Neviem si nájsť priateľku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Klingonka
Light Star
Light Star

Re: Neviem si nájsť priateľku

Príspevok od používateľa Klingonka »

Že žiadnu nemáš (si nemal), to vôbec nie je problém. U nás je kopa starých mládencov a nič si z toho nerobia (aspoň to na nich pozorujem). Takže netreba hľadať "na silu". Niekto proste na to "nemá bunky". Ja som napr. nikdy nevedela kto sa mi páči-koho mám rada a koho nie. Nikdy som sa nedokázala pozerať na opačné pohlavie subjektívne. A už vôbec predstierať city, to nedokážem.

Ja som tiež už staršia, ale nikdy som nemienila hľadať chlapa za každú cenu. Viem, že ostanem sama (nikdy nebudem mať rodinu/deti), ale už som s tým zmierená, život nie je žiaden romantický film.

No tak alkohol už vôbec. Ono je to dobré len ako oťukávanie sa, ale nič vážne od toho nečakaj.
spermia
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spermia »

preco chces vlastne priatelku? co od nej cakas, ze v akom bude stave? ak chces vyrovnany vztah musela by na tom byt podobne ako ty , a povedzme si uprimne - it won't happen - nie je ako.. co takto dat najprv seba dokopy? - povedz si : moja idealna by ma takehoto nechcela,lebo ani ja by som nechcel taku aky som sam a zacni aspon sportovat..
a hlavne : PRESTAN OKAMZITE PO KONZULTACII S INYM PSYCHOLOGOM/PSYCHIATROM UZIVAT ANTIDEPRESIVA. ty sa zabijas sam chalan, zacni sa mat rad a daj sa dokopy. a zacat sa da HNED. drzim Ti palce
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Waldo napísal:A v com by mu pomohlo fitko? S nikym by sa tam len tak nedal do reci. Takisto aj na tom bicykli.
Jaaakze nie ..dve hodiny vo fitku a z toho hodinu a pol prekvakame s kamoskami heh

//autoeditácia príspevku (21 Júl 2010, 23:22)
Klingonka napísal:Že žiadnu nemáš (si nemal), to vôbec nie je problém. U nás je kopa starých mládencov a nič si z toho nerobia (aspoň to na nich pozorujem). Takže netreba hľadať "na silu". Niekto proste na to "nemá bunky". Ja som napr. nikdy nevedela kto sa mi páči-koho mám rada a koho nie. Nikdy som sa nedokázala pozerať na opačné pohlavie subjektívne. A už vôbec predstierať city, to nedokážem.

Ja som tiež už staršia, ale nikdy som nemienila hľadať chlapa za každú cenu. Viem, že ostanem sama (nikdy nebudem mať rodinu/deti), ale už som s tým zmierená, život nie je žiaden romantický film.

No tak alkohol už vôbec. Ono je to dobré len ako oťukávanie sa, ale nič vážne od toho nečakaj.
Tak ale nie kazdy je "s tym zmiereny" :)
Mozno si aj uvedomuje,ale cez to vsetko nestraca nadej,a mozno je to ten typ ktoremu bytostne chyba ja neviem blizkost ineho cloveka,resp regulerny sex,pohladenie,chce sa s niekym delit o dobre aj o zle a preto sa s tym nexce zmierit ..kto vie ..Ale ako napisal spermia..takto to nefunguje :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

byt s niecim "zmiereny" moze byt na jednej strane faktickym stavom, alebo iba akymsi obrannym mechanizmom, aby sa nic nemuselo menit, lebo by to nebolo tak pohodlne ako doteraz ;-)

ad. zadavatel problemu -> :-D :-D :-D inak teda ja to tvrdim stale - alkohol z nas robi pritulnych jednickovych kocurov a z chlapskeho pohladu este jednickovejsie kočky :-D :-D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

nordkapp_pb napísal:byt s niecim "zmiereny" moze byt na jednej strane faktickym stavom, alebo iba akymsi obrannym mechanizmom, aby sa nic nemuselo menit, lebo by to nebolo tak pohodlne ako doteraz ;-)

ad. zadavatel problemu -> :-D :-D :-D inak teda ja to tvrdim stale - alkohol z nas robi pritulnych jednickovych kocurov a z chlapskeho pohladu este jednickovejsie kočky :-D :-D
k tomu alkacu..skor selmy nez kotata..nee :lol:..a z niektorych dokonca aj parketovych levov hehe
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

miera dravosti je individualna, klasifikovatelna v intervale <spanok ; balit vsetko co ma aspon obrys v nocnom svetle> :-D :-D :-D alkohol je pes :-D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

