Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
najdi si sam a namiesto ciniek kup slabikar
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2010, 22:48)
vsetko sa tu uz X krat pisalo
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2010, 22:48)
vsetko sa tu uz X krat pisalo
roning napísal:a samoyrejme my najdite nejaky jedalnicek ... bo ja som vuberavi
ty musis byt nejaky velky pan.
nesom pan len aby som vedel ze co ma byt v tom jedalnicku , lebo jem zeleninu a stale som hladny
No stacilo by povedat aspon prosim, ludia tu radia podla toho jak sami uznaju za vhodne, v realnom svete s takymto pristupom s tebou nikto nebude debatovat a sa na teba z vysoka vysere.roning napísal:nesom pan len aby som vedel ze co ma byt v tom jedalnicku , lebo jem zeleninu a stale som hladny
Ale aby si nepovedal ze som hajzel, tak zer vela bielkovin a sacharidov, nato aby si zistil co to obsahuje mas internet.
Inak by ma zaujimalo kto ti poradil taku blbost ze treba zrat len zeleninu?
taaaak dneska som spravil prvy krok. Zavolal som kamosovy co chodi uz dlhsie do posilky tak ma zobrali zo sebou. Ukazali mi cviky, pri niektorich som potreboval pomoct s technikou a zacvicili sme si. Tento tyzden sa este len otukam co a ako a od buduceho tyzdna si daky planik zrobim.
Super pocit prist domov tak rozbity
Super pocit prist domov tak rozbity
Je to super pocit, keď človeka opúšťa "brány" fitka s tým pocitom dobre odrobenej práce.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ak este len zacinas, dam ti jednu radu nevynechavaj kardio stroje, a vzdy ked si tam daj si 30min kardia (pas pri cca 10+ km/h, bycikel 80+rpm) nezlakni sa toho ze sa spotis jak prasa medzi ludmi, po case sa v tom mozno budes vyzivat a uzasne si tym zdvihnes vydrz uz po kratkom case, stratis dost tuku = budes vyzerat lepsie
Šibe vám? max do 1hod. Čo sa tam promenádujete? A už vôbec nie denne, ani ked ste začiatočníci. A treba využívať aj pohyb na čerstvom vzduchu, plávanie, bycikel, beh.
to kali520 oh prepacte zabudol som povedat prosim a kto my povedal ze mam jest zeleninu? sam ved ked chces cvicit musis mat silu ne? a ked nejes zeleninu a cvicis tak mozes ochoriet ci sa mylim? To je podla mna ,tak preto som sa pytal este v predchadzajucich prispevkov o jedalny listok aby som mal istotu .
Šibe vám? max do 1hod. Čo sa tam promenádujete? A už vôbec nie denne, ani ked ste začiatočníci. A treba využívať aj pohyb na čerstvom vzduchu, plávanie, bycikel, beh.
to jojom den ma 24 hodin ci ne?
no, tak po zyzdni cvicenia vam musim povedat, ze lepsie som sa este necitil. Nejdem podla ziadneho planu ale precvicujem cele telo. Zmeny za ten tyzden su umna hlavne o nieco splasnute brucho
Aj ked sa najem tak je vidno, ze ta strava niekam ide, dlhsie spim, citim sa silnejsi a co ma najviac potesilo, ze jeden borec mi povedal, ze mam dobru postavu na cvicenie tak pojdem rychlo hore. Takze motivacia tu bude.
-
vendo
Guru
prosimta len nezabudaj na tie kardio stroje
nieje lepsi pohlad ako ked vidite 120kg chlapa s postavou arnolda, ktory nevladze po 10min na bicykli
nieje lepsi pohlad ako ked vidite 120kg chlapa s postavou arnolda, ktory nevladze po 10min na bicykli
ako ten bicykel som skusil hned v prvy den a musim povedat, ze to neni len tak pod klobaska zjem tavendo napísal:prosimta len nezabudaj na tie kardio stroje
Ahojte.Berete niekto Cell stuff?
Chcel by som sa spytat hlavne na davkovanie.Prva davka je pred treningom a druha hned po treningu?
Lebo vsade je nieco ine...
Chcel by som sa spytat hlavne na davkovanie.Prva davka je pred treningom a druha hned po treningu?
Lebo vsade je nieco ine...
-
vendo
Guru
google, cas.... asi 7sekundJednu dávku Cell Stuff predstavuje 1 odmerka (= 15g) rozmiešaná v 300ml chladnej vody. Optimálne dávkovanie Cell Stuffu je 15g dvakrát denne, najlepšie 30 minút pred tréningom a po tréningu.
