Priateľka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
K3winQo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Priateľka

Príspevok od používateľa K3winQo »

Dobrý večer vospolok :/

Vôbec si neviem už rady, tak dúfam, že mi pomôžete aspoň tu :/
Mám priateľku .. :/ Milujem ju, nikdy by som jej nedokázal nič urobiť, podviesť ani tak.. :/ Milujeme sa navzájom.. Ale .. Stále myslí na píčo*iny ako samovražda :/ Ja už ani neviem ako jej to vyhovoriť :/ Bojím sa, že jedného dňa už nepríde online :/ a že ju už v reáli nikdy neuvidím :/ Normálne teraz plačem :/ Čo s tým robiť ? A pri tom je ešte veľmi mladá, takmer ani občianský nemá .. :smt017:
Dneska sme boli spolu.. Niečo úžastne.. Za rúčky, nasmiali sme sa, francúzaky a tak.. :/

Prosím pomoc :cry:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Priateľka

Príspevok od používateľa audiotrack »

K3winQo napísal:...A pri tom je ešte veľmi mladá, takmer ani občianský nemá ..
to hovorí za veľa. Je v puberte, má pocit že jej nikto nerozumie. Hlavne s ňou tráv čo najviac času, aby nemala čas na iné ako smiech a z toho časom "vyrastie"
K3winQo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No ja viem.. :/
Ale ide o to.. že je z iného mesta, vidíme sa raz za týždeň+- a to dochádzam vlakom :/
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

To potrebuje fakt len čas. V takom veku má človek pocit, že nikam nezapadá, nevie, kam patrí, bojí sa budúcnosti, skús sa s ňou o tom porozprávať, dodať pocit bezpečia, čo asi robíš. :)
K3winQo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Robím, ale nepomáha to..
Nejaké hinty ?
Ja jej stále hovorím, že stále tu budem pre ňu, že v živote prídu aj väčšie problémy atp.. :/

Ale nejak nezaberá..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ty vole, taky facepalm som si uz davno nedal ako po precitani prveho postu v tejto teme.... skus jej dat nejaky dovod na uskutocnenie tej "pi*ov***" - ze ci bude taka zhava do toho.... a potom preplesk nech sa uvedomi...

a teraz vazne.... vo vasom(predpokladam ze niesi ovela starsi od nej) veku vztah na dialku? nenarobi to dobrotu... cez net a cez telefon jej vela dovery a ochrany poskytnut nemozes a vidiet sa raz za tyzden je malo pre taketo pripady... nejaka rada, hint? rob to co uznas za vhodne, dokaz jej ze ju lubis a dokaz jej, ze ona lubi teba natolko, aby ta "nenechala na tomto svete sameho"... inak to nevidim...ona sa casom uvedomi... spytaj sa jej co by samovrazda vyriesila? nic... a o kolko lasky, priatelstiev a zazitkov pre ktore sa oplati zit by prisla keby sa zabila v tak mladom veku....
K3winQo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Maki.. Som o 2 roky starší ..
Ide o to.. Priateľstiev ani nie, nemá veľa kamarátov.. Teda skoro žiadných :/
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ch*j z toho bude.vravis ze nema este ani obciansky to ma 13 potom.takych emaciek beha po svete a ziju doteraz.netrap sa stym ona sa len potrebuje teraz hrat na dolezitu.
K3winQo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku..
Ver mi, videl som ju, určite nie je emačka ako ty hovoríš...
A tiež sa určite "nehrá" na dôležitú..
Možno by si mal pravdu, keby som ju v živote nevidel..

>> Neriešte to, prečo sa tak správa atp.. Skôr mi poraďte ako ju prehovoriť <<
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

nijak.trucuje.potrebuje sa ukazovat predvadzat sa.to je bezne u sopliakov ze sa stale na nieco nahnevaju a spulia pery.nenavidia vsetko okolo kazdy im ublizuje bla bla.maki to pekne napisal : ty vole, taky facepalm som si uz davno nedal ako po precitani prveho postu v tejto teme.... skus jej dat nejaky dovod na uskutocnenie tej "pi*ov***" - ze ci bude taka zhava do toho.... a potom preplesk nech sa uvedomi... riesit problemy 13 rocnej :sly:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Neprehovoríš ju, na niektoré veci je najlepší čas. Až to jej otvorí oči, keď uvidí, že na svete sú iné veci, krivdy, že všetko sa netočí len okolo nej a jej problémov (nemyslím to v zlom. Len mi to príde, že potrebuje ukázať, že je nešťastná).
Kilers-return
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kilers-return »

Hej hej ona len nevie čo hovorí ... prehovoriť ju určite neprehovoríš ..

