Steroidy
Re: Steroidy
Ty vymetenec, si mysliš že budeš papať tabletky a ked sa rano zobudiš tak budes ma biceps ako arnold ? Vysvetlim ti pointu steroidov. Cvičiš, makaš, žereš, cvičiš, makaš, žereš, keď toto budeš robit takých 8-10 rokov pravidelne tvoj genetický základ na tvorbu svalovej hmoty bude KO a ďalej ti už rasť svali nebudú ani keď budeš dvíhať autá. VTEDY až sa siaha po steroidoch vďaka ktorym budeš rasť dalej ale IBA KEĎ BUDEŠ CVIČIŤ, ŽRAŤ a MAKAŤ stale dokola.
S kadeze ma vymietli? Pravdepodobne som si zmylil steroidy s niečim "iním" pretoze kamarat ma taku skatulku s praskom na ktorej su kulturisti a on to uziva na pribratie a oto ide aj mne, nie mat svali ako arnold a nechod na mna s tim ze musim jest, jest... to proste nepomaha
Drzim ti palce so zázračnou škatulkou nič nejedz lebo to aj tak nepomaha.
xanderhell napísal:S kadeze ma vymietli? Pravdepodobne som si zmylil steroidy s niečim "iním" pretoze kamarat ma taku skatulku s praskom na ktorej su kulturisti a on to uziva na pribratie a oto ide aj mne, nie mat svali ako arnold a nechod na mna s tim ze musim jest, jest... to proste nepomaha.
Myslis, že keď budeš jesť z takej istej škatuľky tak za 2 týždne budeš mať svaly tvrdé ako skala ? To je dlhodobý proces
Treba cvičiť - správne jesť - odpočívať. 3 veci, ktoré ti k tomu pomôžu. Pokiaľ by si chcel rýchlejšie napredovať, tak si popýtaj od kamarát za lyžičku toho čarovného prášku, zmiešaj to s bylinkami natrhanými za mesačného splnu cez Jánsku noc, pridaj trošku vitamínu železa (chceš mať predsa svaly ako z ocele ) a vypi to popri skákaní na ľavej nohe do osmičky.
Samozrejme si nezabúdaj predstavovať ako chceš vyzerať, to je veľmi dôležitá súčasť procesu.
No a keď to urobíš tak ako ti vravím, zájdi do posilky za chlapmi, nech ti čo-to ukážu, ako sa držia činky a tak, a po takom dobrom 40-90 minútovom tréningu, keď budeš celý rozpálený - vtedy si môžeš dať nejaký prášok, väčšinou sa dáva rýchly proteín alebo sacharidy. Zhruba 40-80 minút po tréningu sa najedz - bielkoviny a sacharidy, oddýchni si a uvidíš ako budeš rásť.
Najprv treba vedieť techniku a mať správnu stravu pretože "prášky" sú len doplnky stravy, nie jej náhrada.
HAWK
Treba cvičiť - správne jesť - odpočívať. 3 veci, ktoré ti k tomu pomôžu. Pokiaľ by si chcel rýchlejšie napredovať, tak si popýtaj od kamarát za lyžičku toho čarovného prášku, zmiešaj to s bylinkami natrhanými za mesačného splnu cez Jánsku noc, pridaj trošku vitamínu železa (chceš mať predsa svaly ako z ocele ) a vypi to popri skákaní na ľavej nohe do osmičky.
Samozrejme si nezabúdaj predstavovať ako chceš vyzerať, to je veľmi dôležitá súčasť procesu.
No a keď to urobíš tak ako ti vravím, zájdi do posilky za chlapmi, nech ti čo-to ukážu, ako sa držia činky a tak, a po takom dobrom 40-90 minútovom tréningu, keď budeš celý rozpálený - vtedy si môžeš dať nejaký prášok, väčšinou sa dáva rýchly proteín alebo sacharidy. Zhruba 40-80 minút po tréningu sa najedz - bielkoviny a sacharidy, oddýchni si a uvidíš ako budeš rásť.
Najprv treba vedieť techniku a mať správnu stravu pretože "prášky" sú len doplnky stravy, nie jej náhrada.
