Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Najlepsi film v poslednej dobe

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A-Team.
Riadne brutálne vymakaný film. Už dlho som nevidel tak vtipnú a namakanú akciu.
Nenašiel som jedinú chybu. Hudba, efekty, herci, príbeh, proste všetko perfektné.
Má to len jednu jedinú chybu. Ja ešte chcééééém!!! :)
pre mňa 10/10.
Proste výborné
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Včera som pozrel "The Ghost Writer" kvalitný film na večer dávam 8/10
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja som pozrel After.Life

http://www.imdb.com/title/tt0838247/

Este teraz mam zimomriavky. Nie je to horor, ale je to mocny film
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

How to Train Your Dragon - môžem ako animák odporučiť, síce podľa mňa to na napr. Monster Inc. nemalo, ale aj tak je to film zo zaujímavého prostredia - 7/10

/Teraz som si všimol zaujímavú chybku na obale filmu After Life, čo sem hodil Holubar - sú na ňom opačne označení herci Liam Neeson a Justin Long :)
Prílohy
afterlifebugged.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

v 95% obalov nie su nad fotkami hercov ich mena ;-)
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

A-team http://www.csfd.cz/film/238134-a-team/
8.5/10
Pre mňa to bolo skôr komédia ako Akční / Dobrodružný / Thriller, čo sa uvádza na csfd, ale super film.
Seriál bol shit, ale toto je super, takže nenechajte sa zmiasť.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A - Team - What the hell was that :?: Tak toto bol najakčnejší film, aký som v živote videl. Hlavne koniec bol absolútne prehnaný, ale milovníci akcie si na ňom museli zgustnúť. Aj keď príliš neobľubujem filmy podobného rázu, dávam 8/10.

P.S. Takíto vojaci sa fakt môžu nazvať "Soldier of Fortune" :lol:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Tak dnes som bol na Pociatok (Inception). Celkom fajny film ajked nazaciatku dost narocny a dost velky zmatok (mozno to bolo tym ze som bol moc unaveny :D ) ale inak dobry film. Tak 7/10 u mna
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Losers - Takto nejak mal vyzerať A-team :D
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Ja som sa dneska odhodlal na Clerks 2, podarená komédia a po niekolkých dňoch zameraných na akčňáky aj dosť velká úlava. Povedal by som že tých 7,5/10. :)

Mimochodom, večer idem na A-Team, takže sa podelím o zážitok. :D

//autoeditácia príspevku (24 Júl 2010, 0:09)
Tak už mám za sebou aj A-Team. Vúborný film, akcie až až, scéna s tankom geniálna. :D Dalo sa na tom aj zasmiať, a to nehovorím o žiadnom rádoby humore alá trápne hlášky, ale o vtipných jednoduchých situáciách. Film mal power od začiatku až po koniec, s kludom tomu môžem dať 8/10 aj keď akčné filmy moc nemusím, a aj keď boli v poslednom týždni také, že som ich mal chuť vypnúť, A-Team taký určite nebol. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Inception...tomu filmu snad nic nechybalo...hromada akcie, trochu vtipu, akuratne zvraty, skveli herci, dych beruca hudba, mnamka!
10/10
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Inception- u mna velke sklamanie.Vyjadril som sa v Teme.
Napriek tomu ide o film ktory ma stale co ponuknut narozdiel od ostatnych.Ale este raz sa pridavam k tym kritikom 7/10 "iba" tento raz
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Unthinkable - Pekny film ziadne prehnane efekty ale zato ma to vtiahlo do deja od prvych minut a necakany zaver 8,5/10
A-Team - akcna srandicka, akcie tam bolo az az, take na odreagovanie 8/10
Ghost Writer - miestami nudne a tym zvratom nakonci som nie uplne chapal 7/10
Clash of Titans - bol som zvedavy aky remake urobia a myslim si ze celkom im vysiel, nad takymi vecami ako cierny pegas som sa nepozastavoval a celkovo dobry dojem, moze to byt dobre v 3D 8/10
Dead Like Me After Death - film podla komiksu, nie zly napad, dost ocakavany zaver ale najviac ma zaujala Ellen Muth v hlavnej ulohe 7,5/10

vsetky filmy stoja za pozretie hoci nic take co by ma velmi nadchlo alebo vo mne zanechalo hlboky dojem
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Cop Out (Poldove) slusna komedia 7,5/10 :wink: mohlo by byt druhe pokracovanie
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Tak za posledný rok sa mi najviac páčil film Zakliaty v čase, moje hodnotenie je 9/10.

http://www.csfd.cz/film/243151-zaklety-v-case/

// K- Ja som autor príspevku, čiže farbu textu určujem ja, keby si nemal toľko komplexov farba by Ti nevadila a pozrel by si si recenziu na film a ohodnotil ho :smt059.

Pieer-ZA: Nehodnotím film len podľa recenzie, práve naopak ten film som si už pozrel 2-krát priebehu mesiaca zaujal ma výborným dejom a životným osudom ktorý hlavná postava dostala ako dar.

