Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
adameeec: ja toto vsetko chapem, o tych odmenach viem a stvu ma este viac ako Mihalove vyjadrenia, ale ide o to, ze oni sa tym nechvalia. Na Slovensku vacsina volicov zerie socialne reci a tymto si Mihal mohol iba poskodit, keby drzal hubu, tak to mohlo byt ok, nikomu by neklamal, len by proste o svojich vydavkoch pomlcal, nic viac, nic menej.
SaS sú proste nováčikovia v politike, neprešli ešte farmou na politikov ani základnou výchovou. Tieto začiatočnícke výroky ich budú ešte kvalitne mrzieť..
Som zvedavý čo spraví Matovič a ľudia okolo neho. Niekto sa chce zviditeľniť za každú cenu. Nech rozbije vládu a sú predčasné voľby... len kvôli nemu.
Ten minister práce má sčasti pravdu, že tu sú platy nízke a takýmto hospodárskym vývojom ako je tu sa to ani zlepšovať nebude. Pracovné miesta viacej ubúdajú ako pribúdajú, tatko nie je šanca na zlepšenie.
Všetci neodídu do zahraničia ale už aj doteraz odišlo strašne veľa ľudí, hanba krajine že toľkí už odišli a asi sa už ani nevrátia.
Neviem či to ešte platí, lebo nie je to štatistika z tohto roka a mnohí sa aj vrátili ale našiel som toto:
Ten minister práce má sčasti pravdu, že tu sú platy nízke a takýmto hospodárskym vývojom ako je tu sa to ani zlepšovať nebude. Pracovné miesta viacej ubúdajú ako pribúdajú, tatko nie je šanca na zlepšenie.
Všetci neodídu do zahraničia ale už aj doteraz odišlo strašne veľa ľudí, hanba krajine že toľkí už odišli a asi sa už ani nevrátia.
Neviem či to ešte platí, lebo nie je to štatistika z tohto roka a mnohí sa aj vrátili ale našiel som toto:
http://www.infostat.sk/vdc/sk/pris/Divi ... jakova.docMožno zhrnúť, že na základe údajov pochádzajúcich zo siete EURES by bolo možné tvrdiť, že koncom r. 2006 pracovalo v zahraničí okolo 230 tisíc pracovných migrantov zo Slovenskej republiky (t. j. temer 10 % z celkového počtu zamestnaných osôb krajiny).
No Matovic po volbach tvrdil, ze za ziadnu cenu nechce vladu Fica no a keby boli predcasne volby, tak by uz podla mna Fico vladu zostavoval pretoze teraz boli mobilizovani hlavne pravicovi volici a cast lavicovych ostala doma a ti by teraz mozno k urnam prisli. Takisto Sulik by stratil vela hlasov od pubertakov, ktori si mysleli, ze dokaze zlegalizovat marihuanu uz v tomto volebnom obdobi a myslim, ze ti by uz volit ani nesli, co by zas nahralo napriklad Slotovi.
Toto vsetko si Matovic zrejme uvedomuje a aj preto stale hovori, ze vladny program podporia tak ci tak, skor si nie som isty, ci to proti vlade nevytiahne neskor.
Toto vsetko si Matovic zrejme uvedomuje a aj preto stale hovori, ze vladny program podporia tak ci tak, skor si nie som isty, ci to proti vlade nevytiahne neskor.
kludne moze jeho napady navrhnut ako zakon, ved je poslanec...
Ale cim sa chvalil prosim ta? Ja nie som ziadny fanusik ani volic sas a nasa rodina nema ani zdaleka taky budget na mesiac, ale vobec mi to nepride ako chvalenie. Ked si na to zarobi cisto a legalne, tak nech tych 6,000 eur ma aj na den, mne to je jedno.KaptMichal napísal: Ako minister sa tým nemá čo chváliť a uberá to jemu a nie nám. Ale to je tak, keď hocijaká "zberba" ide do parlamentu a nevie sa správať.
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 10:46)
aj keby vystupili z poslaneckeho klubu SaS, tak nepredpokladam, ze budu hlasovat proti navrhom koalicie.Cesar napísal:Som zvedavý čo spraví Matovič a ľudia okolo neho.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že toto sa hodí skôr sem, ako do vtipov :3
//pre nechápavých - ten s mobilom je Sulík
//pre nechápavých - ten s mobilom je Sulík
to bolo na obede s velvyslancami, nie? Aj ked to vyzera ako neformalne stretnutie, tak je to pekna hanba 
tu bohuzial musim suhlasit, aj ked som ich volil 
Ako tu penazenku na stol si nedavam, ani ked je rodinna oslava, nie to este taketo nieco
Ako tu penazenku na stol si nedavam, ani ked je rodinna oslava, nie to este taketo nieco
-
KaptMichal
King
tu máme link
Hanba, ale strašná. Hovorím, treba im zaplatiť kurz správania, etikety, bontónu, protokolu a neviem čoho všetkého.
