Vymena mobilu
Vymena mobilu
Prosim vas existuje nejaka firma ako courier.sk? A da sa cez nu vymienat tovar s inymi osobami?. tym vymienanim myslim za napriklad som nasiel inzerat na internete na mobil a chcel by som vymenit moj mobil za ten co som nasiel na inzerate. Realizuje sa to cez tuto firmu. Ono ma udajne zobrat tovat od oboch stran a dorucit ho najprv mne ja si mam pozret ze ci je tam vsetko ako sme sa dohodli a potom podpisem papier a pojde zas moj mobil tej druhej osobe.
Da sa to takto? Ci ma pekne odrbali?
Da sa to takto? Ci ma pekne odrbali?
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vymena mobilu
nic take som nikde nevidel ani o tom nepocul, takze skor si myslim ze je to fake
naviac ak by to nahodou aj existovalo, tak pri tolkom cestovani od jedneho k druhemu min.2x by to bolo poriadne drahe
naviac ak by to nahodou aj existovalo, tak pri tolkom cestovani od jedneho k druhemu min.2x by to bolo poriadne drahe
no 10 € to stoji
A ujko vravel ze su nova firma na toto
A ujko vravel ze su nova firma na toto
Ja som o tom tiež nepočul.
Mohlo by to fungovať tak , že ty si skontroluješ on si skontroluje a potom sa tí dvaja doručovatelia nejak medzi sebou spoja a povedia si , že ste to obaja potvrdili.
Ale muselo by sa tak stať :
1. buď by vám to doručili v úplne rovnakom čase ( to sa mi zdá dosť nereálne )
2. alebo ten ktorému došla zásielka skôr by to síce podpísal , ale musel by čakať na toho druhého kým to aj on potvrdí. Takže ten kuriér by sa k tomu čo podpísal ako prvý musel vrátiť na druhý deň.
Mohlo by to fungovať tak , že ty si skontroluješ on si skontroluje a potom sa tí dvaja doručovatelia nejak medzi sebou spoja a povedia si , že ste to obaja potvrdili.
Ale muselo by sa tak stať :
1. buď by vám to doručili v úplne rovnakom čase ( to sa mi zdá dosť nereálne )
2. alebo ten ktorému došla zásielka skôr by to síce podpísal , ale musel by čakať na toho druhého kým to aj on potvrdí. Takže ten kuriér by sa k tomu čo podpísal ako prvý musel vrátiť na druhý deň.
podla mna to je uplna blbost (myslim existencia takej firmy)
Aha takze je to blbost hej. No co uz.
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 16:38)
A neda sa s tym nieco robyt?
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 16:38)
A neda sa s tym nieco robyt?
Ak by si mal zaplatiť 10€ za takéto doručenie , tak to môžeš začať uvažovať o tom rovno sadnúť na vlak alebo autobus a vymeniť to osobne.
Aspoň budeš vidieť čo kupuješ a vyskúšaš si ho.
Aspoň budeš vidieť čo kupuješ a vyskúšaš si ho.
no ved vyskusat som si ho mal aj pri tomto udajne.
A neda sa s tym nieco spravit?
A neda sa s tym nieco spravit?
Možno ak máš nejakého dobrého kamaráta alebo niekoho z rodiny, ktorý chodí tým smerom do školy , tak by si ho mohol poprosiť a mal by si to zadarmo 
Jaj no porosit o co ved on mi ten mobil nevrati
aj GLS ma sluzbu ze doruci balik, zakaznik vymeni obsah a ide to rovno spet... 1den odosielas a druhy den to dostanu, vymenia obsah a 3den to mas doma..
posielali sme v ramci firmy LCD na vymenu..
co sa tyka vymeny, no neviem neviem ci by som len tak siel do toho... niekto by mal doma mobily, ten druhy tehly
posielali sme v ramci firmy LCD na vymenu..
co sa tyka vymeny, no neviem neviem ci by som len tak siel do toho... niekto by mal doma mobily, ten druhy tehly
no to je tiez pravda to musi byt s normalnym clovekom nie s takymchujom odrbavacim
A ked sa vimiena cez to GLS tak tio daju aj daky doklad ked ti veznu balik?
A ked sa vimiena cez to GLS tak tio daju aj daky doklad ked ti veznu balik?
dostanes doklad ze si to poslal, GLS ma doklad ze to dorucil, a druhy zakaznik ze to poslal. Potom este podpises pre GLS ze si balik prevzal..