>>>AKO ZAČAŤ?!<<<

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
winčapník
Novice
Novice

Re: >>>AKO ZAČAŤ?!<<<

Príspevok od používateľa winčapník »

choď do toho a neboj sa... ale podľa toho čo čítam tak bude musieť byť s tebou trpezlivá :))) ... baby... aspoň čo ja viem... čakajú od chalana oporu a ty sa jej bojíš už iba prihovoriť... prestaň riešiť že je iný level ako si ty! ... budú totiž aj horšie veci ktoré budú vyžadovať odvahu... (prvé bozky, sex atď atď...) :wink: ak sa budeš báť trapasov tak to si bohužial na zlej adrese menom život...

a neži v domnienke že je jediná žena ktorá sa ti bude páčiť... takéto veci sa dokážu zomlieť aj za jednu noc...
K3winQo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K3winQo »

Ježíš, veď začni, nie je to naživo, žeby si sa mohol až tak veľmi strápniť alebo čo..
Začni, kým je čas a príležitosť.
Napíš jej napríklad "Ahoj, vieš kto som ? :) "
Načni konverzáciu, píš niečo pekné ale nie perverzné, podporuj ju, nepíš vety typu "áno." , "nie." ..
Rozpisuj sa ale zase nepíš na silu ..

Chop sa šance, kým ju máš.
marekTankista
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marekTankista »

caute som na fore , novy .

Neviem ako mam najst babu , povedzme ze mam zopar nickov na pokeci ale sam neviem ako ju mam oslovit . Ako mam oslovit babu vonku na ulici/praci ? (mam vsugerovane negativne myslienky sam sebou - davnejsie skoro samovrazda -lieky bral ***Mam strach pred nou nieco povedat , alebo kamaratom ...***)

znie to divne ale treba asi odstranit strach . Jedna ma poslala do prdele . Z coho som mal depky , a mavam sem tam . (neviem ci mi niekto pomoze alebo mam ist skor za psychiatrom -ickou )
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

to mozno nie je o lekarke a dusevnej chorobe, to je skor o tom ze si absolutne neveris. ked najdes dovody preco si verit nemal by si mat problem oslovit koho kolvek. a dalsia velmi dolezita vec aj mimo vztahov: "pred tym ako polozis otazku, zmier sa so vsetkymi moznymi odpovedami na nu." :wink:
Napísať odpoveď