mozes konkretizovat?Klingonka napísal:Na Slovensku ale nemáme strany, ktoré majú komplex. šetriaci program (moja obľúbená strana aspoň niečo má, myslela som, že nie).
Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
Hovoril som o tom s čím išla SAS do volieb, nie o tom čo si vaši kamaráti z toho vzali. Volebná kampaň SAS je verejná, sprav si prieskum tam. To, že média a oponenti nafúkli nejaké dve body zo 120tich, potom ich nejaký nezodpovedný teenager na základe toho volil, predsa nie je klamanie? Veď medzi volebným programom strany a programovým vyhlásením vlády je podstatný rozdiel. A už pred voľbami boli jasné kombinácie. Takže opakujem ja som sa vyjadroval k volebnej kampani SAS nie vaším kamarátom a toho na základe čoho volili oni (aj keď mi je jasné že tie percentá ste strelili tak ako ste písali post). A KDH do toho pletiem lebo situácia ich voličov je rovnocenná s SAS pokiaľ ide o vatikán (v porovnaní s mariška a homoši) a svedomie, tak prečo tie silné slová? Treba lepšie čítať čo píšem aby sme sa rozumeli.kinjeril napísal: Nic v zlom, imho 50% volicov SAS nevie co pojem fiskalna politika znamena. Spravil som si len taky sukromny prieskum u nas vo firme medzi volicmi SAS-ky...
Na druhej strane vsak vedeli o odvodovom bonuse, buzikoch a huleni.KDH sem pls ani neber... farizej nad farizeja, podvodnik nad podvodnika... bu*ik nad buzika. Imho, tento zlepenec sa zacne triestit hlavne na tychto veciach. KDH a Sulin dlho spolu bacovat nevydrzia. Leda ze by vytvorili "liberalno-konzervativnu frakciu homosexualne zhulenych krestanov".
-
KaptMichal
King
Myslíš, že v sas im to tak nevyhovovalo? Páčilo sa im čo sa v médiá pretriasa lebo to im len zdvíhalo preferencie. Tých mladých, slepých nejaký OB vôbec nezaujímal. Takže oklamali ľudí...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Už som to tu vysvetľoval sto krát - to neviete pochopiť, že strana, ktorá skončila na 3. mieste vo voľbách, nemá jednoducho nárok na to, aby presadila všetky svoje programové body? Môžu byť radi, že mali 12 percent a že si mohli presadiť aspoň niečo - ak by mali 5, čo by presadili? Úplne nič, pretože by na to jednoducho nemali nárok. Fakt neviem, čo je na tomto vzorci tak ťažké pochopiť a prečo tu furt každý vyťahuje marihuanu a teplých - ja môžem zo svojej osobnej skúsenosti povedať, že nik, koho poznám a kto volil SAS, ich nevolil kvôli týmto dvom najdiskutovanejším bodom, tak o čo vám ide?
-
tehla
Seth, povedal si, že za nich nekhnightuješ, ale presne to robiš. tato koalicia poziskavala hlasy na čistych lžiach. Jak Sas, tak farizeji z KDH, tak SDKU – „nepodpišeme pôžičku grécku, ani Euroval“, pritom Mikloš dobre vedel, keď chodi na tie schôdze Bilderberg, čo sa bude diať. Su to obyčajni hajzlici, ktori robia z ľudi debilov.
A ešte ich obhajujete, že dobre urobili, že klamali, lebo vzapäti pomôžu „tejto krajine“. Houby pomôžu, pomôžu prachatym, bankarom a Viktorovi Orbánovi. Ale ľudia zrejme potrebuju facku, aby precitli, len udivujuce je, že tych faciek dostavaju nejako veľa z každych stran a stale nič....
Kinjeril – nemysli si, že sa oni budu na niečom hadať, oni su už davno dohodnuti. Aby sme neboli prekvapeni, keď raz pri cirkevnom sobáši homosexuálov sa bude z kadidla rynúť konopný dym a oni si budu ďalej spokojne mastiť svoje vrecká
A ešte ich obhajujete, že dobre urobili, že klamali, lebo vzapäti pomôžu „tejto krajine“. Houby pomôžu, pomôžu prachatym, bankarom a Viktorovi Orbánovi. Ale ľudia zrejme potrebuju facku, aby precitli, len udivujuce je, že tych faciek dostavaju nejako veľa z každych stran a stale nič....
