Dalco Autoradio
Dalco Autoradio
Zdravim. Mam moznost kupit autoradio zn. DALCO typ CD-7800RDSMP3. Ma to CD/MP3, vystupy a podobne za 20€. Avsak trosku sa ho bojim vziat, pretoze nepoznam tu znacku. Bojim sa ze to bude nieco podobne ako SENCOR,ROADSTAR a podobne cinske sunty. Prosim, poradte mi - vziat to/nevziat to...PS:Alebo mam moznost zohnat kazetove radijko (asi za flasu pivka
) znacky Sony (vpredu to ma symbol Xplod), typ neviem, ale ma to aux pripojenie. Preto sa pytam ci nebude nakoniec lepsie to SONYcko ako to DALCO
Dik
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dalco Autoradio
urcite ked ma to sonycko aux, tak ber to
... na to ze ma na paneli iba kazety sere pes
... aj ked mozno nebude hrat pocutelne lepsie, aspon je pravdepodobne ze viac vydrzi
... hlavne 20E za taketo nieco je strasne moc, ak je uz jazdene
...
Tu ani tak nejde o to co to vydrzi - casom si chcem urcite nasporit na nieco lepsie...Ide tu o kvalitu, resp. prednes zvuku. Zivit to nebude repraky - to ma na starosti externy zosilnovac. Podstata je v kvalite spracovania signalu - D/A prevodniky, korekcie, filtre...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hladaj najslabsi clanok retaze - to bude podla mna vychodzia kvalita zvuku ak sa bavime o MP3 - aspon na tie som pochopil, ze to chces, ked ma ten sony AUX
... a potom tiez je jedno cim krmis repraky, pokial su to shity
aspon tak to vidim ja 
urcite to zavisi od MP3 - snazim sa nepouzivat mp3 pod 320kbit... v tom mas pravdu, repro v prednych dverach co mam stoja zaprd - cista cina peying alebo ako sa to pise - urcite ich vymenim...zadok je kvalitativne lepsie na tom 
-
Point
Professional
no co ja viem.. ci to z kazety bude mat nejaky super kvalitny zvuk.. ja by som skor zobral to danco ci co to je.. partyzdnov s tym pretrpis.. a kupis pio za 50-70eur a si vysmiaty
-
RATZINGER666
Darca
point: z kazety nie, ale pise, ze ma aux 
Problem vyrieseny, DALCO sa nekupilo, ale namiesto toho mam novucke SONY CDX-GT434U
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_autorad ... 20328.html
PS: Aj ked znacku SONY nemusim, tento model ma chytil za srdce svojou lahkou obsluhou, dialkovym ovladanim a krasnym zvukom
PS: Aj ked znacku SONY nemusim, tento model ma chytil za srdce svojou lahkou obsluhou, dialkovym ovladanim a krasnym zvukom