Po čase zamrzne comp.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ferikeII
Light Expert
Light Expert

Po čase zamrzne comp.

Príspevok od používateľa ferikeII »

čaute mam taky preblem, že po určitom čase hrania sa zasekne obrazovka, zjavia sa mi take fialove kocky a zamrzne comp. Ovladače na graficku som dal z CD, potom najdnovšiu z internetu ale nič nepomohlo. Ale nerobi to pri všetkych hrach. Napr. COD5,COD6 ide bez problemov. Robi mi to pri hrach : ArmAII a LineAge2. Zostava: AMD Athlon X2 6400+ 3.2 Ghz, Nvidia 240 GT Palit, 2GB Ram, 650W zdroj Titan. Teploty v burne: CPU: 60-62, GPU: 50-54. Teraz skussim Driver 196.34
vopred ďakujem
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Po čase zamrzne comp.

Príspevok od používateľa vikko78 »

to ako? dal si ovladače z CD potom si si stiahol z netu a nainstaloval atd? či len ked ti nefungovali ovladače z cd, tak si ich kompletne odinstaloval (najlepšie v núdzovom režime) vymazal zložky, ktoré po grafe zmizli, prečistil registre a až potom naistaloval nové, tie z netu a aj tak ti ten komp mrzne? aj instalácia ovladačov má nejaký postup..
ferikeII
Light Expert
Light Expert

Hej dal som ovladače z CD, potom som si stiahol najnovšie z netu a preinštaloval som driver. Teraz som tam dal 196.34. Kvoli RivaTuneru, ale aj tak mi to nejde vypise mi, že driver nieje podporovany. Ako mam prečistiť registre?
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

napr. ccleanerom...inak ovladače sa nepreinstalovávajú, ale najprv odinstalujú a potom nainstalujú nové...lebo staré s novými sa ti možu biť a následne robiť problem.
ferikeII
Light Expert
Light Expert

Večer som vymazal driver + všetky suvisiace subory, vyčistil som register, stiahol som najnovši driver 258.96. + s programom EVGA Precision som zvyšil RPM Grafiky z 35% na 45%. A zatial to ide v poho

PS: RivaTuner mi nejde. vypiše, že driver nieje podporovany alebo niečo take.

ďakujem za rady.
Napísať odpoveď