Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Dneska som bol podat a tiez som dal Holandsko. Verim im (zasluzene by mali byt majstri su bez prehry)
ked mam na jednom tikete viac zapasov kurz sa nespocitava ale sa vynasobi ?
Áno, kurz sa násobí.
tak nemci nesklamali https://www.doxxbet.com/ticket-100395C5FC
zajtra som chcel dat spanielsko+villa naj hrac.. ale uz sa na hraca neda vsadzat to je skoda takze pojde len spain
zajtra som chcel dat spanielsko+villa naj hrac.. ale uz sa na hraca neda vsadzat to je skoda takze pojde len spain
Ja som ale idiot... 20:15, drtím GTA- veď mám čas, podám za 5 minút; 21:00 si nadávam do blbcov
. Aspoň že na finále to stihnem
.
Ja to dnes na vidim na 2,5 over kurz 2.15 a prihodim nejake zapasy z MLB a budem dufat 
Trussardi napísal:tak nemci nesklamali https://www.doxxbet.com/ticket-100395C5FC
Maš veľkú odvahu takto stávkovať
poviem tihaha11 napísal: Maš veľkú odvahu takto stávkovať, na také niečo ja nemám nervy, ale ako sa hovorí odvážnim šťastie praje. Veľa štastia v takýchto Solo stávkach
.
Ty si neni normalnypoviem tipozri co mi uslo https://www.doxxbet.com/ticket-1A8D1EDD6C
-
ej_do_dabla
Light Expert
mne to nejde, nič mi neukáže...
čo tam bolo ?
-
Sagittarius
Guru
Slovensko - Kanada 1 (kurz 8,..) vklad: 300 € (semifinále ZOH 2010)
ja to upresnim kurz 8,50 tam bol
-
ej_do_dabla
Light Expert
pfuuu ta "zaryžoval" chalan 
nazdar. chcel by som si vytvorit ucet v novej stavkovej kancelarii. chcel by som ale pritom vyuzit aj bonus. kazda ponuka nejaky iny tak sa neviem rozhodnut. poradte mi nejaky najvyhodnejsi ktory ponuka nejaka kancelaria. napr. idealne by bolo ze 1. stavka zdarma alebo nieco vyhodne najlepsie tak aby som to nemusel 5x pretacat...
dakujem
dakujem
V Betfair je teraz dobrá akcia. Stačí keď sa zaregistruješ cez nejakého člena a vložíš na účet 40€. Za 30€ stačí keď vsadíš hocijaký jeden zápas (napr. aj live s kurzom 1,01 pri konci zápasu) a dostaneš na ďalší deň ďalších 30€ bonus. Ja som takto vsadil live tenis pri konci zápasu za 30€ a 30€ mi prišli na ďalší deň. Keby si mal záujem tak ma môžeš kontaktovať.
a tych 30 € netreba nejako pretacat? lebo nevidim v tom zmysel to by mohol kazdy urobit a ziskat 30 € prakticky zadarmo a hned vybrat..
Nie nijako. Stačí raz podať nejakú športovú stávku. Mne o tom povedal kamarát. Podmienka je registrácia cez nejakého užívateľa - kamaráta. Peniaze môžeš hneď vybrať alebo aj ďalej stávkovať. Pr. Keby si sa zaregistroval cez môj účet tak na ďalší deň systém automaticky pošle tebe 30€, ale 30€ pošle aj mne. Ty nie si nič stratový.
A prosim do kedy trva ta akcia ? som to tam pozeral a nejako som to tam nevidel 
Iba do konca júla.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Chapem dobre? Vlozim 40e, z nich 30e vsadim na maly kurz vyhram nejake centy, na dalsi den dostanem 30e bonus a mozem si celych 70e hned vytiahnut??