Kód: Vybrať všetko
http://www.sme.sk/c/5482267/protokolisti-sulik-robi-hanbu.html-
Sagittarius
Guru
Hlavná vec, že si "Obyčajní ľudia" získavali podporu takýmito reťazovými správami(statusmi) na Facebooku:
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 14:25)
Komédia alá SaS, resp. alá Matovič: Obyčajní ľudia zostávajú v SaS, odchod nepotvrdili . Len aby to raz neskončilo ako tragikomédia.
Aj keď nemám dôkazy, ale je dosť pravdepodobné, že pôvodným autorom bol niekto z nich (veď komu by to viac vyhovovalo) a pôvodne táto správa asi nekolovala po Facebooku, ale bola uverejnená na nejakej stránke.12/06/2010 - Ak sa neviete rozhodnúť jednoznačne pre stranu, vyberte si tú, s ktorou máte čo najviac spoločné. Ak Vám vadí nejaké meno, zakrúžkujte posledných kandidátov. Nič tým nepokazíte. Ak ste rozhodnutí nevoliť, tak právo, vyjadriť svoj názor, síce využijete, ale ten názor nik nebude brať v úvahu, lebo v tej vláde proste niekto sedieť bude. A áno, záleží kto.
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 14:25)
Čím ďalej tým viac sa hanbím, že som volil SaS.. ešteže som nekrúžkoval tých (ne)obyčajných ľudí, aj keď som mal nutkanie. Áno, v prípadných predčasných voľbách už SaS určite nedostane toľko hlasov ako pred mesiacom.. a nielen kvôli marihuane. A určite už ani (ne)obyčajný ľudia sa nedostanú do parlamentu.. snáď si to dobre uvedomujú.

takže diaľnice nebudú ani v roku 2014
http://www.ta3.com/sk/reportaze/158400_ ... 014-nebude
http://ekonomika.sme.sk/c/5482143/v-rok ... ebude.html
máte čo ste chceli tí ktorí ste boli proti výstavbe diaľníc
http://www.ta3.com/sk/reportaze/158400_ ... 014-nebude
http://ekonomika.sme.sk/c/5482143/v-rok ... ebude.html
máte čo ste chceli tí ktorí ste boli proti výstavbe diaľníc
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To bohužiaľ nie je chyba terajšej vlády, ale kohosi iného, ktorého by som vraj nemal spomínať, lebo by som sa vracal k minulej vláde, ktorá už nie je aktuálna...
radsej o 2 roky neskor, ako potom splacat 30 rokov pozicky
-
Sagittarius
Guru
+ hlavne ten úžasný nápad s trasou Turany - Hubová. Keby bola ešte 4 roky Ficova vláda, tak by sme nemali tunel Dubná skala, ale piliere ponad rieku Váh v dĺžke 5 km. 
-
tehla
"obyčajny ľudia vs. Sulik":
Sulík: Dnes ľutujem, že Matovič dostal miesto na kandidátke
Richard Sulík a Igor Matovič
28.07.2010 17:00
Diskusia (104) | Zdieľaj | Galéria | Pošli tip |
BRATISLAVA - Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík považuje dnes za chybu, že dal miesto na kandidačnej listine strany zástupcovi Obyčajných ľudí Igorovi Matovičovi.
"Nevnímam ho ako korektného partnera," zdôraznil Sulík. Pripomenul, že Matovič podpísal písomný záväzok, že nevystúpi z poslaneckého klubu. "Pomohli sme mu do parlamentu a teraz je z toho taký nadšený," poznamenal s tým, že Matovič sa veľmi rád vidí v médiách a rád o sebe číta a robí mu to dobre. K Matovičovej kritike, že v programovom vyhlásení sa nenachádzajú všetky ním požadované body, Sulík uviedol, že sa v ňom nachádza vyše 20 bodov. "Začalo to tak, že on (Matovič) na začiatku dohody mal 22 bodov, ktoré som mu schválil, a my sme sa písomne dohodli, že každý ďalší bod môže byť mnou vetovaný, a on krátko nato došiel a vytiahol 100 bodov," zdôraznil Sulík. "Nad niektorými by rozum postál, niektoré by napísal lepšie aj môj trojročný syn Hugo," dodal.
