Alien Swarm
Re: Alien Swarm - nová hra od Valve
Bože už mám nervy na tých skákajúcich traperov, však celá hra je tým dotrtkaná, mohli urobiť silnejšie monštrá alebo niečo, ale toto? Však čisto demencia ten skákajúci lajo.
Podla mna to neni az take strasne
ale je to dosť na riť..prejdeš celu kampaň v poho a na konci ti skoci na hlavu jeden maly dment a konec..
Plamenomet + dobrý reflex a nie je problém
Ak je iba plamenomet tak potom + medic 
a co ked medik nema municiu?
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ak mas V45 Electric Charged Armor treba ho aktivovat a zbavis sa parazita, ak nemas ani to tak si v prdeli 
Nojo, lenže to je dosť blbé, že mám Third promotion a dajme tomu teraz mám level 3 a tam ešte nie je ten Armor s elektrinou, na server sa napojí nejaký lajo medic ktorý skape v polke hry na hard-e kde hráme 4ja a potom preži 
Mali vymyslieť nejakých veľkých mutantov alebo tak, proste niečo silnejšie ako hentí pavúci a bolo by.
Mali vymyslieť nejakých veľkých mutantov alebo tak, proste niečo silnejšie ako hentí pavúci a bolo by.
-
AXO
Professional
Mali tam dat stojacie stromceky, ktore sa za celu hru nepohnu a neutocia a ty by si len stal a stielal, aby to nahodou nebolo moc narocne ? Ved uz takto to treba hrat na insane, aby som predlzil hraci das.
Staci prejst kazdu mapu 2x a vies kde je aky nepriatel a kedy vyskoci... prve 4 mapy sa na harde daju prejst aj bez medica ak sa drzite pri sebe. Dokonca sme prve tri mapy na harde dali dvaja: tech(flame unit+turret+heal)+sp. weapons(gulomet+flame unit+heal).
Staci prejst kazdu mapu 2x a vies kde je aky nepriatel a kedy vyskoci... prve 4 mapy sa na harde daju prejst aj bez medica ak sa drzite pri sebe. Dokonca sme prve tri mapy na harde dali dvaja: tech(flame unit+turret+heal)+sp. weapons(gulomet+flame unit+heal).
Na to je v hre AI director, aby ti nevyskakovali nepriatelia vzdy na tych istych miestach. Ocividne si ale o takej moznosti este ani len nepocul.
to nie je L4D2, podla toho, co som uz odohral, tam AI Director nie je, aj na insane chodia swarmy stale z rovnakych miest
AI director tam je, dokonca ma viac prikazov a modifikacii, zapina sa cez konzolu. Dokonca vie nahodne spawnovat parazitov. Pokial nevies, nepis nezmysly beardie, zbytocne sa tym strapnujes.
suhlasim s beardie-m vkuse chodia z rovnakych miest,cela hra je vkuse rovnaka.Ziadny generator map ani ziadne nahodne umiestnovanie alineov,vzdy je to rovnake.
A to,ze si ty musis sam uz nastavovat a podobne je trochu o inom akoby to generoval nahodne pc.
A to,ze si ty musis sam uz nastavovat a podobne je trochu o inom akoby to generoval nahodne pc.
defaultne je bud vypnuty, alebo nastaveny tak, ze spawnuje vsetkych swarmov na rovnakych miestach v kazdej misii rovnako, neviem ako dlho si to hral, ale z mojich skusenosti je to vzdy rovnake
-
AXO
Professional
V hre je aj zbran, ktora striela banany, alebo equip, ktory dokaze spravit hromadny disconnect..... len si ich tam treba naportovat, nakopirovat, vyrobit, spustit,...
Inak uz by to chcelo nejaky expansion, lebo ma hra prestava bavit, aj ked sa zvoli inak taktika, tak po 10tom dokonceni kola, to uz je stereotyp. Asi kupim vyssie spominane shadowgrounds: survivor, ze tam je 20 trati a nevypadaju vsetky tak koridorovo ako tu. Vie mi niekto povedat, ci je v tom shadowgrounds online coop alebo offline coop ? Diky
Inak uz by to chcelo nejaky expansion, lebo ma hra prestava bavit, aj ked sa zvoli inak taktika, tak po 10tom dokonceni kola, to uz je stereotyp. Asi kupim vyssie spominane shadowgrounds: survivor, ze tam je 20 trati a nevypadaju vsetky tak koridorovo ako tu. Vie mi niekto povedat, ci je v tom shadowgrounds online coop alebo offline coop ? Diky
Ach jajbeardie napísal:defaultne je bud vypnuty, alebo nastaveny tak, ze spawnuje vsetkych swarmov na rovnakych miestach v kazdej misii rovnako, neviem ako dlho si to hral, ale z mojich skusenosti je to vzdy rovnake
asw_horde_override 1
asw_wanderer_override 1
asw_horde_class asw_parasite
zahrate dnes niekto na insane?
ja.ale daj cas.
-
Fortune
Light Professional
ja uz neviem co si ludia o sebe myslia alebo snad nevedia citat, typek na nahratu sotva polhodinu a sa napoji na insane hru 
Vyznávač adrenalínuFortune napísal:ja uz neviem co si ludia o sebe myslia alebo snad nevedia citat, typek na nahratu sotva polhodinu a sa napoji na insane hru