Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Zdravim,
Ja by som sa chcel spytat ci niekto nepozna bind, alebo neviem ako to nazvat, proste keď zabijem niekoho aby automaticky povedalo cez to Radio/Speech : "Enemy Down" proste zeby ked niekoho dam nemusim stlačiť "c 9" ale automaticky by mi to spravilo...
Vďaka vopred.
Ja by som sa chcel spytat ci niekto nepozna bind, alebo neviem ako to nazvat, proste keď zabijem niekoho aby automaticky povedalo cez to Radio/Speech : "Enemy Down" proste zeby ked niekoho dam nemusim stlačiť "c 9" ale automaticky by mi to spravilo...
Vďaka vopred.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to sa z tvojej strany neda. muselo by to byt spravene nejakym pluginom na serveri. podla mna ale tvoji spoluhraci preziju, ked im nebudes oznamovat kazdy tvoj frag
Viem, to je jasne
len som sa chcel spýtať ci to nahodou nieje mozne spravit nejakym bindom no nič aj tak ďakujem 
-
lekoklatik
VIP
Možno je však možné nabindovať nejakú klávesu tak aby ti to hlásilo. Čiže by si nemusel stláčať c a potom 9.
Tuto hero ti povie
Tuto hero ti povie
dobry den mam linux server dost mi laguje vela pluginou tam asi je.. neviete kde stiahnem len tie zakladne pluginy ? dakujem...
..a mam server co ma 22 slotou, neni to vela ? ked je tak kolko by som asi mal dat ? ale tie pluginy su tam aj tak treba...
..a mam server co ma 22 slotou, neni to vela ? ked je tak kolko by som asi mal dat ? ale tie pluginy su tam aj tak treba...
ja by som sa chcel opitat ci jee nejaky server na CSku ako mestecko.. okradas obchody, zabijas inych a kradnes im peniaze.. lebo na HL2 DM je takych serverov vela ale mna by zaujalo skor nieco take len v Csku .. 
-
hudkinson
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zakladne pluginy mas v Amxmodeserver123 napísal:dobry den mam linux server dost mi laguje vela pluginou tam asi je.. neviete kde stiahnem len tie zakladne pluginy ? dakujem...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
server123 napísal:dobry den mam linux server dost mi laguje vela pluginou tam asi je.. neviete kde stiahnem len tie zakladne pluginy ? dakujem...
neviem preco sa stazujes na vela pluginov, ked potom napises, ze ich tam potrebujes.
je uplne jedno, kolko tam mas slotov, pokial nie je server plny. to znamena, mozes mat aj 100 slotov a 5 hracov na serveri a bolo by to to iste ako 5 slotov a 5 hracov. kolko hracov a pluginov utiahne ten server zavisi od masiny a connectu.
na serveri ked je admin a admin je dead tak nevidi co pisu zivi hraci, cim to je? ghostchat je na serveri.. prosiiiim 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
neviem, ten plugin nepoznam, ale tipujem, ze bud ho mas zle nastaveny, alebo nema admin potrebne pristupove pravo, ktore ten plugin vyzaduje (su to tie pismenka v user.ini - abcd...z). precitaj si k nemu navod, zisti, ktore pravo (pismeno) defaultne admin potrebuje a skontroluj to
niekedy z nicoho nic mi zacne lagovat server.. no nie lagovat.. ako keby bol spomaleny.. zabijem niekoho o 30 sekund alebo minutu ukaze koho.. nemozem kupovat, nevidim mieritko, tak to blbne neviete co s tym prosim ?

a neblbne to len mne blbne to aj hracom.. proste vsetkym co su na serveri.. btw. Mam public
a neblbne to len mne blbne to aj hracom.. proste vsetkym co su na serveri.. btw. Mam public
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a na akej masine to spustas ?
tazku otazku si mi teraz dal..
-
Pigesko
King
no ci ho pustas u seba doma, alebo mas vlastnu masinku niekde v serverovni, alebo je to zakupeny hosting ??? (ak doma, tak napis pod akym systemom, na akom PC, a samozrejme na akej linke)
//btw ja ajtak predpokladam ze to mas server cez hamachi
//btw ja ajtak predpokladam ze to mas server cez hamachi
vlastna masina.. patri firme bitcomp, ja ho mam len na starosti.. nie nemam cez hamachi
-
lekoklatik
VIP
Ak môžem poprosiť ľudí ktorý sa venujú programovanie CS pluginov http://www.hojko.com/cs-1-6-plugin-t145598.html
-
*****HERO*****
Guru wannabe
server123 napísal:vlastna masina.. patri firme bitcomp, ja ho mam len na starosti.. nie nemam cez hamachi
to je sice pekne, ale keby si trochu zapojil mozog, mozno by si pochopil, ze sa ta pytam na specifika a connect toho kompu
-
drodos
Medium Expert
cawte ludia mam problem s rozlisenim hry...ked mam 800x600 alebo 640x480 tak vzdialene objekty mam neostre resp slabo viditelne...objekty mi nevadia ale modely hracov vyzeraju jak volake nepodarene machule...sranda je v tom ze na vyssom rozliseni toto nemam...mam win 7 a xp...na oboch rovnaky problem...mal som aj vistu a volakym zazrakom som tam mohol hrat aj na nizsom rozliseni bez toho aby sa cokolvek rozmazavalo a bolo nevyrazne(vistu si uz ale nedam fps skakalo az moc oproti xp a 7)
inak pc:amd dualcore 4450e ati x1950 pro 256/256 2gb ram dostka msi k9n ultra...win plne aktualizovany + najnovsie drivre
budem rad za kazdu radu(btw rady tipu:hraj na vyssom rozliseni si nehajte...hram na 800x600 uz nejaky rok a nechce sa mi zvykat na ine:P)
inak pc:amd dualcore 4450e ati x1950 pro 256/256 2gb ram dostka msi k9n ultra...win plne aktualizovany + najnovsie drivre
budem rad za kazdu radu(btw rady tipu:hraj na vyssom rozliseni si nehajte...hram na 800x600 uz nejaky rok a nechce sa mi zvykat na ine:P)
-
Pigesko
King
nemenil si nieco v cfg ?? alebo v CCC ??