hracske PC vs PS3
-
qwerty-xyz
hracske PC vs PS3
Re: hracske PC vs PS3
Osobne by som bral ten ocitac za viac penazi
moj osobny nazor je taky, ze by som radsej kupil PS3, alebo Xbox360(ak nechces platit za hry, jednoducho flashni). Je to investicia o ktorej mozes fakt prehlasit, ze vydrzis bez upgradu hrat par rokov v relativne paradnej grafike (casom snad este nieco vymacknu zo zeleza oboch konzol). Hracske PC ma samozrejme vyhodu v tom, ze ma krajsiu grafiku, ako PS3, ci Xbox360, ale je to skor kratkodobe tvrdenie, lebo hry stale zvysuju naroky a budes musiet investovat do lepsieho a lepsieho zeleza.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
PC ma viacej vyuziti a aj na novsom PC sa na take dva roky dokazes zahrat, neskor pripadne vymenis grafiku, ak ostatne veci budu este dostatocne. Ale nebranil by som sa ani X-Box 360, pretoze dnesne ceny nie su az tak vysoke, mas moznost kupit aj kusok z bazaru, za flash das 20 eur a mozes si z netu tahat hry a ak ta nieco zaujme a budes to chciet hrat aj online, tak si to kupis.
-
uplink
VIP
Kupovať dnes [rozumej prítomnosť] PS3, alebo x-box 360 je už veľmi otázne. Počkal by som na next-gen a vydržal by som na PC. PS3 aj x-box 360 sú už deduškovia a to čo stoja už dávno nepokrýva ich výkon, možnosti, ani kvalitu.
Za 150e som kúpil ročný xbox bez banu s 120GB HDD s HDMI a s najnovším flashom ktorý bol dnes spravený. + 1 mesiac GOLD zadarmo
Myslím že za tuto cenu nieje nad čím uvažovať zahrám si najkvalitnejšie športové hry ( FIFA, NHL, NFL,... ) vďaka flashu ma to bude stať 50 centov čo dám za DVD DR. Keby som mal kupovat original všetkeho čo už mam stiahnute tak by som 3x preplatil konzolu.
Za týchto 150e by som žiadny zázračný upgrade PC nespravil, zbavil som sa aj toho a kombinacia Macbook+Xbox je najlepšie riešenie aspon pre mna.
Myslím že za tuto cenu nieje nad čím uvažovať zahrám si najkvalitnejšie športové hry ( FIFA, NHL, NFL,... ) vďaka flashu ma to bude stať 50 centov čo dám za DVD DR. Keby som mal kupovat original všetkeho čo už mam stiahnute tak by som 3x preplatil konzolu.
Za týchto 150e by som žiadny zázračný upgrade PC nespravil, zbavil som sa aj toho a kombinacia Macbook+Xbox je najlepšie riešenie aspon pre mna.
-
hojko
Site Admin
uplink: X360 Arcade mas uz za 160 eur, co nie je vela. Ak chces nieco s diskom, tak si trochu priplatis (200-220 eur), pripadne este viac, ak chces novsi slim s velkym diskom. Flash ta vyjde na tych 20 eur. BTW kedy pridu nextgeny, ci ma cakat rok alebo dva??? Myslim, ze je tam stale co zahrat a predpokladam, ze par rokov sa na X360 ci PS3 este budu robit hry.
xbox "720" podla mna nevyjde skor ako o 2 roky
Neriesil nedavno microsoft flashovanie konzoly zabanovanim live pripojenia?
-
hojko
Site Admin
Lub0$: Mas viacej typov flashov.
-
lekoklatik
VIP
Ale vsetky flashe ta zbavia zaruky napriklad, nie? Co je pri xboxe problem, kedze red ring je celkom bezny jav...sice ten novy box ma mam pocit vylepsene chladenie, ked sa nemylim.hojko napísal:Lub0$: Mas viacej typov flashov.
-
DeJF
Addict
Nezbavia ta záruky . Mám flash a záruka tam stále je,a taktiež som stále na LIVEku .
RROD bežný jav ? Možno dva-tri roky do zadu . Vtedy to bol priam povinný jav
RROD bežný jav ? Možno dva-tri roky do zadu . Vtedy to bol priam povinný jav
Este o tom pocut pomerne casto, napriklad asi 2 mesiace dozadu kamaratovy ukazalo cerveny ring na jeho boxe, zalezi teda od roku vyroby asi.
AKo hovorí Dejf tie problémy sa ukazovali 2-3 roky dozadu teraz je to už velmi vzácne
Flashom určite neprídeš o záruku a z najnovším flashom aby si nemal dokonca ani dostať BAN na livku
Podla mňa sa to oplatí , hry sa budú na 360 ešte dlho vyrábať teda minmálne 2-3 roky
A navyše nestojí veľa a je to zábava.
Flashom určite neprídeš o záruku a z najnovším flashom aby si nemal dokonca ani dostať BAN na livku
Podla mňa sa to oplatí , hry sa budú na 360 ešte dlho vyrábať teda minmálne 2-3 roky
A navyše nestojí veľa a je to zábava.
-
DeJF
Addict
No s tým banom to bohužial nikdy nieje na 100% . Vždy tam je šanca že ban dostaneš .
Podla mna sa hry budú na to robiť ešte minimalne 5 rokov ^^
-
qwerty-xyz
jop, tu vsak ide o to ci kupit nejake lepsie PC, alebo slabsie PC a hrajkat sa na Xboxe popriade PS3.DeJF napísal:No s tým banom to bohužial nikdy nieje na 100% . Vždy tam je šanca že ban dostaneš .
Snazim sa to nejako cenovo vykryt, ale vecne sa pohybujem pri zostavovani PC so vsetkym vsudy okolo 700 eur, vecne sa tocim kolo tejto ceny, tak snad sa to nejako poriesi.
PS3 na hry , skriňa za 500 na všetko ostatné.
Napíš do Poradne pri kúpe a tam ti v pohode zložia kancelárske PC aj za 400€ až 500€ s monitorom.
Na PC cisto skrina za 500 € spravis vsetko aj so strihanim videa.Pilifo napísal:Napíš do Poradne pri kúpe a tam ti v pohode zložia kancelárske PC aj za 400€ až 500€ s monitorom.