nordkapp_pb napísal:miera dravosti je individualna, klasifikovatelna v intervale <spanok ; balit vsetko co ma aspon obrys v nocnom svetle> :-D :-D :-D alkohol je pes :-D
jop treba poznat mieru :D ..inak sa moze stat ze sa rano zobudis vedla "niecoho" :lol:...ze Robkoooo :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jo Míru myslis ? tož toho neznam :-D :-D :-D ... a o ziadnom Robovi neviem :psssst: :psssst: :psssst: :nono:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Radik odkial si ? :) pozivam ta na poharik hehe ale nie viem presne ako sa citis ako to vnimas mam podobny problem no nie az tak extremne ako ty ... aj ja berem antidepresiva 2 rok ... takisto nerad chodim do spolocnosti najradsej som ked som len s ludmi ktorych poznam ... inac sa citim velmi zle potim ( hanbim ) no hroza ... ale casom som si povedal co ma po nich :D v tvojom pripade je hlavna praca ked si najdes pracu bude vsetko lepsie len treba najst spravny kolektiv ... mne sa tiez momentalne nedari zohnat pracu 2 rok nieze by som nechcel robit ale nieje kde (samozrejme kazdy si povie ten kto chce robit si najde vzdy) ale s nasou psychickou situaciou to nieje take jednoduchce cloveku sa to musi aspon troska pacit inac to nema zmysel a je to este vetsie trapenie ako bez prace ... uz radsej nejdem tarat .... napis odkial si :)
Radik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Radik »

:wink:
Radik
Amateur
Amateur

Betarik napísal:Radik odkial si ? :) pozivam ta na poharik hehe ale nie viem presne ako sa citis ako to vnimas mam podobny problem no nie az tak extremne ako ty ... aj ja berem antidepresiva 2 rok ... takisto nerad chodim do spolocnosti najradsej som ked som len s ludmi ktorych poznam ... inac sa citim velmi zle potim ( hanbim ) no hroza ... ale casom som si povedal co ma po nich :D v tvojom pripade je hlavna praca ked si najdes pracu bude vsetko lepsie len treba najst spravny kolektiv ... mne sa tiez momentalne nedari zohnat pracu 2 rok nieze by som nechcel robit ale nieje kde (samozrejme kazdy si povie ten kto chce robit si najde vzdy) ale s nasou psychickou situaciou to nieje take jednoduchce cloveku sa to musi aspon troska pacit inac to nema zmysel a je to este vetsie trapenie ako bez prace ... uz radsej nejdem tarat .... napis odkial si :)

odkiaľ som?...asi z marsu....inak bývam v bb :smt006
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ithory napísal:
Jaaakze nie ..dve hodiny vo fitku a z toho hodinu a pol prekvakame s kamoskami heh

konecne sa niekto ozval,ze to je dobry napad :wink:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

No az na to ze on tam asi tych kamaratov/tky vo fitku nema a nic ho nebude nutit si ich hladat a sam sa neprihovori podla toho co pise. Preto si myslim ze to dobry napad nie je :)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Mas 28 rokov zacni sportovat kde budes v kontakte s ludmi.Co tak box.Mozes zacat chodit na seminare.Ak mas strach z ludi tak to len musis prekonat inak sa nepohnes a citove vylevy na interntete ti aj napriek rada nepomozu.Poznam takeho mladeho chalana babu nic,cudzi ludia moc nekeca ale ked uz sa dostane do styku s cudzimi tak musi komunikovat a mozno mu to pomoze.Inac ako to bolo ked si bol mlady?Vybavovali za teaba rodicia urcite veci?Chodil si nakupovat s rodicmi mamou?
Radik
Amateur
Amateur

Son-Goku napísal:Mas 28 rokov zacni sportovat kde budes v kontakte s ludmi.Co tak box.Mozes zacat chodit na seminare.Ak mas strach z ludi tak to len musis prekonat inak sa nepohnes a citove vylevy na interntete ti aj napriek rada nepomozu.Poznam takeho mladeho chalana babu nic,cudzi ludia moc nekeca ale ked uz sa dostane do styku s cudzimi tak musi komunikovat a mozno mu to pomoze.Inac ako to bolo ked si bol mlady?Vybavovali za teaba rodicia urcite veci?Chodil si nakupovat s rodicmi mamou?

keď som bol malý tak určité veci vybavovali rodičia ale často som chodil nakupovať do mesta sám, napríklad hokejové kartičky, hračky, futbalové lopty, teraz je fakt, že veľa vecí robia rodičia za mňa... :psssst:
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Pôvodne som chcel založiť samostatnú tému, ale vidím, že tu to má už dobry rozbeh, tak to hodim sem, keďže mam porovnateľný problém.

Mam takmer 18 rokov, 175cm vyska a 92kg hmotnost. Okej, pre predstavivost, nosim okuliare, hnede kratke vlasy, tenke bokombrady.

Môj problém spočíva v tom, že nemám chuť komunikovať s ľuďmi, že nemám potrebu si hľadať priateľku, že už ani nedokážem mať rád a že celý môj život sa odohráva v byte, kde žijem sám.

8 rokov som bol na Balkáne, kde môj otec pracoval ako vysoký úradník. Toto obdobie ma zastihlo od 4. ročníka ZŠ do konca 3. ročníka SŠ (co je teraz). Nedokážem komunikovať s ľuďmi, lebo nemám o čom. 8 rokov som akoby žil vo vákuu, strácal priateľov, nemal správy z "domova," vždy som stretával cudzincov, ktorých som nechápal, a oni nechápali mňa. Najviac trápne bolo to,že s jediným dlhoročným kamarátom, ktorý si na mňa ešte pamätal, som šiel na pivo. Po 5 minutách sme si nemali o čom hovoriť. Akoby som chcel vedieť niečo "nove," ale on odpovedal, že odkedy som odišiel, nič takého sa nezmenilo, a že všetko je v starých koľajach.

