Monitor - blikanie - death

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Monitor - blikanie - death

Príspevok od používateľa saj »

Uz par krat v noci som spozoroval, ze mi zacal monitor (LCD) v noci blikat a to tak, ze kazdych cca 5 sekund zasvietil na bielo..... Dnes v noci som ho teda vypal, a rano uz nesiel zapat. Skusal som ho spojit z NB a nic, skusal som analog kabel a nic. Myslite ze je odpaleny alebo pokazeny nejako ? Alebo bude chyba niekde inde..
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Monitor - blikanie - death

Príspevok od používateľa dekarbon »

Podla mna asi odisiel..mozno invertor tam sa snim volačo porobilo alebo lampa odisla treba to dat niekomu pozriet
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

"Nešiel zapnúť" je čo? Vôbec sa ti nerozsvietila stavová dióda (ak nejakú máš) alebo len nezobrazuje obraz? Ak odišiel invertor, tak sa skús pozrieť z viacerých uhlov, či tam ten obraz neuvidíš, pretože nejde len podsvietenie. Ak ti nejde ani obraz, dal by som to buď do nejakého servisu/kamarátovi alebo kúpil nový (čo je asi výhodnejšie).
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Pojmom nesiel zapnut som myslel to, ze po stlaceni tlacitko ON sa mi nerozsvietila ani len dioda pri tomto tlacitku. Monitor je stale ako keby vypaty
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Možno odišiel jeho zdroj alebo elektronika monitoru. Neostáva ti nič iné ako ho dať do servisu (ak ti za to stojí). Ak je to nejaký lacný monitor, tak by som rovno kúpil druhý.
Napísať odpoveď