Vôbec si neviem už rady, tak dúfam, že mi pomôžete aspoň tu
Mám priateľku ..
Dneska sme boli spolu.. Niečo úžastne.. Za rúčky, nasmiali sme sa, francúzaky a tak..
Prosím pomoc
to hovorí za veľa. Je v puberte, má pocit že jej nikto nerozumie. Hlavne s ňou tráv čo najviac času, aby nemala čas na iné ako smiech a z toho časom "vyrastie"K3winQo napísal:...A pri tom je ešte veľmi mladá, takmer ani občianský nemá ..
ale komunikovať sa predsa dá každý deň. Sms? Volanie? Skype? Facebook/pokec? Icq? ... Nenahradí to osobný kontakt, no môžeš jej aj takto vyčariť úsmev na tvári nech ju prejdú tieto náladyK3winQo napísal:No ja viem..![]()
Ale ide o to.. že je z iného mesta, vidíme sa raz za týždeň+- a to dochádzam vlakom
Neskúšal si jej teda nejakých nájsť? Zobrať ju von so svojími kamarátmi a zoznámiť ich?K3winQo napísal:Maki.. Som o 2 roky starší ..
Ide o to.. Priateľstiev ani nie, nemá veľa kamarátov.. Teda skoro žiadných
Boli.... a co? Patri to k veku. Z tych reci o samovrazde si nic nerob. Je vela ludi, co o tom len rozpravaju, ale ti tu s nami zostavaju permanentne (ze QwertyK3winQo napísal:Tiež môžem povedať o vašich polovičkách; ak máte, že v 14 boli pi*e...
Myslíš, že nekecáme celé dni cez skype ?ale komunikovať sa predsa dá každý deň. Sms? Volanie? Skype? Facebook/pokec? Icq? ... Nenahradí to osobný kontakt, no môžeš jej aj takto vyčariť úsmev na tvári nech ju prejdú tieto nálady
Písal som, že za ňou dochádzam vlakomNeskúšal si jej teda nejakých nájsť? Zobrať ju von so svojími kamarátmi a zoznámiť ich?
Len aby...Boli.... a co? Patri to k veku. Z tych reci o samovrazde si nic nerob. Je vela ludi, co o tom len rozpravaju, ale ti tu s nami zostavaju permanentne (ze Qwerty)
Ona ma nijak nevydiera ani nič podobné, stále hovorí nerieš to, ale mne na nej záleži a stále to z nej vyťahujemJa len,ak ma ta baba fakt samovrazedne sklony,ci to nie je na teba prilis velka zodpovednost.Ja viem,ze ked ma clovek rad sa nad podobnymi vecami ani nezamysla,ale keby mala rozum by ta netrapila ani zbytocne nezatazovala so svojimi depkami/problemami,a uz vobec nie citovo vydierala..