Kinjeril – nemysli si, že sa oni budu na niečom hadať, oni su už davno dohodnuti. Aby sme neboli prekvapeni, keď raz pri cirkevnom sobáši homosexuálov sa bude z kadidla rynúť konopný dym a oni si budu ďalej spokojne mastiť svoje vrecká
-
seth82
Darca
ROFL, takže ak chcem vysvetliť nejaký logický sled udalostí, tak aj ak je to pravda, tak knightujem. Je to tak ťažké pochopiť, alebo zasa odvraciame diskusiu niekam inam? Ja v tom vidím jednoduchú matematiku - malý úspech vo voľbách (celkovo) sa rovná malé nároky na presadenie vlastných záujmov.
Zasa sem pletieš židov? Doprdele práce, to tu nemôže existovať diskusia bez tých vašich rozprávok? Ale spýtam sa takto - ktorá z vlád taká nebola? Teda taká, ako ty opisuješ tú terajšiu. Kde ja obhajujem klamstvo? To akože programové vyhlásenie strany je zásadné a nemenné a teda musí uplatniť všetko, čo v ňom je, ak sa dostane do vlády? Zasa tu tmáriš o svadbách teplých, pričom toto sa do vyhlásenia nedostalo taktiež - baví ťa ešte verklikovať o niečom, čo už nie je aktuálne? Lebo mňa to už nebaví čítať a prestáva ma baviť to večné napomínanie, aby ste to konečne odsunuli na vedľajšiu koľaj, tak ako SAS. Ale nie, pretože by ste sa nemali čoho chytať...
BTW, Fico ti nevadil?
http://www.hojko.com/post1457522.html#p1457522
Zasa sem pletieš židov? Doprdele práce, to tu nemôže existovať diskusia bez tých vašich rozprávok? Ale spýtam sa takto - ktorá z vlád taká nebola? Teda taká, ako ty opisuješ tú terajšiu. Kde ja obhajujem klamstvo? To akože programové vyhlásenie strany je zásadné a nemenné a teda musí uplatniť všetko, čo v ňom je, ak sa dostane do vlády? Zasa tu tmáriš o svadbách teplých, pričom toto sa do vyhlásenia nedostalo taktiež - baví ťa ešte verklikovať o niečom, čo už nie je aktuálne? Lebo mňa to už nebaví čítať a prestáva ma baviť to večné napomínanie, aby ste to konečne odsunuli na vedľajšiu koľaj, tak ako SAS. Ale nie, pretože by ste sa nemali čoho chytať...
BTW, Fico ti nevadil?
http://www.hojko.com/post1457522.html#p1457522
Ja mám taký pocit, že Fico R. si tu spravil multi-účty a píše sem on...
-
KaptMichal
King
Keby ľudia viac sledovali a pátrali vedeli by, koho volili...Ale oni si radšej (Nie všetci, sú aj presvedčení voliči) nechajú nahučať do uší krásne klamstvá.pritom Mikloš dobre vedel, keď chodi na tie schôdze Bilderberg, čo sa bude diať.
Počuj seth, vážne, zamyslel si sa niekedy nad tým, či tá "konšpiračná teória" môže byť pravdivá? A kto ju nazval konšpiračnou, rsp. kto nazýva všetky "iné" teórie konšpiračnými? Takto sa každý iný názor ľahko zdehonestuje a potom na takých, ktorí nesúhlasia s názorom väčšiny, sa ukazuje prstom - aha to sú tí paranoidní. A papaláši sa vám len smejú do ksichtuZasa sem pletieš židov? Doprdele práce, to tu nemôže existovať diskusia bez tých vašich rozprávok?
-
seth82
Darca
Prečo mi nezareaguješ na toho Fica na fotke? Je zaujímavé, že vaše sionistické teórie pľujete iba voči tejto vláde a voči Dzurindovej, a čo Ficova? Tí nič?
-
KaptMichal
King
Ja niesom Ficov pritakávač a pochvaľovač, písal som to tu už. Ale určite ho vidím ako menšie zlo, rsp. mám bližšie k ľavici ako k pravici (Ale opäť sa opakujem, nevidím veci len modro-červeno)
Pokiaľ "oni" majú dostatočný kapitál, získajú si hocikoho. Teraz skús odpovedať ty.a čo Ficova? Tí nič?
