Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom
Re: Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom
Pokiaľ nemám pred sebou viditeľný úsek cesty...... tak proste 90 - 120 nepôjdem..... Vodič má prispôsobiť rýchlosť podmienkam na vozovke, viditeľnosti a takisto aj má predvídať.....
Celkovo som za sprísnenie trestov v Trestnom zákone a za zostrený spôsob ich vykonávania..... a pochopiteľne aj zavedenie povinnej práce pre väzňov.....
K samotnému Žitnému.....
Však ten trest je smiešny..... Si odsedí dve tretiny v 1. nápravnovýchovnej (veď to je skôr rekreácia ako kriminál) a pôjde domov..... Že má nejakú psychickú ujmu???? A čo ako??? To je jeho problém..... Problém spoločnosti je ako ho za jeho vyslovene nezodpovedné jednanie adekvátne potrestať, aby
a) už nikdy nemal na podobne nezodpovednú jazdu ani pomyslenie....
b) keď už je taký známy, tak by to chcelo exemplárny trest, aby to iných cestných pirátov potenciálne odradilo od nezodpovedného štýlu jazdy.....
Celkovo som za sprísnenie trestov v Trestnom zákone a za zostrený spôsob ich vykonávania..... a pochopiteľne aj zavedenie povinnej práce pre väzňov.....
K samotnému Žitnému.....
Však ten trest je smiešny..... Si odsedí dve tretiny v 1. nápravnovýchovnej (veď to je skôr rekreácia ako kriminál) a pôjde domov..... Že má nejakú psychickú ujmu???? A čo ako??? To je jeho problém..... Problém spoločnosti je ako ho za jeho vyslovene nezodpovedné jednanie adekvátne potrestať, aby
a) už nikdy nemal na podobne nezodpovednú jazdu ani pomyslenie....
b) keď už je taký známy, tak by to chcelo exemplárny trest, aby to iných cestných pirátov potenciálne odradilo od nezodpovedného štýlu jazdy.....
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pinhead ver mi ... Na vletenie do zakruty na Hranici fyziky ani nepomysli. (Hovorim z vlastnej skusenosti ked som v zime 2007 po vianociach isiel z Polska domov cez Zakopane a Chyzne. Strasne husto snezilo, bolo houby vidno, ale mal som vtedy Debice ktore skvelo drzali tak som si to v dedinke rubal 50 ... Dalej v prdeli sa mi pri krajnici nieco zablysklo, nemal som tusenia co to bolo, ale povedal som si clovek nikdy nevie a pohol som sa trochu ku stredu vozovky, ani nie sekundu na to som skoro zrkadlom lizol Babku Hrabku Emerytku. Bola cela v ciernom, a nebyt chromovej Palicky, odlesku z nej a rozhodnutia ze trosku uhnem, mam ju na svedomi. ... Este doteraz na to spominam ako som asi 2km za tym zastal a musel som to asi 10min predychavat)
A Exemplarny trest? Sorry ale jeden sa posere tak ukazeme jaky to je ch*j nech vsetci chodia s predstihom na hajzel ... Nice one
A Exemplarny trest? Sorry ale jeden sa posere tak ukazeme jaky to je ch*j nech vsetci chodia s predstihom na hajzel ... Nice one
-
vendo
Guru
2.5 roka sa vam zda malo, co takto tento pan, neni ani znamy ani vynimocny a predsa dostal za 2 ludi len jeden rok http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/zvolen- ... ienku.html
neni to tam rozpísané ale ako som sa dočital bol na čele prevozu penazí čiže hukačka mu išla ako to pri prevoze býva a tým pádom kebý sa panička odstavila na krajnicu ako ma tak by sa nič nestalo kedže pokial ja viem tak policajt ma pravo ist v protismere ak húka a tak isto nevieme čo tam presne bolo kedže je to tam rozpísane v skratke
a policajtom sa dávaju menšie tresty za službu štátu , i ked neviem aku službu štátu urobil cestný policajt
a policajtom sa dávaju menšie tresty za službu štátu , i ked neviem aku službu štátu urobil cestný policajt
-
vendo
Guru
ano ta tetka je vinna tak isto ako aj ten rodic maleho chlapca no nie ? 
btw policajt bol posledne auto v kolone, a pochybujem ze pri prevoze penazi maju majaky, tie su na ine veci
btw policajt bol posledne auto v kolone, a pochybujem ze pri prevoze penazi maju majaky, tie su na ine veci
aha pardón nevšimol som si že bol na konci a pri prevoze penazí maju auta majaký kedže som bol toho aspon 5-10x svedkom
a ano ak nezašla ku krajnici tak je si sama strojcom osudu
ludia využívaju zákony iba ked sa im to hodi
tak isto nechapem prečo tu niekto písal že žitný by mal dostať 10 či 20 rokov
ved to bola nehoda a že šiel rýchlo ?