Zdravím. Patrím k ľudom útlej postavy (áno, dlho som rozmýšlal nad tou vetou
), a chcel by som zo sebou niečo spraviť. Mám 180cm a ani nie 65 kilo. Žerem čo vidím, mäso, jogurty, zeleninu, šalát, grilovaného psa (:D) skrátka všetko, na čo mám chuť. No po otcovi (?) som zdedil metabolizmus, vďaka ktorému absolútne nepriberám. Rozhodol som sa teda niečo zo sebou robiť, aby som nevyzeral ako vysielač od T-Mobile-u,...
Už som si niekoľko krát povedal "začnem cvičiť", no vždy to trvalo tak 2-3 dni. Dôvod, prečo som skončil? Nemal som nejakú motiváciu, resp. necítil som sa o nič lepšie a nevidel som výsledok (ja viem, ktorý hňup by ho čakal za 3 dni). Takže, nechcem zo začiatku navštevovať posilku, to by som rád až po niekolkých týždňoch domáceho "tréningu". Doma mám iba dve jednoručky, max. hmotnosť na jednu je 12,5 kg. Nemám problém spraviť s ňou napr. 20 zdvihov na biceps, no nieje lepšie to radšej znížiť na nejakých 9kg a spraviť tých zdvihov viac.? Ďalej si rád spravím zo 20 klikov, okolo 50 brušákov, a to všetko ráno a večer. Za ako dlho by som mal pri takomto cviku vidieť nejaký výsledok? Mám niečo zmeniť?
Vopred vďaka za odpovede.
Už som si niekoľko krát povedal "začnem cvičiť", no vždy to trvalo tak 2-3 dni. Dôvod, prečo som skončil? Nemal som nejakú motiváciu, resp. necítil som sa o nič lepšie a nevidel som výsledok (ja viem, ktorý hňup by ho čakal za 3 dni). Takže, nechcem zo začiatku navštevovať posilku, to by som rád až po niekolkých týždňoch domáceho "tréningu". Doma mám iba dve jednoručky, max. hmotnosť na jednu je 12,5 kg. Nemám problém spraviť s ňou napr. 20 zdvihov na biceps, no nieje lepšie to radšej znížiť na nejakých 9kg a spraviť tých zdvihov viac.? Ďalej si rád spravím zo 20 klikov, okolo 50 brušákov, a to všetko ráno a večer. Za ako dlho by som mal pri takomto cviku vidieť nejaký výsledok? Mám niečo zmeniť?
Vopred vďaka za odpovede.
-
vendo
Guru
mal by si nieco zmenit?
ano jedalnicek
ze za to moze metabolizmus? bullshit. skus denne jest 3 hlavne jedla (hlavne jedlo = 1+ kcal alebo 4+ KJ) + 6-8 vedlajsich a skus to takto jest mesiac, ci sa ti ta vaha nepohne (a dufam ze nemusim pripominat ze v jedeni sa nemas obmedzovat, jest vsetko co pride, nebat sa sladkosticiek, tukov atd)
ano jedalnicek
ako menit vahy pocas serii?
ahojte chcel by som sa spytat ci mam pri jednom cviku napriklad benchpresse davat kazdu seriu na doraz alebo iba poslednu. A ci mam menit vahy pocas napriklad 3. serii a ked hej tak pridavat alebo uberat?
Poviem to na rovinu, takéto cvičenie doma stojí za hovno. Akože, ja som tiež začal cvičiť doma, ale mal som kúpenú lavičku, dlhú tyčku, plno kotúčov a samozrejme jednoručky, čiže tam sa už dá niečo odcvičiť.
Toto je strata času, takisto ako tie pridrbané kliky a brušáky čo robíš.
Rovno preskoč tento v tvojom prípade zbytočný krok, že "najprv budem cvičiť doma" a choď rovno do fitka. "Zbal" nejakého kamoša, nech sa viac motivujete a nie je to taký "stres" a choďte cvičiť.
Začni poriadne žrať, žiadne debilné jogurty, ani tá zelenina a šalát ti do objemu nepomôže + poriadne makať, precvičiť celé telo a uvidíš, že zmena príde skôr, ako by si si pomyslel.
Toto je strata času, takisto ako tie pridrbané kliky a brušáky čo robíš.
Rovno preskoč tento v tvojom prípade zbytočný krok, že "najprv budem cvičiť doma" a choď rovno do fitka. "Zbal" nejakého kamoša, nech sa viac motivujete a nie je to taký "stres" a choďte cvičiť.
Začni poriadne žrať, žiadne debilné jogurty, ani tá zelenina a šalát ti do objemu nepomôže + poriadne makať, precvičiť celé telo a uvidíš, že zmena príde skôr, ako by si si pomyslel.