Obycajni ludia
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Obycajni ludia
co hovorite na tych 4 pajacov v SAS? podla mna sulik urobil chybu ze matovica s jeho kumpanmi vzal k sebe.... a uz sa to zacina aj ukazovat....tak ako matovic postavil cele svoje predchadzajuce posobenie na pi*ov*** na fica (sice hovoril pravdu ale kecy moc uzitku neprinesu vsakze), tak teraz uz pi*uje aj na vladu ktorej je on sam clenom.... k tomu tie jeho divne kauzy, akoby sa chcel len ukazat pred mediami nic viac......celkovo mi pride len ako taky kecal...mal sice aj nejake konkretne navrhy, ale ked som sa v nich zacita tak ma skor rozosmiali, daktore su uplne nelogicke, daktore nerealne, akoby ich vymyslal clovek co zije vo svojom vlastnom svete a nepozna ako to v skutocnosti chodi...podla mna by sa mal zdekovat z politiky
Re: Obycajni ludia
V politike sú amatéri. Nešikovní a poplašení. Vyberajú si podivnú cestu. Ale ja osobne im nemám čo vyčítať. Uvidíme čo čas prinesie, na súdy je priskoro.
Sulík nemohol vedieť čo sa stane, ale na druhú stranu to mal aspoň čakať (a myslím si, že aj čakal, no SaS ich potrebovala a bude ešte potrebovať). Ja mám pocit, že Matovič sa hrá na dôležitého. No neviem čo presne čaká, keď sa bude vyhrážať nejakými odchodmi a špekuláciami proti SaS a teda aj koalícii. Asi bude niečo pravdy na tom, čo povedal Sulík, že Matovič sa rád vidí v médiach a pod. pritom mám pocit, že vystupuje trochu neohrabane.
Každopádne dúfam, že prestane ŠaŠkovať a skľudní svoje hormóny. Veľké problémy v koalícii a nedajbože predčasné voľby by nám tu fakt chýbali. V tých by SaS pravdepodobne nemala taký úspech ako v parlamentných. No na druhú stranu, taká SNS by sa asi ani do parlamentu nedostala. Budem dúfať, že si to "doma" upracú a začnú myslieť na budúcnosť pre Slovensko a nie na vlastný prospech.
Každopádne dúfam, že prestane ŠaŠkovať a skľudní svoje hormóny. Veľké problémy v koalícii a nedajbože predčasné voľby by nám tu fakt chýbali. V tých by SaS pravdepodobne nemala taký úspech ako v parlamentných. No na druhú stranu, taká SNS by sa asi ani do parlamentu nedostala. Budem dúfať, že si to "doma" upracú a začnú myslieť na budúcnosť pre Slovensko a nie na vlastný prospech.
-
Hotwire
Addict
slay skor by som povedal ze ludia volili matovica preto lebo je to rovnaky populista ako fico...
Suhlasim s vami vsetkymi, Sulik sam uznal, ze ustnej dohode veril az privelmi a to sa mu teraz vypomstilo. Ale stale si myslim, ze vlada mohla do programu zaradit aspon jednu z tych matovicovych unikatnych poziadaviek, aby mu tym zobrali vietor z plachiet, pretoze teraz to fakt vyzera tak, ze OL iba zneuzili na ziskanie hlasov a teraz na nich kaslu.
Inak mi ako novi ludia v politike nevadia, je prijemne vidiet v parlamente mladsich ludi.
Schyzo: no Fico slubuje nerealne veci na zaklade lzi, OL maju v programe prirodzenejsie veci, ktore by sa dali uskutocnit, aj ked niektore (materska sluzba) su trochu pritiahnute za vlasy, no stale je lepsie mat program ktory je optimisticky ako taky, ktory je zalozeny na klamstvach.
Inak mi ako novi ludia v politike nevadia, je prijemne vidiet v parlamente mladsich ludi.
Schyzo: no Fico slubuje nerealne veci na zaklade lzi, OL maju v programe prirodzenejsie veci, ktore by sa dali uskutocnit, aj ked niektore (materska sluzba) su trochu pritiahnute za vlasy, no stale je lepsie mat program ktory je optimisticky ako taky, ktory je zalozeny na klamstvach.
-
Hotwire
Addict
gothar sak oni zahrnuli 20 poziadaviek z 22 a potom matovic vraj prisiel s dalsimi a uz sa urazil ked tie nechceli tam hodit.....
a pritiahnute za vlasy to je slabe slovo...ako napr ten internetovy register nepoctivych podnikatelov na ktory sa este oni sami musia napisat, no to ma podrz
a pritiahnute za vlasy to je slabe slovo...ako napr ten internetovy register nepoctivych podnikatelov na ktory sa este oni sami musia napisat, no to ma podrz
No to som ani nezachytil, program som si prechadzal len namatkovo a dost veci sa mi zdalo takych, ze by mohli realne fungovat, len u nas na to este nie je politicka vola. Ale tak teraz je to uz jedno, parlament mame v takom zlozeni v akom mame a skor by ma zaujimal buduci vyvoj. Ani by mi nevadilo, keby OL odisli zo SaS, len hlavne nech nepustia k moci Fica 
-
krija
VIP
pozrite si vysledky za SaS podla preferencnych hlasov, pouvazujte trochu a potom na niektore veci mozno zmenite nazor. zistite, ze to sulik je amater ako brno. a to len pre zaciatok.
http://app.statistics.sk/nrsr_2010/sr/t ... g=sk&par=5
http://app.statistics.sk/nrsr_2010/sr/t ... g=sk&par=5
-
Anem
Star
tak tak je to iné ako za minulej vlády, kde im bolo jedno čo sa dá do programu hlavne že sa budú zubami nechtami držať pri koryte...
