Fallout 3
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fallout 3
neviem ja osm ju presiel a potom som sa asi 3 mesiace prechadzal po pustine a hladal lokacie robil bordel atd atd 
To teraz robim ja 
-
Dědek Kostěj
Expert
suhlasim, anchorage bolo perfektneFilipito napísal:Operation Anchorage je imho najlepší datadisk do F3
-
Runes
Addict
no tak haluz je sa necheatovat tym zakladnym na nesmrtelnost a potom sade hadzat tie mini nuke 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Kedisy som počul o nejakom projekte , myslím že sa to volá V13 alebo V15, má to byť od tvorcov falloutu a má to byť MMORPG na šťýl Fallautu 3.Nepočul o tom niekdo?
tvorcovia to ohlásili na rok 2012 , mám pocit
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Viem že Bathesda a Interplay sa bili o práva, na koniec to vyhralo Interplay, radšej by som bol keby to vyrábala Bathesda.
Neviete co je pravdy na tom ze Fallout 3 GOTY CZ pouziva StarForce ? Progamingshop to nespomina ale na gameexprese to maju vylepene hned pod poziadavami.
-
Fatall
Medium Star
Bohuzial je to tak a prave to ma odradilo od kupistroi napísal:Neviete co je pravdy na tom ze Fallout 3 GOTY CZ pouziva StarForce ? Progamingshop to nespomina ale na gameexprese to maju vylepene hned pod poziadavami.
http://www.madbrahmin.cz/diskuse/995
-
Runes
Addict
A ted som s toho pako, mam GOTY CZ a mam crack aby som nemusel mat DVD v mechanike :-/ ale ved to SF by malo tomu zabranit ci ???
starforce nie je náhodou na to aby kontrolovalo originalitu disku?
-
Runes
Addict
no vsak je ale naco ti to je ked to craknes pozicas nainstalujes das crack a hras donevidim
sorry ale nerozumiem
no áno crack obíde tú ochranu
no áno crack obíde tú ochranu
Naco poziciavat ked to aj tak cracknes. To uz rovno mozes aj stiahnutRunes napísal:no vsak je ale naco ti to je ked to craknes pozicas nainstalujes das crack a hras donevidim
-
Runes
Addict
no jj tiez ma ot napadlo ale ci ta ochrana nefunguje tak ze to z imageu nenaistalujes 
Starforce bol uz aj v inych hrach a vzdy to bolo cracknute 
-
Runes
Addict
tak potom co tu riesime 
Lebo ja mám so SF len zlé skúsenosti. Raz som mal od kamoša požičaný Splinter Cell a odvtedy mi blba mechanika. Takze ostanem len pri obyčajnom F3. 
Nemám dôvod kupovať hru ktorú budem crackovať, mne dvd vkladať do mechaniky nevadí, vadí mi tá pofidérna ochrana.
Nemám dôvod kupovať hru ktorú budem crackovať, mne dvd vkladať do mechaniky nevadí, vadí mi tá pofidérna ochrana.
fallout 3 problem
cawte mam hru fallout 3 a na zaciatku v tej porodnici si vybereš pohlavie a ked si ho vyberem potom nenasleduje nic nw preco.Len tam pre do mnou stoji nejaky lekar nw co mam robit.Ale na internete som sa docital ze treba zobrat nejaku knihu ale ja nemam jak lebo hra nejde ovladat.Prosim poradtemi za odpoved vopred dakujem
Příručka přežití obyvatele Vaultu sa nachadza v kazdom vydani s cz titulkami?