a neži v domnienke že je jediná žena ktorá sa ti bude páčiť... takéto veci sa dokážu zomlieť aj za jednu noc...
>>>AKO ZAČAŤ?!<<<
Re: >>>AKO ZAČAŤ?!<<<
choď do toho a neboj sa... ale podľa toho čo čítam tak bude musieť byť s tebou trpezlivá
)) ... baby... aspoň čo ja viem... čakajú od chalana oporu a ty sa jej bojíš už iba prihovoriť... prestaň riešiť že je iný level ako si ty! ... budú totiž aj horšie veci ktoré budú vyžadovať odvahu... (prvé bozky, sex atď atď...)
ak sa budeš báť trapasov tak to si bohužial na zlej adrese menom život...
a neži v domnienke že je jediná žena ktorá sa ti bude páčiť... takéto veci sa dokážu zomlieť aj za jednu noc...
-
K3winQo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ježíš, veď začni, nie je to naživo, žeby si sa mohol až tak veľmi strápniť alebo čo..
Začni, kým je čas a príležitosť.
Napíš jej napríklad "Ahoj, vieš kto som ?
"
Načni konverzáciu, píš niečo pekné ale nie perverzné, podporuj ju, nepíš vety typu "áno." , "nie." ..
Rozpisuj sa ale zase nepíš na silu ..
Chop sa šance, kým ju máš.
Začni, kým je čas a príležitosť.
Napíš jej napríklad "Ahoj, vieš kto som ?
Načni konverzáciu, píš niečo pekné ale nie perverzné, podporuj ju, nepíš vety typu "áno." , "nie." ..
Rozpisuj sa ale zase nepíš na silu ..
Chop sa šance, kým ju máš.
-
marekTankista
Novice
caute som na fore , novy .
Neviem ako mam najst babu , povedzme ze mam zopar nickov na pokeci ale sam neviem ako ju mam oslovit . Ako mam oslovit babu vonku na ulici/praci ? (mam vsugerovane negativne myslienky sam sebou - davnejsie skoro samovrazda -lieky bral ***Mam strach pred nou nieco povedat , alebo kamaratom ...***)
znie to divne ale treba asi odstranit strach . Jedna ma poslala do prdele . Z coho som mal depky , a mavam sem tam . (neviem ci mi niekto pomoze alebo mam ist skor za psychiatrom -ickou )
Neviem ako mam najst babu , povedzme ze mam zopar nickov na pokeci ale sam neviem ako ju mam oslovit . Ako mam oslovit babu vonku na ulici/praci ? (mam vsugerovane negativne myslienky sam sebou - davnejsie skoro samovrazda -lieky bral ***Mam strach pred nou nieco povedat , alebo kamaratom ...***)
znie to divne ale treba asi odstranit strach . Jedna ma poslala do prdele . Z coho som mal depky , a mavam sem tam . (neviem ci mi niekto pomoze alebo mam ist skor za psychiatrom -ickou )
to mozno nie je o lekarke a dusevnej chorobe, to je skor o tom ze si absolutne neveris. ked najdes dovody preco si verit nemal by si mat problem oslovit koho kolvek. a dalsia velmi dolezita vec aj mimo vztahov: "pred tym ako polozis otazku, zmier sa so vsetkymi moznymi odpovedami na nu."