-
seth82
Darca
Vôbec nechápem odpovedi a prečo je pre teba práve Fico menšie zlo, ako mnou spomínané vlády. Nedal si mi žiadnu príčinu, iba to, že pre teba je menším zlom, to, že sa tam fintí si židmi, ti zjavne nevadí.
A áno, zamýšľal som sa nad tými teóriami, miliónkrát som žiadal o dôkazy a doteraz mi tu nikto nič nepredložil. Zástancovia iba mlžia, citujú sami seba, alebo citujú pochybné zdroje, ktoré sú taktiež prívržencami týchto vecí, pričom všetko sú to len dohady, osobné blogy a kadejaké hovadiny, kde som ešte nevidel útržok PDF alebo hocičoho, čo by dokazovalo ich tvrdenia. Nechápem, prečo sa ma na to dotazuješ tu, keď toto som už prediskutoval v minulosti X krát a mňa už nebaví opakovať to každému tuná na fóre, kto sa ma na to dotazuje.
Tej tvojej poslednej vete nerozumiem. Pripúšťaš, že mohli získať aj Fica, ale z akéhosi dôvodu je predsa len pre teba menším zlom - k tomuto presvedčeniu si ako došiel? Nekúpili si židia aj jeho? Ak nie, máte na to nejaké dôkazy?
A áno, zamýšľal som sa nad tými teóriami, miliónkrát som žiadal o dôkazy a doteraz mi tu nikto nič nepredložil. Zástancovia iba mlžia, citujú sami seba, alebo citujú pochybné zdroje, ktoré sú taktiež prívržencami týchto vecí, pričom všetko sú to len dohady, osobné blogy a kadejaké hovadiny, kde som ešte nevidel útržok PDF alebo hocičoho, čo by dokazovalo ich tvrdenia. Nechápem, prečo sa ma na to dotazuješ tu, keď toto som už prediskutoval v minulosti X krát a mňa už nebaví opakovať to každému tuná na fóre, kto sa ma na to dotazuje.
Tej tvojej poslednej vete nerozumiem. Pripúšťaš, že mohli získať aj Fica, ale z akéhosi dôvodu je predsa len pre teba menším zlom - k tomuto presvedčeniu si ako došiel? Nekúpili si židia aj jeho? Ak nie, máte na to nejaké dôkazy?
-
KaptMichal
King
Mohli si kúpiť aj jeho, ak si si nevšimol nechal som túto debatu otvorenú.
Ok, predstav si čisto hypoteticky, že tá konšpiračná teória je pravdivá a zamysli sa nad možnosťami ľudí, ktorí ju chcu šíriť ak všetky mienkotvorné informačné portály, média, atď majú pod palcom... Skús chvíľu takto uvažovať, skús si dať dokopy nejaké veci čo s čím by mohlo súvisieť. Pohybuj sa čisto v hypotetickej rovine. Veď tí, čo tieto teórie zastávajú k nim tiež nejak dospeli. Predpokladám, že len málo z nich na to nemá dôvod veriť im.
Ok, predstav si čisto hypoteticky, že tá konšpiračná teória je pravdivá a zamysli sa nad možnosťami ľudí, ktorí ju chcu šíriť ak všetky mienkotvorné informačné portály, média, atď majú pod palcom... Skús chvíľu takto uvažovať, skús si dať dokopy nejaké veci čo s čím by mohlo súvisieť. Pohybuj sa čisto v hypotetickej rovine. Veď tí, čo tieto teórie zastávajú k nim tiež nejak dospeli. Predpokladám, že len málo z nich na to nemá dôvod veriť im.
-
seth82
Darca
Ak ju chcú ľudia šíriť, istotne sa dostali k nejakým dôkazom, ktoré ich presvedčili o tom, že je to stopercentná pravda. Kde sú tie dôkazy? Ja chcem dôkaz, je to tak ťažké pochopiť? Keď Fico spoiloval o Sulíkovi a jeho výhodnej kúpe pozemkov, aspoň to založil na faktoch, kde sú takéto dôkazy v takýchto teóriách? Ja nechcem podomácky spravené výpočty, domnienky, grafy, možné scenáre, alebo hocičo iné, ja chcem proste vidieť relevantné dôkazy. Ja som neveriaci Tomáš - pokiaľ neuvidím, neverím (dúfam, že tu na mňa niekto nevyrukuje s citáciou z vidláckeho filmu Dedičství), takže tak.