Inak nevedel som, že na fóre je zakázané označovať krátky text (2 slová) farbou podľa zváženia autora príspevku (Nie je to náhodov vec názoru a postoja). Admini prosím o vysvetlenie :!: predsa som nevyfarbil 6 viet takouto farbou :sly:.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

review no.12

Green Zone - ojoj... slapnutie vedla podla mna.... ocakaval som viac, ovela viac... prostredie atraktivne, hlavny hrdina ok, zapletka fajn, dynamika a akcia v akuratnej davke... ale ked som cakal ze sa to konecne rozbehne, tak zrazu zacali ist titulky a ja som si uvedomil, ze v tom filme za skoro 2 hodiny vlastne nic nebolo... a to nieje dobre pre hodnotenie akehokolvek filmu... a Greengrass s Damonom mali len pekne ostat pri Bourneovkach.... 6/10

Pandorum - uz davno som nevidel takto pekne pochmurne scifi a celkom mi to chybalo... osobne sa mi film dost pacil.. minimum postav mi vobec nevadilo, dokonca to bolo dobre... pribeh fajn, dokonca som nejak nevedel odhalit ze co to vlastne je a ako to skonci... 8/10

Kick-Ass - tak na pomedzi 4 a 5 hviezd, ale momentalne sa priklonim k nizsiemu hodnoteniu... filmik bol naozaj dobry, zabavny, akcny a miestami aj necakane vazny... Nicolas Cage potesil, aj ked toho vela nenahral a nad Lyndsy Fonseca musi clovek slintat inak bude asi gay :D kazdopadne si to musim kuknut este raz a uvidime ci si zasluzi vyssie hodnotenie... btw: Hit Girl bola uplne peckova :D:D ... 8/10

Windtalkers - cakal som viac, akcne sceny boli sice pekne zvladnute - nic ine sa ani od rezisera ako John Woo nedalo cakat, ale ostatok filmu mal natocit niekto iny... neslo mi to dokopy a proste som sa nudil.... 5/10

Musketeer - rozmyslam ci som vobec niekedy videl takto zle spracovanie musketierov... asi nie... ak si odmyslim par scen v subojoch a Menu Suvari, tak cistocisty odpad... ako tam nahovorili Tima Rotha je pre mna tiez zahadou... ale budiz...3/10

Ned Kelly - tento filmik mi pride mierne podhodnoteny - ked som videl iba 59%, tak som don aspon nevkladal ziadne ocakavania, napriek tym menam ktore v nom figuruju... kazdopadne Heath Ledger zahral velmi dobre, rola mu sadla, Bloom bol nevyrazny, Watts krasna ako vzdy, ale bolo jej malo a Rush? od toho som cakal viac... celkovo herecke vykony mohli byt na vyssej urovni... pribeh Neda Kellyho mi bol doteraz neznamy, no bolo to podane celkom pekne, nic prehnane, kamera slusna, strih nebol blaznivy, hudba pekne doplnajuca a vsadepritomny irsky akcent ma tesil ako vzdy...ked si vezmem ze to nieje hollywoodsky film, tak mozem byt spokojny - prijemny filmik na nedelnajsie dopoludnie... 7/10

Fallen - film, ktory som uz dakedy davno videl, no okrem nejakych naznakov si vobec nepamatal, tak prisiel na rad znova... napad zaujimavy, spracovanie mohlo byt este o chlp lepsie, ale celkovo filmu nemam velmi co vytknut, nenudil, zaujal.. a Denzel Washington vzdy dokaze zahrat vyborne a film potiahnut vyssie...nabozenska tematika spracovana zasa z trosku ineho uhlu, to sa mi paci... 7/10
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

haha11 napísal: // K- Ja som autor príspevku, čiže farbu textu určujem ja, keby si nemal toľko komplexov farba by Ti nevadila a pozrel by si si recenziu na film a ohodnotil ho :smt059.
Takže ty hodnotíš filmy podla recenzie? :?
Mimochodom, tá farba vadí aj mne, musel som to označiť aby som to dokázal prečítať.

A aby som nebol OT, dnes som si pozrel Unthinkable - perfektný dej, dosť napätia a aj keď tento žáner nemusím, vôbec som nelutoval že som pozeral práve tento film. Pozitívum je aj to, že som sa ani raz nepozrel na progress kedy film skončí, to je v mojom hodnotení minimálne jeden bod navyše. :)

8/10
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som teraz dopozoral

Černý blesk / Black Lightning

Odporucam na to ze je to rusky film parada :)

8/10

http://www.csfd.cz/film/268082
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Kick-Ass - WTF? Toto som fakt necakal, napriek vysokemu hodnoteniu :D Nenechajte sa odradit plagatom, film nie je taky hlupy. Je to proste super, nenudil som sa ani chvilu, mozem len odporucit. Casto do tejto temy neprispievam, ale po zhliadnuti Kick-Ass mi nedalo :)
9/10

Este spomeniem Inception, ten sa vsade dost pretriasa, nie len tu na fore, takze sa nebudem zvlast vyjadrovat (v teme Inception som uz). Naj film tohto roka pre mna :!:
10/10
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

kto nevidel nech kukne: Hangover /2009
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hangover_(film)
prvych 15min nuda ale potom to pride
Yes Man / 2008 - dost v pohodke
http://en.wikipedia.org/wiki/Yes_Man_(film)
alebo
Mr. Nobody / 2010
http://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Nobody
na tento fillm majte volne myslienkove pochody, kukajte v optimistickom stave
Napísať odpoveď