Monitor - blikanie - death
Monitor - blikanie - death
Uz par krat v noci som spozoroval, ze mi zacal monitor (LCD) v noci blikat a to tak, ze kazdych cca 5 sekund zasvietil na bielo..... Dnes v noci som ho teda vypal, a rano uz nesiel zapat. Skusal som ho spojit z NB a nic, skusal som analog kabel a nic. Myslite ze je odpaleny alebo pokazeny nejako ? Alebo bude chyba niekde inde..
Re: Monitor - blikanie - death
Podla mna asi odisiel..mozno invertor tam sa snim volačo porobilo alebo lampa odisla treba to dat niekomu pozriet
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
"Nešiel zapnúť" je čo? Vôbec sa ti nerozsvietila stavová dióda (ak nejakú máš) alebo len nezobrazuje obraz? Ak odišiel invertor, tak sa skús pozrieť z viacerých uhlov, či tam ten obraz neuvidíš, pretože nejde len podsvietenie. Ak ti nejde ani obraz, dal by som to buď do nejakého servisu/kamarátovi alebo kúpil nový (čo je asi výhodnejšie).
Pojmom nesiel zapnut som myslel to, ze po stlaceni tlacitko ON sa mi nerozsvietila ani len dioda pri tomto tlacitku. Monitor je stale ako keby vypaty
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Možno odišiel jeho zdroj alebo elektronika monitoru. Neostáva ti nič iné ako ho dať do servisu (ak ti za to stojí). Ak je to nejaký lacný monitor, tak by som rovno kúpil druhý.