Dalco Autoradio

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jimmy_xp
King
King

Dalco Autoradio

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Zdravim. Mam moznost kupit autoradio zn. DALCO typ CD-7800RDSMP3. Ma to CD/MP3, vystupy a podobne za 20€. Avsak trosku sa ho bojim vziat, pretoze nepoznam tu znacku. Bojim sa ze to bude nieco podobne ako SENCOR,ROADSTAR a podobne cinske sunty. Prosim, poradte mi - vziat to/nevziat to...PS:Alebo mam moznost zohnat kazetove radijko (asi za flasu pivka :) ) znacky Sony (vpredu to ma symbol Xplod), typ neviem, ale ma to aux pripojenie. Preto sa pytam ci nebude nakoniec lepsie to SONYcko ako to DALCO :) Dik
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dalco Autoradio

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

urcite ked ma to sonycko aux, tak ber to ;-) ... na to ze ma na paneli iba kazety sere pes :-) ... aj ked mozno nebude hrat pocutelne lepsie, aspon je pravdepodobne ze viac vydrzi :-) ... hlavne 20E za taketo nieco je strasne moc, ak je uz jazdene :-) ...
jimmy_xp
King
King

Tu ani tak nejde o to co to vydrzi - casom si chcem urcite nasporit na nieco lepsie...Ide tu o kvalitu, resp. prednes zvuku. Zivit to nebude repraky - to ma na starosti externy zosilnovac. Podstata je v kvalite spracovania signalu - D/A prevodniky, korekcie, filtre...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hladaj najslabsi clanok retaze - to bude podla mna vychodzia kvalita zvuku ak sa bavime o MP3 - aspon na tie som pochopil, ze to chces, ked ma ten sony AUX :-D ... a potom tiez je jedno cim krmis repraky, pokial su to shity :-) aspon tak to vidim ja :-)
jimmy_xp
King
King

urcite to zavisi od MP3 - snazim sa nepouzivat mp3 pod 320kbit... v tom mas pravdu, repro v prednych dverach co mam stoja zaprd - cista cina peying alebo ako sa to pise - urcite ich vymenim...zadok je kvalitativne lepsie na tom :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no co ja viem.. ci to z kazety bude mat nejaky super kvalitny zvuk.. ja by som skor zobral to danco ci co to je.. partyzdnov s tym pretrpis.. a kupis pio za 50-70eur a si vysmiaty
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

point: z kazety nie, ale pise, ze ma aux :)
jimmy_xp
King
King

Problem vyrieseny, DALCO sa nekupilo, ale namiesto toho mam novucke SONY CDX-GT434U :) http://www.najnakup.sk/Porovnaj_autorad ... 20328.html
PS: Aj ked znacku SONY nemusim, tento model ma chytil za srdce svojou lahkou obsluhou, dialkovym ovladanim a krasnym zvukom :)
Napísať odpoveď