no tak ktorý z vás kto je už vodič sa nikdy neponáhlal nech mi napíše niekto kto ma už niekolko rokov VP že ani raz neprekročil rýchlosť
on mal to neštastie že nato doplatil a niekto iny zas nie ale nie mu dať zato pomali doživotie
a ano ak nezašla ku krajnici tak je si sama strojcom osudu
ludia využívaju zákony iba ked sa im to hodi
tak isto nechapem prečo tu niekto písal že žitný by mal dostať 10 či 20 rokov
ved to bola nehoda a že šiel rýchlo ?
no tak ktorý z vás kto je už vodič sa nikdy neponáhlal nech mi napíše niekto kto ma už niekolko rokov VP že ani raz neprekročil rýchlosť
on mal to neštastie že nato doplatil a niekto iny zas nie ale nie mu dať zato pomali doživotie
ale nie v zakrute ked za nu nevidi, a kedze presiel do protismeru tak:Zaxman napísal:neni to tam rozpísané ale ako som sa dočital bol na čele prevozu penazí čiže hukačka mu išla ako to pri prevoze býva a tým pádom kebý sa panička odstavila na krajnicu ako ma tak by sa nič nestalo kedže pokial ja viem tak policajt ma pravo ist v protismere ak húka
1, bud nezvladol zakrutu
2, isiel tak aby spravil vacsi obluk (ako vacsina tak chodi)
3, bolo tam auto ktore sa neodstavilo na kraj vozovky a pol. musel prejst do protismeru
a samozrejme moze byt ze zena sa neodstavila a tak to to dopadlo
mal predvidat ze za zakrutou moze ist auto
Aj ked huka tak nemoze si robit co chce
toto zduše nenávidím
,, mal predvídať " a prečo te žena nepredvídala ? vždy ked sa niečo stane tak klasicka odpoved policajtov je že mal predvídať
,, mal predvídať " a prečo te žena nepredvídala ? vždy ked sa niečo stane tak klasicka odpoved policajtov je že mal predvídať
No nech zdvihne ruku kazdy vodic, ktoremu sa pri slove "predvidat" otvara nozik vo vrecku... 
Žitného by mali zavrieť až sčerná, zmrd jeden.
Zevraj ho uz dali dnuka na 5r. ?
-
vendo
Guru
zase to tu trosku ozivim
co hovorite na nehodu Dary Rolins? tiez by ste ju "zavreli az zcerna" ? alebo ona ma podla vas nejake polahcujuce okolnosti?
dnes som o jej nehode cital v p7dni, pisali tam prakticky take iste veci ako na zitneho, ze velmi pravdepodobne isla moc rychlo a presla do protismeru, ze ma rada rychlu jazdu, ze je mozne ze telefonovala atd atd
tak co ludia? pouzijeme zase double standard? aky trest by ste jej dali?
co hovorite na nehodu Dary Rolins? tiez by ste ju "zavreli az zcerna" ? alebo ona ma podla vas nejake polahcujuce okolnosti?
dnes som o jej nehode cital v p7dni, pisali tam prakticky take iste veci ako na zitneho, ze velmi pravdepodobne isla moc rychlo a presla do protismeru, ze ma rada rychlu jazdu, ze je mozne ze telefonovala atd atd
tak co ludia? pouzijeme zase double standard? aky trest by ste jej dali?
Daj nejake spolahlive info a nie "jedna pani povedala", dopravna nehoda je zalezitostou zlomku sekundy, mohla mat prekazku na ceste, mohol tam byt strk, chvilkova nepozornost, ale samozrejme aj neprimerana rychlost, atd. Takto sa neda sudit, kazda nehoda je individualna.
Ved aj ked sa pozries na info hned po Zitneho nehode, tak sa pisalo ze isiel aspon 200 a telefonoval, pricom to vobec nebola pravda.
Ved aj ked sa pozries na info hned po Zitneho nehode, tak sa pisalo ze isiel aspon 200 a telefonoval, pricom to vobec nebola pravda.
-
vendo
Guru
Ak na tom nesie svoj podiel viny, tak ju zavrieť až sčerná.
Ja si myslím, že ak toho dedka zrazil nejaký Jano z dediny, už sedí za mrežami.
Ja si myslím, že ak toho dedka zrazil nejaký Jano z dediny, už sedí za mrežami.
to si vystihol ! pokial nejsi zo showbiznisu a nezarabas miliony neraz doplati aj nevinnyhughito napísal:Ja si myslím, že ak toho dedka zrazil nejaký Jano z dediny, už sedí za mrežami.
-
Tomasko
Guru wannabe
ja len nechapem, ze moze toto niekto citat > http://www.cas.sk/rubrika/2062/nehoda-dary-rolins
take veci co vytahuju, to nie je ludske
pritom tato nehoda aku mala ona sa moze stat kazdemu z nas (teda za predpokladu ze nesla 120)
take veci co vytahuju, to nie je ludske
pritom tato nehoda aku mala ona sa moze stat kazdemu z nas (teda za predpokladu ze nesla 120)
5 rokov ? To je málo.
Hocikoľko rokov je málo ...oko za oko,zub za zub respektíve smrť za smrť ,tak by to bolo spravodlivé. (moj názor,ale toho sa nedočkáme
)