je to tak napisane ze to obide kazdy a aj takymto najokatejsim sposobom aky ma ferrari vo zvyku.
to ze to bola tymova rezia o tom neni pochyb. ale kto vie co vsetko je zatym.
kukal som dnes celu F1 zase na BBC tak som moc mudry
nikto z nas nevie aku zmluvu ma podpisanu massa pripadne alonso. cele je to o biznise a ked sa santander rozhodol naliat do ferrari nenoramlne miliony mozno si aj poistil to aby jeho clovek bol prvy. a nevynil by som zato alonsa ani nahodov, to su niesu rozhodnutia ktore robi pilot.
a najlepsi postreh z BBC je ten ze keby mala FIA gule tak by rovno naparili ferrari trest pocas preteku (napriklad 10s v boxoch). a nehovorte ze to nespravili len preto ze je to ferrari... nespravili by to nikomu. a po preteku to uz je nedokazatelne ked massa povie carovnu formulku "bolo to moje rozhodnutie".
som sice fanusik ferrari ale aj tak si myslim ze im to bude prd platne lebo spa a monza budu v rezii McL s ich maximalkou
takze moj zaver je taky ze tato tymova rezia bola zbytocna. aj ked chapem ze sa rozhodli pre jednotku v teame a nikto im to nemoze vycitat. je to teamovy sport, team rozhoduje, plati a piloti su len zamestatnci. ferrari neni prve ani posledne ktore takto "porusilo" pravidla. oni to akurat nemaju vo zvyku zabalit do pekneho pozlatka.
@MP4-25 podla mna je to len pritlakom. ale pred pretekom bolo nejake brekeke okolo ich kridla ale iba terajsej najnovsej verzie takze keby to naozaj bolo nejake pohyblive tak to maju asi len kratko