K Matovičovmu údajnému vystúpeniu z poslaneckého klubu Sulík poznamenal, že ako predseda klubu žiadne oznámenie nedostal. Informáciu o opustení klubu SaS štvoricou Obyčajných ľudí medzičasom už Matovičov kolega Jozef Viskupič dementoval. Sulíkovi sa nepodarilo telefonicky spojiť s Matovičom, aby si situáciu vysvetlili. Rovnako nehovoril so zvyšnou časťou reprezentujúcou Obyčajných ľudí. "Ich vnímam ako takých ustálenejších a vyzretejších," poznamenal Sulík na adresu poslancov Eriky Jurinovej, Martina Fecka a Jozefa Viskupiča.
Sulík si chce v poslaneckom klube urobiť poriadok. To, čo sa deje v súčasnosti, ho "veľmi mrzí". Myslí si, že vzájomnú komunikáciu so zástupcami Obyčajných ľudí nepodceňuje a komunikovať s nimi chce aj v budúcnosti. "Myslím si, že v posledných týždňoch to nestroskotalo na tom, že by som bol s Igorom Matovičom málo komunikoval," dodal.
Igor Matovič a ďalší traja poslanci - Erika Jurinová, Martin Fecko a Jozef Viskupič kandidovali do parlamentných volieb ako členovia nezávislého občianskeho hnutia Obyčajní ľudia pod značkou SaS. Kandidovali na posledných štyroch miestach 150-člennej kandidátky SaS, pričom sa dostali za vedúcu trojku strany - Richarda Sulíka, Daniela Krajcera a Jozefa Mihála. Krátko po voľbách tvrdil predseda strany Richard Sulík, že spomínaná štvorica v plnom rozsahu podporí Programové vyhlásenie vlády a bude dohliadať nad jeho dodržiavaním.
Foto: SITA, Zdroj: SITA
Sulík: Dnes ľutujem, že Matovič dostal miesto na kandidátke
Richard Sulík a Igor Matovič
28.07.2010 17:00
Diskusia (104) | Zdieľaj | Galéria | Pošli tip |
BRATISLAVA - Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík považuje dnes za chybu, že dal miesto na kandidačnej listine strany zástupcovi Obyčajných ľudí Igorovi Matovičovi.
"Nevnímam ho ako korektného partnera," zdôraznil Sulík. Pripomenul, že Matovič podpísal písomný záväzok, že nevystúpi z poslaneckého klubu. "Pomohli sme mu do parlamentu a teraz je z toho taký nadšený," poznamenal s tým, že Matovič sa veľmi rád vidí v médiách a rád o sebe číta a robí mu to dobre. K Matovičovej kritike, že v programovom vyhlásení sa nenachádzajú všetky ním požadované body, Sulík uviedol, že sa v ňom nachádza vyše 20 bodov. "Začalo to tak, že on (Matovič) na začiatku dohody mal 22 bodov, ktoré som mu schválil, a my sme sa písomne dohodli, že každý ďalší bod môže byť mnou vetovaný, a on krátko nato došiel a vytiahol 100 bodov," zdôraznil Sulík. "Nad niektorými by rozum postál, niektoré by napísal lepšie aj môj trojročný syn Hugo," dodal.
K Matovičovmu údajnému vystúpeniu z poslaneckého klubu Sulík poznamenal, že ako predseda klubu žiadne oznámenie nedostal. Informáciu o opustení klubu SaS štvoricou Obyčajných ľudí medzičasom už Matovičov kolega Jozef Viskupič dementoval. Sulíkovi sa nepodarilo telefonicky spojiť s Matovičom, aby si situáciu vysvetlili. Rovnako nehovoril so zvyšnou časťou reprezentujúcou Obyčajných ľudí. "Ich vnímam ako takých ustálenejších a vyzretejších," poznamenal Sulík na adresu poslancov Eriky Jurinovej, Martina Fecka a Jozefa Viskupiča.
Sulík si chce v poslaneckom klube urobiť poriadok. To, čo sa deje v súčasnosti, ho "veľmi mrzí". Myslí si, že vzájomnú komunikáciu so zástupcami Obyčajných ľudí nepodceňuje a komunikovať s nimi chce aj v budúcnosti. "Myslím si, že v posledných týždňoch to nestroskotalo na tom, že by som bol s Igorom Matovičom málo komunikoval," dodal.
