Poslednu dobu sa vsak pocitac strasne serie, rozobral som ho, do srubky poslednej, vsetko vycistil (k procaku sa nemozem dostat ten blby plast s chladenim dole nedam, packy odopnem a konec) vsetky ventilatory som rozobral, precistil, -- stale hucia ako salene, a stale hovno chladia. Za poslednu dobu (pri trialke NOD 32--- verzia 4.2) som chytil virusy ktore mi dosrali PC este viac, preto som tu nebol. Svedok moj kamos, islamska hlaska v reprakoch, nasledne po anglicky odpocitavanie, a bud ma vyhodilo z netu alebo reset kompu, nasledne mi to spalilo 40 tku disk, spalilo nie je spravny vyraz, ide chvilku a po chvilke sa tak strasne prehreje ze ho odpaja, to bol dovod preco som ho vymenil a nemam ho uz ako hlavny HDD, ale len ako externy.
Celkovo, pocitac ma strasne serie, je velky, hlucny nenormalne, vykon ziaden, vsetko seka, aj po preinstalovani a formatovani HDD. Ja osobne mam notebook cize domaci pocitac moc neriesim. Keby som mal dievca a ne take kktske problemy v partii ako teraz tak ma to ani nehecuje, PC hry ma hecuju vsak stale, Sorrka ludia ja z novych call of duty proste nemozem. Domaci PC vsak HLAVNE pouziva moja segra, a moj otec. Obaja OBROVSKI ANTITALENTI DO PC!!!!!! a ja som vacsinu casu na vyske a o PC sa nestaram tak ako ked som bol doma dennodenne (teraz vynimka bo prazdniny)
-- radte co kupit, ci novu PC zostavu, velku skrinu, windows 7, brutalny vykon, yes parada a zase sme doma pri windowse, alebo kupit radsej za viac menej porovnatelnu cenu novy mac mini(2.4 ka + lepsia grafika,....), mala hovadinka, ktora vacsinu veci zvlada. rozpocet je 800 eur, za predpokladu ze na mac mini by som dostal studentsku zlavu, stary mac mini 2.26 je uz objednany len ho jaksi nenasli v sklade tak nas s tym chvilku natahuju (plati sa kurierovi cize zasielka sa da zrusit kedykolvek.)
plus na hry ako som videl sam na vlastne oci sa da kupit PS3 za 250 eur a ziadne PC v rovnakej cene sa tejto hracej kozole grafikou proste nevyrovna. Takze dajte navrh, ja osm za novy mac mini ale bojim sa toho ako cert kriza, .... ja som bol isty cas dost taky na skladacky. Viac menej ani tu na hojku som moc o PC neriesil veci vsetko zvladam aj sam, az na zdielanie netu cez sietovku co mi stale neide.