čaute mam taky preblem, že po určitom čase hrania sa zasekne obrazovka, zjavia sa mi take fialove kocky a zamrzne comp. Ovladače na graficku som dal z CD, potom najdnovšiu z internetu ale nič nepomohlo. Ale nerobi to pri všetkych hrach. Napr. COD5,COD6 ide bez problemov. Robi mi to pri hrach : ArmAII a LineAge2. Zostava: AMD Athlon X2 6400+ 3.2 Ghz, Nvidia 240 GT Palit, 2GB Ram, 650W zdroj Titan. Teploty v burne: CPU: 60-62, GPU: 50-54. Teraz skussim Driver 196.34
vopred ďakujem
Po čase zamrzne comp.
-
vikko78
Medium Professional
Re: Po čase zamrzne comp.
to ako? dal si ovladače z CD potom si si stiahol z netu a nainstaloval atd? či len ked ti nefungovali ovladače z cd, tak si ich kompletne odinstaloval (najlepšie v núdzovom režime) vymazal zložky, ktoré po grafe zmizli, prečistil registre a až potom naistaloval nové, tie z netu a aj tak ti ten komp mrzne? aj instalácia ovladačov má nejaký postup..
Hej dal som ovladače z CD, potom som si stiahol najnovšie z netu a preinštaloval som driver. Teraz som tam dal 196.34. Kvoli RivaTuneru, ale aj tak mi to nejde vypise mi, že driver nieje podporovany. Ako mam prečistiť registre?
-
vikko78
Medium Professional
napr. ccleanerom...inak ovladače sa nepreinstalovávajú, ale najprv odinstalujú a potom nainstalujú nové...lebo staré s novými sa ti možu biť a následne robiť problem.
Večer som vymazal driver + všetky suvisiace subory, vyčistil som register, stiahol som najnovši driver 258.96. + s programom EVGA Precision som zvyšil RPM Grafiky z 35% na 45%. A zatial to ide v poho
PS: RivaTuner mi nejde. vypiše, že driver nieje podporovany alebo niečo take.
ďakujem za rady.
PS: RivaTuner mi nejde. vypiše, že driver nieje podporovany alebo niečo take.
ďakujem za rady.