Mám kamošku ktorá neni emačka ale je to tento istý prípad .. mala kopec statusov na pokeci že sa zabije atď. a stále je na žive .. Napríklad pozri čo ma teraz napísane v statuse :

"Vyhrniem si rukáv na lavej ruke, zatvorím sa do izby úplne sama. Cez zápästie bezvahavým rezom žiletky vykúpi ma z trápenia jediná rana....KONČÍM... =´( "

Ono to chce len čas .. neboj všetko bude zasa v poriadku ..
K3winQo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No ok, dík za rady..
Skúsim jej pri stretku do očí hovoriť, nech na také nemyslí // iba tak preventívne..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

su to strnastrocne rozmaznane pi*e, nic ine ;-) ... ved ony na to prijdu ze skutocne zivotne problemy nijak nesuvisia s malichernostami, ktore riesia v 8. rocniku na ZS :-) :-) ...
K3winQo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Prosim vás, nevyjadrujte sa o nej tak.. Tiež môžem povedať o vašich polovičkách; ak máte, že v 14 boli pi*e...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

K3winQo napísal:No ja viem.. :/
Ale ide o to.. že je z iného mesta, vidíme sa raz za týždeň+- a to dochádzam vlakom :/
ale komunikovať sa predsa dá každý deň. Sms? Volanie? Skype? Facebook/pokec? Icq? ... Nenahradí to osobný kontakt, no môžeš jej aj takto vyčariť úsmev na tvári nech ju prejdú tieto nálady
K3winQo napísal:Maki.. Som o 2 roky starší ..
Ide o to.. Priateľstiev ani nie, nemá veľa kamarátov.. Teda skoro žiadných :/
Neskúšal si jej teda nejakých nájsť? Zobrať ju von so svojími kamarátmi a zoznámiť ich?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

K3winQo napísal:Tiež môžem povedať o vašich polovičkách; ak máte, že v 14 boli pi*e...
Boli.... a co? Patri to k veku. Z tych reci o samovrazde si nic nerob. Je vela ludi, co o tom len rozpravaju, ale ti tu s nami zostavaju permanentne (ze Qwerty :) )
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Ja len,ak ma ta baba fakt samovrazedne sklony,ci to nie je na teba prilis velka zodpovednost.Ja viem,ze ked ma clovek rad sa nad podobnymi vecami ani nezamysla,ale keby mala rozum by ta netrapila ani zbytocne nezatazovala so svojimi depkami/problemami,a uz vobec nie citovo vydierala..
K3winQo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Audiotrack:
ale komunikovať sa predsa dá každý deň. Sms? Volanie? Skype? Facebook/pokec? Icq? ... Nenahradí to osobný kontakt, no môžeš jej aj takto vyčariť úsmev na tvári nech ju prejdú tieto nálady
Myslíš, že nekecáme celé dni cez skype ? :/
A momentálne nemám kredit na mobile..
Neskúšal si jej teda nejakých nájsť? Zobrať ju von so svojími kamarátmi a zoznámiť ich?
Písal som, že za ňou dochádzam vlakom :/
A moji kamaráti.. tss.. ja tiež nemám najviac kamarátov, narátam na obidvoch rukách .. A aj to väčšina má niekde v pi*i lásku, problémy atp, väčšina rieši len sex a podobné kktiny...
Boli.... a co? Patri to k veku. Z tych reci o samovrazde si nic nerob. Je vela ludi, co o tom len rozpravaju, ale ti tu s nami zostavaju permanentne (ze Qwerty :) )
Len aby...
Ja len,ak ma ta baba fakt samovrazedne sklony,ci to nie je na teba prilis velka zodpovednost.Ja viem,ze ked ma clovek rad sa nad podobnymi vecami ani nezamysla,ale keby mala rozum by ta netrapila ani zbytocne nezatazovala so svojimi depkami/problemami,a uz vobec nie citovo vydierala..
Ona ma nijak nevydiera ani nič podobné, stále hovorí nerieš to, ale mne na nej záleži a stále to z nej vyťahujem :/
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

K3win,..aaa narychlo som precitala zadanie,sorac..to ty mas strach,ze ju uz neuvidis,nie ze ti ona s tym sermuje pod nosom,ok
V tom pripade ju priviest na pozitivnejsie myslienky,lahko sa napise ze :)
Napísať odpoveď