Obycajni ludia

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Obycajni ludia

Príspevok od používateľa beardie »

naco je sekretarke vyska? :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Akože Matovič to podáva svojským spôsobom (až mi je to niekedy sympatické), doslova takým "sedláckym", ale v podstate mi nepríde ako človek so zlým úmyslom, možno trochu naivný a v tejto sfére určite totálne neskúsený.
:)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

beardie napísal:naco je sekretarke vyska? :)
sekretarke na nic ale poslankyni by sa zisla...
hughito
Redeemer
Redeemer

Výška, nevýška...tu ide o to, aký má človek prehľad v politike, keď sa teda nevie vyjadrovať, dobre, ale nech má prehľad a je odborník. No, ona tieto požiadavky zjavne nespĺňa.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

doplnim sa este. ten jeho bratranec rozprava tak ze pri tom zaspavam, rozmysla 10 sekund kym nieco povie, potom pooooomalicky dookola dookola obkecava kym sa dostane k jadru veci.....a ta zenska mi pride ako hlupa slepica
hughito
Redeemer
Redeemer

:lol: V podstate áno, ale Matovič to nemyslí zle, prejav má svojský, ale nemyslí to zle a boli tam aj dobré myšlienky.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ano suhlasim. na tomto sa zhodneme...na rozdiel od riesenia ciganskej otazky :smt059
hughito
Redeemer
Redeemer

SchYzo napísal:no ano suhlasim. na tomto sa zhodneme...na rozdiel od riesenia ciganskej otazky :smt059
No, to sa ani nečudujem, tam stojím v drvivej väčšine v opozícii voči koalizatórom. :wink: , ale to je OT.

Uvidíme, ako to s týmito OL dopadne.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Myslím, že treba im dať nejaký čas na to, aby si zvykli na to, že budú pravidelne vyspovedaní médiami a pod. a s tým súvisí a ich prejav a vyjadrovanie. Nikto učený z neba nespadol. Nikdy neboli vo vysokej politike, ale myslím, že časom sa do toho dostanú.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No vyjadrovanie je jedna vec, ale obsah ich vystupeni navadza na myslienku, ze potopia tuto vladu. Ja si stale myslim, ze Sulik s Radicovou to mohli uhrat pred schvalenim programoveho vyhlasenia, teraz to bude zas len o sluboch do buducna.
Inak mne pri novacikoch "nespravne" vyjadrovanie nevadi, hlavne je, aby sa chceli zlepsit, omnoho viac mi vadia vystupenia nasho najvacsieho narodovca Jana Slotu pripadne vsemohuceho Vlada Meciara, ktori su (boli) v politike cele roky a aj tak sa nenaucili ani zakladom slusnosti.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Ale ale utopia vládu keď si môžu nakradnúť z poslednej privatizácie? Nikdy OL neodídu, možno až keď nebude čo privatizovať.
Matovič má rád kamery, to je všetko, samozrejme chce urobiť aj dojem na vol-ičov.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Včera som sa smial ako vysvetľoval, že ho obviňuju ľudia, že oni su tí obyčajní, lebo žiju od vyplaty k vyplate a on na obranu prehlasil, že nemaju pravdu, lebo „obyčajnosť“ nespočíva v nahonobenom majetku, ale obyčajnym musi byť človek v srdci ...skoro mi slza dojatia vyhrkla :lol:
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Môj osobný názor je taký, že pán Matovič zbytočne na seba púta pozornosť. Si myslí, že sa mu podarí získať si takýmto konaním ľudí ? no haha. Môže akurát tak dopomôcť k oslabeniu SAS a k tomu, že viac ho žiadna strana na svoju kandidátku nevezme, nehovoriac o možnosti predčasných volieb, lebo ako on sám vraví prísľub, že neodíde je len do konca tohto roka ak sa nemýlim. Ďalej podľa prieskumov posilnili preferencie SMERU tak aby náhodou, ak nastanú predčasné voľby neostala súčasnej koalícii len spomienka na vládu.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Matovic je dokaz toho, ze clovek ostane sedlakom, aj ked sa stane bohatym - rovnako jak Sulik.
A Sulik si dufam uvedomil, aku obrovsku chybu spravil, ked tychto "obycajnych ludi" dal na kandidatku ;)
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

http://www.ta3.com/sk/reportaze/158791_ ... -klubu-sas

"obyčajní ľudia" začínajú ukazovať tým skutočne obyčajným, že politika je biznis :D :D

btw. akí skutoční kamaráti boli na tlačovke Sulík s Matovičom, minulý týždeň sa pomaly preklínali a teraz si aj ruky popodávali, čo si už o tom majú ľudia myslieť....
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

$$$, nepoznas? :) velmi prijemne :P
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Nemyslím že v tom boli $$$. Matovič ich má dosť... Skôr to že si dokázal že je on dôležitý a dokáže presadiť to čo chce. Neviem ako chcú aktualizovať vládny program :D ale môžu niektoré jeho návrhy pretlačiť aj bez toho aby boli vo vládnom programe to je snáď jasné :) A niektoré vážne nie sú na škodu a ušetrili by sa $$$.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Blog Igora Matoviča na SME - Ako sme obchod so SaSkou a koalíciou urobili
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

SchYzo napísal:no on je z nich jediny aka taka autorita, ostatni su len jeho nastrcene figurky....bratranec, zamestnankyna (ktora nema ani vysku?!? WTF) a chlap co mu lezie do zadku a na vsetko pritaka.....a Matovic mi príde ako taky rojko, mal by sa zobudit..
Matovič sám nevedel kam to vlaste speje momentálne môže mať otvorené ústa a sanku pednutu nadol. jeho návrhov sa ani jede nedostane do P.V.V. to vôbec nemá šamču :D :D :D
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Matovic je velmi obycajny clovek. Kedze tusim vlastni alebo proste ma vysoku poziciu v regionalnych novinach, tak sa dostal do parlamentu. Tieto noviny som roznasal, mal som to ako brigadu, vzdy na zadnej strane novin bol politicky kutik nazvany "Obycajny ludia". Vzdy som sa na tom bavil, lebo jedine co Matovic robil, bolo to, ze nadaval na vtedajsiu vladu. Uboho im nadaval. Potom ku novinam pribudol nejaky letak, ktory sme museli vhadzovat do schranok, inak nam nedavali peniaze. Ak roznasac nedal ten letak do schranky a nejaky "obycajny clovek" z vchodu to nahlasil do redakcie, tak nam to proste nezaplatili za tie letaky. Treba vsak uznat ze nie vzdy sa nedalo dostat do kazdeho vchodu a vhodit to do schranky - vidiet ze pan obycajny Matovic v zivote neroznasal, ked nam dal takuto podmienku. Dalej to pokracovalo tak, ze sme roznasali nejake letaky, kde sa mali "obycajni ludia" z vchodov podpisat. Uz si nepamatam ucel.

Netreba sa teda divit, ze sa pan obycajny Matovic dostal do parlamentu (ako sa na ich stranke pise):
Do základného vydavateľského portfólia spoločnosti patrí celkovo 36 regionálnych týždenníkov so súvislým pokrytím Slovenska a distribúciou bezplatne do viac ako 1 351 000 domácností v SR.
Takze "oblbol" dost vela ludi.
Napísať odpoveď