kod zamku telefonu
kod zamku telefonu
cavte, nevie niekto ci sa da obijst kod zamku telefonu ? pyta kod a neviem sa dostat do telefonu, nejake riesenia ?
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak je kod zadany a pyta ho hned po zapnuti telefonu, Tak nokiu BB5 nevycitas, starsie sa dali master kodom resetnut, ale to nesmel byt zadavany nespravny kod neviem kolkokrta po sebe.
Sonyericsson len starsie modely cez SE tool, alebo XS++ .
Samsung, motorola, LG len cez servisny box.
Novy SW nieje vzdy potrebny, velakrat sa da vycitat kod bez flashovania telefonu.
Novy SW nieje vzdy potrebny, velakrat sa da vycitat kod bez flashovania telefonu.
ten telefon som nasiel je to se K610i, jeden kamos mi povedal ze jedine prepalitluto napísal:Ak je kod zadany a pyta ho hned po zapnuti telefonu, Tak nokiu BB5 nevycitas, starsie sa dali master kodom resetnut, ale to nesmel byt zadavany nespravny kod neviem kolkokrta po sebe.
-
luto
Darca
Kamos ti trepe sprostosti.
1. Telefon sa da jednoducho zresetovat za pomoci dostupnych programov ako som uz spominal.
2. Kedze je to najdeny telefon, nepatri sa mi sem davat presny navod ako na to. Mal by si ho vratit povodnemu majitelovi, alebo odovzdat na policii.
3. Ak sa ti ho podari odomknut, najdi v tel zozname najblizsiu osobu a oznamit im nalez MT.
PS: Edit : Ide to, lebo som to skusal, zablokoval som si k610, poskusal nahodne hesla a dal vycitat kod.
1. Telefon sa da jednoducho zresetovat za pomoci dostupnych programov ako som uz spominal.
2. Kedze je to najdeny telefon, nepatri sa mi sem davat presny navod ako na to. Mal by si ho vratit povodnemu majitelovi, alebo odovzdat na policii.
3. Ak sa ti ho podari odomknut, najdi v tel zozname najblizsiu osobu a oznamit im nalez MT.
PS: Edit : Ide to, lebo som to skusal, zablokoval som si k610, poskusal nahodne hesla a dal vycitat kod.
Re: kod zamku telefonu
poradite mi mam tiez k610i a niejakym zazrakom sa mi zablokoval mobil a neviem kod 0000 nefunguje ani ziadne take zakladne...do servisu to nechcem davat kedze si to mozem spravit doma sam a zadarmo 
-
luto
Darca
K610 ide cez XS++. Vypni telefon, zapni XS++, stlac Connect, pripoj telefon na kabel s tym, ze budes drzat tlacidlo c. Ked ti telefon nacita, dole na liste v ponuke Configuration prejdi na GDFS a klikni na Phone reset. Chvilu pockaj a telefon sa ti vyresetuje na 0000. Testovane na K610 OTP CID51, EROM CID52. Nie som si isty, ci to pojde ak mas CID 53, je mozne, ze to ide iba cez supreme logy, ale ochranny kod by mal ist zadarmo.
Vyskusaj, ak nepojde, tak bude treba navstivit servis, alebo pockaj este na nejake reakcie uzivatelov.
Vyskusaj, ak nepojde, tak bude treba navstivit servis, alebo pockaj este na nejake reakcie uzivatelov.
nevie naahodou niekto ako mam odblokovat EP500 sony ericsson?
lebo na mojom htc som si rozbyla displej a doma som nasla nahradny fon len pyta odo mna blokovaci kod......a neviem si poradit... :(dakujem
-
bb5unlock
Light Professional
ep500? to je aky model?
se ep500 je oznacenie typu baterie pre SE
se ep500 je oznacenie typu baterie pre SE