HAWK
-
ledenaster
Medium Professional
No kamarata keby ste videli tak si poviete ze 100% steroidy ! ale NIC nebral(zatial, no hadam ani nebude)..no za 7 rokov sa vypracoval tak ze moje stehna su mensie jak jeho bicak ! ,,,,je to zviera 2 metre 120kg a jedine co bral je gainery, proteiny, aminace, Kreatin a NO najnovsie... a cvicil tak 2- 3x do tyzdna... niekedy dost nepravidelne...treba len makat makat a makat a ak je dobra genetika
......ja to stastie nemam !!! ..no na steroidy sa nechystam, zdravie mame len jedno a to je ovela prednejsie nez machrovanie s kopu svalstva... svalstvo pod zemou mi bude akurat tak na hovno 
Za 7 rokov sa dá aj naturálne nabrať už dosť dobrá postava. To už ale je solídna doba.
dobra postava sa da nabrat naturalne aj ovela skorej, za predpokladu ze ma clovek kopec prachov na to najkvalitnejsie jedlo, proteiny, aminace, atd., samozrejme aj tvrdy trening, - potom rastie ako raketa. Ja by som do steroidov nikdy nesiel, aj naturalne sa da pekne formovat telo, aj ked pomalsie..
Však jasné, ale na to, aby si dosiahol naturálne takú postavu, že si o tebe ľudia myslia, že sypeš, je treba už veľa rokov + všetko to, čo si popísal. 
naturalne dosiehneš určitú psotavu podla tvojich genetických limitov/daností.. Tvoje telo jednoducho dokáže vybudovať iba určité množstvo hmoty a viac z neho nevyžmýkaš. Záleží to od genetickémo množstva svalových vlákien, množstva testosteronu atď... AS nespravia nič ine iba posusnu tieto limity ďalej. 
sa tvaris akoby to nebolo nic extra, proste rano vstanem zacnem si novu kuru a papkam to jak lentilky
No ono to v podstate je presne tak ako si povedal... Akurat to ze to niekto začne jesť je tá posledná fáza... Predchádza tomu kopa plánovania látok, davkovania, zisťovanie si vplyvu látok medzi sebou prípadne vplyvu na hladiny estrogenov prolaktinu atď atď... A až ked máš vsetko naplánované, vypočítané podľa potreby nachystane inhibitory aromatazy, pct a milión ďalších vecí tak až potom príde to ze ráno vstanes a začneš to "jest" (v uvozdovkach lebo 90% as sa neje).... A nejes to ako lentilky ale podľa plánu.... A ked je toto dodržané a človek nie je idiot neexistuje aby mal zdravotné problémy spojené s AS.ColdRain napísal:sa tvaris akoby to nebolo nic extra, proste rano vstanem zacnem si novu kuru a papkam to jak lentilky
toto je podla mna blbost, to ze nebudes mat zdravotne problemy hned neznamena, ze ich nebudes mat vobec.
staci sa pozret na profesionalnych sportovcov, ktori si uz tymi kurami presli a dost vela z nich konci na infarkt v mladom veku, staci sa pozret na futbalistov, ktori v poslednom case kapu na travniku ako muchy a to su chalani ktori nemaju ani 25 a svihne ich o zem s takym infarktom, ze su na mieste mrtvi. je mi jasne, ze oni to proste prehnali, ale dalsi priklad mas v radoch zapasnikov, kedy zapasnici koncia v 30 rokoch na TRT (testosterone replacement therapy) kedze ich telo uz nie je schopne dalej produkovat dostatocne mnozstvo testosteronu kedze po tolkych rokoch sypania si zvyklo uz a trvalo znizilo hladinu svojho testosteronu...mozno jednu lahsiu kuru zdravy clovek zvladne bez nejakych vyraznych problemov, ale tvrdit ze je to v podstate ok, je blbost jak mraky.
staci sa pozret na profesionalnych sportovcov, ktori si uz tymi kurami presli a dost vela z nich konci na infarkt v mladom veku, staci sa pozret na futbalistov, ktori v poslednom case kapu na travniku ako muchy a to su chalani ktori nemaju ani 25 a svihne ich o zem s takym infarktom, ze su na mieste mrtvi. je mi jasne, ze oni to proste prehnali, ale dalsi priklad mas v radoch zapasnikov, kedy zapasnici koncia v 30 rokoch na TRT (testosterone replacement therapy) kedze ich telo uz nie je schopne dalej produkovat dostatocne mnozstvo testosteronu kedze po tolkych rokoch sypania si zvyklo uz a trvalo znizilo hladinu svojho testosteronu...mozno jednu lahsiu kuru zdravy clovek zvladne bez nejakych vyraznych problemov, ale tvrdit ze je to v podstate ok, je blbost jak mraky.
