Problem s zdrojom, alebo so zakladnou doskou?
Problem s zdrojom, alebo so zakladnou doskou?
Caute, mam takyto problem. Vcera sa dal do PC bratovi novy zdroj, a cely den hral, vecer sa mu PC vypol. Odvtedy nejde zapnut. Myslim ze to bude zdrojom, ale ked ho pripojim na zakladnej doske svieti indikator, tak isto aj sietovka, a citacka kariet. Ked je zdroj pokazeny a nenastartuje PC, moze nim aj tak prechadzat elektrika? Alebo bude chyba v zakladnej doske? Neviete?
Vopred dakujem za vsetky odpovede
Vopred dakujem za vsetky odpovede
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s zdrojom, alebo so zakladnou doskou?
vypol.. a ako vypol?? BSoD, náhle alebo ako?
a ked vypol pc,necitil nahodou smrad,dym?
Takze chyba je v zdroji, kamos mi hovoril ze moze byt vypalena len poistka, a vyzera ze je, moze to byt tym? Len keby je vypalena poistka ako je mozne ze na doske svieta indikatori?to by malo prerusit obvod, nie?
zdravim, mam problem s pc, ked ho zapnem tak mi ostane len cierna obrazovka, myslel som ze to je grafika, alebo disk, ale nie je, zrejme to asi bude doska. mate ten isty nazor? ak ano, tak mi skuste porazdit nejaku dosku, ja mam ASUS M2N68-LA http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... uct=339752
vdaka za radu
vdaka za radu
-
hojko
Site Admin
cappy201: To moze byt doska, procesor, zdroj, teoreticky aj grafika alebo pamat. V priapde pamate by si vsak dostal pipanie, ktore by signalizovalo chybu, podobne by tomu mohlo byt v urcitych pripadoch aj pri grafickaj karte. Predpokladam vsak, ze graficku kartu si skusil vymenit a nepomohlo to. Takze ti ostava este doska, zdroj a procesor. Tieto tri veci okrem vymeny a skusania uz nemas ako overit.
graficka mi skoncila, tak som kupil novu, grafiku som zalozil ale nechcelo mi bootovat, tak som kupil aj disk, ked som ho zalozil tak ho nabootovalo, nainstaloval som si windows a ked som ho vypol a chcel zapnut tak zase cierna obrazovka, procak sa tocil aj ventilator na grafike. kamos mi poradil reset biosu, po resetnuti mi nabehol a teraz uz nechce. zdroj to nebude lebo vsetko ide ako ma tak asi maticna, len potrebujem radu ze aku dosku. pozeral som tuto, ale ja sa moc do dosak nerozumiem http://www.alza.sk/asus-m2n68-am-plus-d112755.htm.hojko napísal:cappy201: To moze byt doska, procesor, zdroj, teoreticky aj grafika alebo pamat. V priapde pamate by si vsak dostal pipanie, ktore by signalizovalo chybu, podobne by tomu mohlo byt v urcitych pripadoch aj pri grafickaj karte. Predpokladam vsak, ze graficku kartu si skusil vymenit a nepomohlo to. Takze ti ostava este doska, zdroj a procesor. Tieto tri veci okrem vymeny a skusania uz nemas ako overit.
-
hojko
Site Admin
Bez popisu aky mas procesor a pamat sa neda urcit, ci ti doska bude pasovat alebo nie.
Kazdopadne to co opisujes vobec tak byt nemusi, nedavno som robil PC, ktory fungoval, obcas sa sam restartoval, nefungovali USB porty, inokedy vsetky USBcka isli. Tiez to bolo oznacovane za dosku, dobre ze sa uz nesla objednat. Len tak namatkovo som vymenil zdroj, ze nech to skusi na par dni a da vediet. A cuduj sa svete, zrazu vsetko islo, aj vsetky USB, nic sa nerestartuje...
Kazdopadne to co opisujes vobec tak byt nemusi, nedavno som robil PC, ktory fungoval, obcas sa sam restartoval, nefungovali USB porty, inokedy vsetky USBcka isli. Tiez to bolo oznacovane za dosku, dobre ze sa uz nesla objednat. Len tak namatkovo som vymenil zdroj, ze nech to skusi na par dni a da vediet. A cuduj sa svete, zrazu vsetko islo, aj vsetky USB, nic sa nerestartuje...
no tak ak to bude len zdroj tak potom dobre, podarilo sa mi ho spustit tym, ze som resetol bios, ale nechce sa mi to robit kazdy den, kazdopadne vdaka za radu