Lacne posielanie balikov do CR

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lacne posielanie balikov do CR

Príspevok od používateľa Brahmin »

Zdravim, hladam niekoho, nejaku stranku kde by som sa mohol s niekym dohovorit, kto byva pri hraniciach, alebo ma cestu do CR, ze by mi spravil prostrednika pre zaslanie balika, resp. by som mu poslal balik sem na slovensko a on by ho dopravil do CR a tam poslal cez cesku postu, alebo odniesol balik priamo ku adresatovi pokial by mal cestu cez mesto, samozrejme za nejaku mensiu proviziu, kedze ceny medzinarodnej dopravy su dost vysoke u slovenskej posty (okolo 10€ za poisteny balik 2.triedy do CR)
Pokial existuje nejaka stranka kde by sa nieco take dalo uskutocnit (samozrejme lacnejsie) tak hodte link.
Popripade pokial by sa nasiel tu na fore niekto kto by bol ochotny tak nech napise, potrebujem zaslat topanky na reklamaciu do Prahy.
dik za vsetky odpovede
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Lacne posielanie balikov do CR

Príspevok od používateľa bb5unlock »

tak neviem ci to bude lacnejsie posielat na 2x (1x SR, 1xCR) ak to chces poslat poistene
neviem kolko stoji momentalne poisteny balik v SR, ale v CR obycajny balik poisteny do 500Kc stoji 79Kc (3,3eura)

ak to nepotrebujes mat poistene, posli to len doporucene (s podacim listkom - prijemna co prevezme len na podpis), poistenie tam nie je, ale postovne z SR do CR, by ta mohlo vyjst na 2-3eura (podla vahy)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja Ti také neviem zrealizovať, len Ťa upozorním na jeden háčik. Minule sme robili známym niečo podobné, zobrali sme balík do Čiech a tam ho odoslali cez Českú poštu. Háčik je v tom, že pri podávaní balíka na Českej pošte musíš zadať ako odosielateľa niekoho z Čiech a nie zo Slovenska. Vraj ak si to poštová úradníčka nevšimne pri preberaní zásielky a neskôr nastane s doručením nejaký problém, úradníčka za to dostane pokutu, takže si na to tety pri okienku dávajú pozor.

:)
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Brahmin »

ceny su tusim taketo balik druha trieda do CR do 2kg 9€, to iste len poistene do 100€ 9,50€
vnutrostatny 2.balik poisteny na 60€ (staci) 2,80,, v cesku ako si pisal asi 3€

a problem s tym ze v cesku by nebol, on by podal balik tak ale zo shopom, alebo do krabice by som napisal nech to poslu na moju slovensku adresu potom
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

lenže ak by zásielku adresát z nejakého dôvodu neprebral, česká pošta ti to nepošle späť na Slovensko. Možno aj pošle, ale teta za okienkom to bude musieť zaplatiť ako pokutu. Proste uvidí, že odosielateľ má slovenskú adresu, tak ten balík nevezme.
Napísať odpoveď