivot a svet nieje fairovy tak si kua zvyni .. zatni zuby a chod do toho ako chlap ... sprav aspon nieco ... ked uvidis na svojich potulkach cyklistu - pre zaciatok chlapa, pred tym sa budes menej hanbit, tak sa skus pristavit a spytat sa kolko je hodin ... pritom si na nom nieco vsimni napr. prehadzovacku, ak sa v tom kapku vyznas a zacni o nej, ci je s nou spokojny, alebo co ... proste vymysli nejaky rozhovor o niecom neosobnom, o tom o com nieco vies - tym sa nebudes citit tak trapne, ked nebudes maltit pradnu slamu ... a rozvijaja takuto spolocnu temu, odraz sa od toho - kade jazdi napr. ci pre kondicku, alebo relax ... proste je milion malych prkotiniek ako rozvijat taky rozhovor ...

... hlavne sa este viac nekonzervuj pred svetom tym ze nieco nejde a je to nemozne a ty na to nemas a podobnymi srancami ... zacni si verit, v niecom dobry urcite si a vyhladavaj tam kde sa stretavaju ludia ktori su podobne dobry v tej danej veci ... potrebujes doveru v seba sam pred sebou, potom kamaratov a potom mozes rozmyslat o zivote ! ...

... hlavne nebud přizdisráč ! ;-)
Radik
Amateur
Amateur

skúsim napísať aj o niečom pozitívnejšom....raz som bol na svadbe, príliš som s nikym nekomunikoval ani sa s nikym moc nebavil až do chvíle kým som si nedal pár pohárikov alkoholu(inak nepijem a poriadne som si to odniesol), viem len že som sa dal do debaty s veľmi atraktívnou ženou, trochu sme pokecali, povedala že sa môžeme niekedy spolu previezť na bikoch, pozvala ma tancovať, vypítala si moje tel. číslo ale to už som mal v krvi príliš veľa alkoholu a neviem či som jej ho nadiktoval správne lebo mi doteraz nezovolala, fakt je, že na svadbe bola s priateľom.....k tomuto ma napadlo, že by som niekedy mohol skúsiť zájsť niekam do baru, dať si pár drinkov a skúsiť nadviazať nejaký kontakt.....inak fakt neviem ako sa dostať z tohoto mŕtveho bodu....je fakt, že trpezlivosť mi už dochádza
Napísať odpoveď