Igor Matovič a ďalší traja poslanci - Erika Jurinová, Martin Fecko a Jozef Viskupič kandidovali do parlamentných volieb ako členovia nezávislého občianskeho hnutia Obyčajní ľudia pod značkou SaS. Kandidovali na posledných štyroch miestach 150-člennej kandidátky SaS, pričom sa dostali za vedúcu trojku strany - Richarda Sulíka, Daniela Krajcera a Jozefa Mihála. Krátko po voľbách tvrdil predseda strany Richard Sulík, že spomínaná štvorica v plnom rozsahu podporí Programové vyhlásenie vlády a bude dohliadať nad jeho dodržiavaním.
Foto: SITA, Zdroj: SITA
Nová krv.. mňa len zaráža ich šatník. Najprv Sulíkove faux pas s diplomatmi a teraz Matovičov výstup pred médiami.
Nie, že by som bol ich fanda, to ani zďaleka, ale Fico, Mikloško, Mečiar a iný starý psy politiky, tak tých ste bez saka a kravaty nevideli ani v sprche.
Dávajú tým najavo svoj postoj k vedeniu štátu? Má to odzrkadľovať ich prístup, keď vedenie štátu chápu ako vedenie svojej firmy?
Vysiela to zlý signál ku konzervatívnym voličom (viem, že Sulík je liberál..) a určite si tak nenahrávajú body. Kdejaký starší pán si povie, tak takého trhana voliť nebudem...
V najlepšom prípade to len odzrkadľuje mieru ich schopnosti odhadnúť vážnosť situácie.
Nie, že by som bol ich fanda, to ani zďaleka, ale Fico, Mikloško, Mečiar a iný starý psy politiky, tak tých ste bez saka a kravaty nevideli ani v sprche.
Dávajú tým najavo svoj postoj k vedeniu štátu? Má to odzrkadľovať ich prístup, keď vedenie štátu chápu ako vedenie svojej firmy?
Vysiela to zlý signál ku konzervatívnym voličom (viem, že Sulík je liberál..) a určite si tak nenahrávajú body. Kdejaký starší pán si povie, tak takého trhana voliť nebudem...
V najlepšom prípade to len odzrkadľuje mieru ich schopnosti odhadnúť vážnosť situácie.
- Prílohy
-
- Matovič
- P2334bfe3_matovic.jpg (27.89 KiB) 688 zobrazení
Ten Sulík vraj žil v Nemecku, študoval v Nemecku aj na Slovensku, tak sa aj čudujem, že je tak nevychovaný ako by mal akurát poľnohospodársku učňovku.
Ešteže jeden človek nemôže nič ovplyvniť, tu je ten Matovič sám položí vládu, možno vyvolá aj predčasné voľby. Keď nesúhlasí so stranou, s ktorou sa dostal do parlamentu - na jej kandidátke tak by sa aj mohol vzdať mandátu keď sa mu nič nepáči. Dostal tak 1500 alebo koľko preferenčných hlasov, s takouto politickou "silou" až veľmi vyskakuje aký je on dôležitý ako keby bol predsedom najsilnejšej koaličnej strany.
Ešte vláda ani nezačala a už aj končí?
Toto bude svetový rekord v tom, že ako rýchlo padne vláda, čo ani nezačala.
Dzurinda už v pozadí možno nakupuje poslancov Smeru a SNS, možno aj ľutuje, že sa HZDS sa nedostalo do parlamentu, tam sa mu nakupovalo najlepšie.
Ešteže jeden človek nemôže nič ovplyvniť, tu je ten Matovič sám položí vládu, možno vyvolá aj predčasné voľby. Keď nesúhlasí so stranou, s ktorou sa dostal do parlamentu - na jej kandidátke tak by sa aj mohol vzdať mandátu keď sa mu nič nepáči. Dostal tak 1500 alebo koľko preferenčných hlasov, s takouto politickou "silou" až veľmi vyskakuje aký je on dôležitý ako keby bol predsedom najsilnejšej koaličnej strany.
Ešte vláda ani nezačala a už aj končí?
Dzurinda už v pozadí možno nakupuje poslancov Smeru a SNS, možno aj ľutuje, že sa HZDS sa nedostalo do parlamentu, tam sa mu nakupovalo najlepšie.