Debatu o Ficovi si nenechal otvorenú - celý čas sa tu kydá iba na terajšiu vládu, hlavne čo sa týka židovských konšpirácií - prečo nik nenapíše konečne k tomu Ficovi?
Debatu o Ficovi si nenechal otvorenú - celý čas sa tu kydá iba na terajšiu vládu, hlavne čo sa týka židovských konšpirácií - prečo nik nenapíše konečne k tomu Ficovi?
-
KaptMichal
King
Fico už nieje pri moci, tak čo stále Fico, Fico? Ja ho nebudem obahjovať ale uznaj, teraz je trošku neaktuálny. A opakujem, tú tému som nechal otvorenú ale ja sa tým zaoberať nebudem, je to na nejaký čas neaktuálne.
btw. ako vieš, čo je relevantný dôkaz?
Čo si pod relevantnými dôkazmi predstavuješ? Uznávam, môžeš to vidieť ako dohady, ale ostatní, ktorí veria, budú aspoň pripravení. Vtĺkať do hlavy to nikomu nebudem.Ja nechcem podomácky spravené výpočty, domnienky, grafy, možné scenáre, alebo hocičo iné, ja chcem proste vidieť relevantné dôkazy
btw. ako vieš, čo je relevantný dôkaz?
-
krija
VIP
toto nie je pravda! zavadzas uz iba tym, ze pises o SaS ako o 3. strane vo volbach. pis o tom, ze skoncila 2. z koalicnych stran. a vysledok vyrokovanych bodov vladneho programu sa blizi k nule! viac dosiahlo aj KDH s mostom/hid. mal by si si dat dolu klapky a prestat klamat sam seba. tie 3% o co ziskalo SDKU viac im nedalo az tolko, aby hrbana diktovala podmienky a este aby jej fesi drzal balonik...seth82 napísal:Už som to tu vysvetľoval sto krát - to neviete pochopiť, že strana, ktorá skončila na 3. mieste vo voľbách, nemá jednoducho nárok na to, aby presadila všetky svoje programové body? Môžu byť radi, že mali 12 percent a že si mohli presadiť aspoň niečo - ak by mali 5, čo by presadili? Úplne nič, pretože by na to jednoducho nemali nárok. Fakt neviem, čo je na tomto vzorci tak ťažké pochopiť a prečo tu furt každý vyťahuje marihuanu a teplých - ja môžem zo svojej osobnej skúsenosti povedať, že nik, koho poznám a kto volil SAS, ich nevolil kvôli týmto dvom najdiskutovanejším bodom, tak o čo vám ide?
KaptMichal napísal:Myslíš, že v sas im to tak nevyhovovalo? Páčilo sa im čo sa v médiá pretriasa lebo to im len zdvíhalo preferencie. Tých mladých, slepých nejaký OB vôbec nezaujímal. Takže oklamali ľudí...
A krija, radšej ešte chvíľu podrž balónik ty
-
seth82
Darca
KaptMichal: ak by som ti napísal, čo považujem za fakt, istotne by si to napadol, že to vlastne faktom nie je a "čo ak je náhodou faktom to, čo píšeme my".
Mňa nezaujíma, že Fico nie je pri moci, mňa zaráža to, že pokiaľ ide spájanie so židmi, tak jednoznačne vedú v tunajších diskusiách konexie s terajšou koalíciou, alebo s Dzurindovou. O to mi ide, pýtal som sa ťa, neodpovedal si, prečo je pre teba práve Fico menším zlom (hlavne ak si napísal, že majú kapitál na kúpenie hocikoho).
krija:čo z toho, čo som napísal, nie je pravda? Nekončila SAS na treťom mieste? Prečo nahrádzaš moje fakty tvojimi tvrdeniami a tým, že naznačuješ, že klamem? A ešte si dáš na koniec výkričník, strašne mi to pripomína niekoho, kto tu už nie je. Čímže to zavádzam - nebola SAS tretia vo voľbách? Koľko získala v pomere k celku hlasov? Ja nemám žiadne klapky, iba ma už nudia tie vaše zaseknuté mp3.
Zároveň sa chcem spýtať, kedy zareaguješ na Slayov post v Odvodovom Bonuse, pretože na ten som strašne zvedavý.