Už zo samotného problému v komunikácii plynie problém nájsť si priateľku. Nerád chodím na kúpaliská, a na diskotéke som ešte ani raz nebol (a nič ma tam neláka). Ďalší problém je, že neznášam dnešný slovník dievčat, ktoré by som mohol porovnávať so slovníkom bezdomovcov na železničnej stanici. (väčšina prípadov). Nemám rád dievčatá, ktoré maju rady niekoho len pre "peniaze" alebo "pekne fáro" alebo pre iný majetkový dôvod. Takýmto postupom som už vyradil 90% dievčat vo svojom okolí. S ďalšími niekoľkými percentami niesom schopný komunikovať, lebo, nie je o čom - a ja nemám prirodzený talent na "balenie". Aby som bol úprimný, ak nepočítam vzťah na týždeň, ktorý som mal v zahraničí v 9. ročníku, tak môžem povedať, že moje skúsenosti s opačným pohlavím su nulové, a to na všetkých frontoch.

Ono spomínané "neviem čo to znamená mať rád" má väčší dosah - nikoho neberiem viac ako kamaráta, nikto sa nemôže dostať bližšie ku mne, ako keby som si chránil svoju vlastnú ulitu. Vidím imaginárnych nepriateľov, a keď niekto na mňa hodí krivý pohľad, už rozmýšľam,či nemá pri sebe nôž, a či sa ma nechystá prebodnúť. Už sa aj za nesympatie vraždilo...

Byt - alfa a omega môjho života. Nech sa deje čokoľvek, nedokážem sa dobrovoľne nakopať, aby som šiel niekam, hoci aj do parku si čítať knihu. Cez leto je to výhovorka typu "hyc", po ostatný rok "musím sa učiť" alebo v zime " je zima" na jar "prší" a tak to ide dookola.

Nenavštívil som psychológa, pretože im už nejako inštinktívne neverím. Neberiem nijaké lieky, nepijem, nefajčím, nepoužívam návykové látky, a ani nič iné, čo by mohlo skresľovať moje videnie života a sveta.

Tu máte popísanú moju situáciu v skratke. Rád by som počul Vaše názory, čo by som mal zmeniť, aby som aspoň okrajovo zapadol do nejakého prostredia. AD. Do fitka nechodím, pretože nemám s kým, a sám sa hambím za svoju postavu (pár kíl navyše).
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Kacjak,nemusi byt kazdy extrovert,ani spolocensky typ,niektori ludia su skor uzavreti az hanblivi,na tom nic nie je,ak sa tak vnutorne identifikuju a su tak spokojni-co ty nie si.Ja som tiez v podstate vlka samotar :D-nepripustim si lahko k telu,a ked nemam okolo seba tych spravnych ludi,max prehodim par viet a idem dalej..I dont need anyone,ale to som ja a tak to chcem,co nie je tvoj pripad.Myslim ze aj ked sa tu schadzaju dost rozhladeni diskuteri,toho psychologa by som v tvojom pripade nevylucovala,sam citis ze s tebou nie je nieco v poriadku.Psycholog nie je ziadny bubulak ani z teba neodhryzne :D..Poznam ludi,ktori mali mozno este vecsie /neriesitelnejsie problemy a stacilo mu jedna-jedina navsteva aby jeho zivot dostal ten spravny smer".Ale treba si samozrejme vybrat naozaj odbornika,lebo aj tam sa najdu nekompetentni co robia viac skody nez uzitku.Nezavrhuj co si este ani neskusil,zato predsa nic nedas
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

kacjak to je to zacnit sportovat tam sa das do reci s ludmi.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

kacjak:
si jedinacik a nemas sa s kym o tomto rozpravat? s rodicmi asi teda neprichadza do uvahy,ze? co kamosi?
hmotnost : plavaren - 2 muchy jednou ranou ( spoluziaci, v lepsom pripade spoluziacky(je to vhodne pre vsetkych a o nic nejde) + nahodny faktor (: )
nezaujem: mal by prejst, clovek je tvor spolocensky

Prestan plakat ze "uz ani nedokazes mat rad" - to by si tu nepisal a nehladal pomoc.Si sam a je Ti smutno, to je normalne.
Mozes byt rad ze mas rebricek ake zeny ano a ake nie, vacsina berie prve co pride, zisti ze to nefunguje a takto dokola,bud spokojny + niesi stary mladenec aby si spustal z poziadaviek, chce to len silu a trpezlivost :)

tl;dr
najdi si aspon 1 sport a aspon 1 konicek (OUTSIDE samozrejme) a makaj - kto nerobi nic, neupletie z hovna bic. drzim palce
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

kacjak - keď si ten tvoj prvý príspevok po sebe prečítaš, sám prídeš na to, čo zmeniť. Treba len trošku chcenia a odvahy.
Napísať odpoveď