S trochou nadsádzky sa dá napísať, že z obyčajných ľudí sa stávajú pomaly neobyčajní, a to sú "tam" ledva pár dní...
Naozaj moc nekorumpuje ?
Veď do politiky, aj keď ide človek s čestným úmyslom, musí sa stať hajzlom - to je tak nastavené, tak to funguje, inak by tam proste "neprežil" a musel by odísť, čo sa akosi už nikomu nechce....prečo asi, že ?
Naozaj moc nekorumpuje ?
hughito,
moc skorumpuje len toho, kto sa skorumpovať nechá.... pokiaľ sa k moci dostane človek s jasne určenými cieľmi, prioritami a dostatočne pevným charakterom, tak k tomu jednoducho nepríde.....
K OL..... moja krvná skupina to nie je, ale rozhodne sú mi sympatickejší ako Sulík a jeho družina.... len uvidíme, či sa svojej zásadovosti budú držať len rečami, alebo aj skutkami......
moc skorumpuje len toho, kto sa skorumpovať nechá.... pokiaľ sa k moci dostane človek s jasne určenými cieľmi, prioritami a dostatočne pevným charakterom, tak k tomu jednoducho nepríde.....
K OL..... moja krvná skupina to nie je, ale rozhodne sú mi sympatickejší ako Sulík a jeho družina.... len uvidíme, či sa svojej zásadovosti budú držať len rečami, alebo aj skutkami......
irituje ma, ze Matovic nechodi do parlamentu slusne obleceny
-
RomanB
Medium Professional
Mna , irituje , ako clovek , ako sa sprava , ako vyzera resp. je to taky moc vychytrali blbecek , ktory si az velmi dobre uvedomuje svoju poziciu ...
Pinhead no hoď nejaký príklad. Všetky tie vlastnosti, ktoré si vypísal, má vo svojom "programe" každý politik...
-
MakeFake
Spammer
Igor Matovič odmieta, že by spolu s tromi straníckymi kandidátmi svojím správaním iba zvyšovali svoju cenu, ako to dnes konštatoval líder Smeru Robert Fico. "Ak si pán Fico myslí, že zvyšujeme svoju cenu, tak ho vyzývam, aby neposielal ľudí zo svojej strany Smer-SD s odkazmi, že sa chcú stretnúť a rozprávať. Za posledné dva dni som dostal dva takéto odkazy a obidva som odmietol," povedal pre agentúru SITA Matovič.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5484743/matovic-iba ... z0v5y2oLVU
Fico sa uz snazi OL kupit. Co ine sa dalo cakat od komunistu.
Zaujimave je toto:
Rozhovor s Petrom Zajacom, predsedom OKS a poslancom NR SR za OKS/Most-Híd o Obyčajných ľuďoch a OKS v koalícii a o vládnom programe.
http://www.tyzden.sk/rozhovory-dna/rozhovor-6.html
Ja si myslim ze zlyhala komunikacia. Na vsetkych rokovaniach mal byt pritomny aj niekto z OKS a OL. A ako vidiet Matovic je maximalne politicky neskuseny...
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5484743/matovic-iba ... z0v5y2oLVU
Fico sa uz snazi OL kupit. Co ine sa dalo cakat od komunistu.
Zaujimave je toto:
Rozhovor s Petrom Zajacom, predsedom OKS a poslancom NR SR za OKS/Most-Híd o Obyčajných ľuďoch a OKS v koalícii a o vládnom programe.
http://www.tyzden.sk/rozhovory-dna/rozhovor-6.html
Ja si myslim ze zlyhala komunikacia. Na vsetkych rokovaniach mal byt pritomny aj niekto z OKS a OL. A ako vidiet Matovic je maximalne politicky neskuseny...
Dnes Lampa na joj plus 22:15. Hostia maju byt OL. Som zvedavy.
Lampa funguje aj cez prázdniny ? No super, pozriem.
-
Hotwire
Addict
pozerate to?
ten Matovic je teda riadne naivny hlupak 
K politike prišli ako slepý k husliam, to je jedna vec, druhá je tá, že sa naozaj nevedia vyjadrovať.
Matovičovi "huba mele", ale tí ostatní mi prídu totálne bezradní, nevedia čo povedať.
Matovičovi "huba mele", ale tí ostatní mi prídu totálne bezradní, nevedia čo povedať.
-
Hotwire
Addict
no on je z nich jediny aka taka autorita, ostatni su len jeho nastrcene figurky....bratranec, zamestnankyna (ktora nema ani vysku?!? WTF) a chlap co mu lezie do zadku a na vsetko pritaka.....a Matovic mi pride ako taky rojko, mal by sa zobudit..