Mňa nezaujíma, že Fico nie je pri moci, mňa zaráža to, že pokiaľ ide spájanie so židmi, tak jednoznačne vedú v tunajších diskusiách konexie s terajšou koalíciou, alebo s Dzurindovou. O to mi ide, pýtal som sa ťa, neodpovedal si, prečo je pre teba práve Fico menším zlom (hlavne ak si napísal, že majú kapitál na kúpenie hocikoho).
krija:čo z toho, čo som napísal, nie je pravda? Nekončila SAS na treťom mieste? Prečo nahrádzaš moje fakty tvojimi tvrdeniami a tým, že naznačuješ, že klamem? A ešte si dáš na koniec výkričník, strašne mi to pripomína niekoho, kto tu už nie je. Čímže to zavádzam - nebola SAS tretia vo voľbách? Koľko získala v pomere k celku hlasov? Ja nemám žiadne klapky, iba ma už nudia tie vaše zaseknuté mp3.
Zároveň sa chcem spýtať, kedy zareaguješ na Slayov post v Odvodovom Bonuse, pretože na ten som strašne zvedavý.
-
KaptMichal
King
Mensie zlo preto lebo :
. A prosim, neutoc, ja sa tiez snazim byt korektny nakolko viem, ze su veci v ktorych by sme sa zhodli. Ale samozrejme aj kvoli vlastnej cestnosti.
Nevies co by som povedal ale odpvoedi sa vyhybas statocnemám bližšie k ľavici ako k pravici
-
tehla
Seth, ty už spochybňuješ asi všetko, len aby si nestratil svetonazor. To, že o niečom sa nebude hovoriť, neznamena, že to nebude existovať:
Otázka: Dobry, trochu off topic.
Mohli by ste priblizit Vase dojmy z konferencie Bilderberg 2005.
Ivan Mikloš, podpredseda SDKÚ-DS: Top stretnutie top biznis lídrov Európy a sveta. Veľmi dobrá neformálna diskusia.
http://aktualne.centrum.sk/domov/politi ... id=1154134
čo sa tyka hulenia a buzikov, reagoval som na kinjerila, neviem, čo sa zas zbytočne rozčuľuješ
napr. ja by som chcel, aby sa do vlády dostali oni:
To, že Fico sa fintí so židmi nie je nič nove, pokiaľ viem, tak aj Kaliňak, Počiatek, Beňová su židia (Mimochodom aj Radičová vraj je židuľa)
Otázka: Dobry, trochu off topic.
Mohli by ste priblizit Vase dojmy z konferencie Bilderberg 2005.
Ivan Mikloš, podpredseda SDKÚ-DS: Top stretnutie top biznis lídrov Európy a sveta. Veľmi dobrá neformálna diskusia.
http://aktualne.centrum.sk/domov/politi ... id=1154134
čo sa tyka hulenia a buzikov, reagoval som na kinjerila, neviem, čo sa zas zbytočne rozčuľuješ
Čo to je za argument?seth82 napísal:Ale spýtam sa takto - ktorá z vlád taká nebola?
napr. ja by som chcel, aby sa do vlády dostali oni:
to si vystihol, napriek všetkym tym klamstvam a medialnemu tlaku...seth82 napísal:malý uspech vo voľbách (celkovo)
To, že Fico sa fintí so židmi nie je nič nove, pokiaľ viem, tak aj Kaliňak, Počiatek, Beňová su židia (Mimochodom aj Radičová vraj je židuľa)
:-O
A ja som chcela, aby sa do vlády dostlai títo :
Ak nenazbierajú podpisy ani o 4 roky, tak zas nemám koho voliť.
To je super, že SaS nedekriminalozovali marišu a neuznali homosexuálov. Asi ich začnem mať rada. Teda ak nebudú robiť opatrenia, ktoré by navyšovali hordy nezamestnaných a chudobných.
Rovno ju mohli zlegalizovať a navaliť daň 40 %, nech sa puberťáci prehúlia, zbabrú si život a žiadne liečenia od štátu by nedostali, keď na tej mariši tak trvajú.
A ja som chcela, aby sa do vlády dostlai títo :
Ak nenazbierajú podpisy ani o 4 roky, tak zas nemám koho voliť.
To je super, že SaS nedekriminalozovali marišu a neuznali homosexuálov. Asi ich začnem mať rada. Teda ak nebudú robiť opatrenia, ktoré by navyšovali hordy nezamestnaných a chudobných.
Rovno ju mohli zlegalizovať a navaliť daň 40 %, nech sa puberťáci prehúlia, zbabrú si život a žiadne liečenia od štátu by nedostali, keď na tej mariši tak trvajú.