Daj mi jeden relevantný medicínsky dokaz že je to z AS...ColdRain napísal:toto je podla mna blbost, to ze nebudes mat zdravotne problemy hned neznamena, ze ich nebudes mat vobec.
staci sa pozret na profesionalnych sportovcov, ktori si uz tymi kurami presli a dost vela z nich konci na infarkt v mladom veku,
Ja neviem čo strieľaju futbalisti a im podobný ale podla mna tieto problémy vznikajú skôr zo životného štýlu "ožerem sa po každom zápase" prípade "sfetujem sa s tými štetkami" a opäť... Neexistuje jediný relevantný dôkaz ani štúdia že za to môžu AS.ColdRain napísal:staci sa pozret na futbalistov, ktori v poslednom case kapu na travniku ako muchy a to su chalani ktori nemaju ani 25 a svihne ich o zem s takym infarktom, ze su na mieste mrtvi.
Tak isto totálny mýtus vedecky absolútne nepodložený. Súhlasím že sypanie zastravuje prirodzenú tvorbu androgénov ale akonáhle hladina umelých hormónov klesne na normálnu hladinu, telo zacne produkovať vlastný testosterón... Ok v prípade atrofie semenníkov bude pár týždňov trvať kým sa obnovia bunky produkujúce testosterone ale nakoniec k tomu dôjde. TRT je určené pre všetkých mužov, ktorý to potrebujú a nehanbia sa ísť k lekárovi nakoľko je totálne prirodzené a učí sa to aj na biológií na strednej škole, že stúpajúcim vekom klesá pridukcia hormónov... od rastového cez thyroidy (T3,T4) až po testák.. Preto sú starý ludia rozklepaný polorozpadnutý a tučný.ColdRain napísal:je mi jasne, ze oni to proste prehnali, ale dalsi priklad mas v radoch zapasnikov, kedy zapasnici koncia v 30 rokoch na TRT (testosterone replacement therapy) kedze ich telo uz nie je schopne dalej produkovat dostatocne mnozstvo testosteronu kedze po tolkych rokoch sypania si zvyklo uz a trvalo znizilo hladinu svojho testosteronu...
Napíšem sem iba zopár mien: Dorian Yates (50), Arnold Schwarzenegger (65), Lee Haney (53), Kevin Levrone (47), Lee Priest (40) atď atď... Títo ľudia za sebou nemajú jednu lahsiu kuru... A napriek tomu sú na tom fyzicky a zdravotne tisic krat lepšie ako 80% populácie v ich veku, ktorý sú tlstý, hnusný, rozkysnutý doma, alebo smrdia a zavadzajú v MHD... Maju za sebou roky zneužívania AS, rastového hormónu, inzulínu a iných látok.. tak mi tu netvrď že AS su nebezpečné len preto že sú to AS, čo je totálny **BULLSHIT**, ktorý médiá tlačia do hlavy ľuďom... Samozrejme, že tieto látky nemajú čo hľadať v rukách plážových idiotkov ktorí chcú baliť babenky a potom do toho chlastajú, nemajú potrebnú výživu a jediný viditeľný výsledok z AS ktorí majú je gynekomastia. Ale tí, čo vedia čo robia, prečo to robia a majú všetko zabezpečené a naplánované ako som napísal predtým, nepodstupujú o nič väčšie riziko ako keď žerieš tabletky čo ti predpísal doktor.. dokonca by som povedal že to riziko je menšie, pretože presne vedia čo tie látky robia v ich tele, a tak si vedia odsledovať prípadné vedľajšie účinky..ColdRain napísal:mozno jednu lahsiu kuru zdravy clovek zvladne bez nejakych vyraznych problemov, ale tvrdit ze je to v podstate ok, je blbost jak mraky.
nechce sa mi to citovat tak pekne ako tebe, pojdem po rade verim ze sa pochopime.
samozrejme, ze ti nemam ako dat relevantny medicinsky dokaz, nikto nerobil studiu kde by ludi nasypal a potom cakal ci ich o desat rokov ztoho slahne, taketo studie sa nerobia, to za prve a za druhe ani nemam zaujem take studie hladat, ja sa tu s tebou nepotrebujem hadat a neviem preco si nasadil hned taky agresivny ton
keby mali futbalisti taky zivotny styl ako nacrtol urcite by nezvladali tvoj fazove treningy za prve a za druhe aj keby sa ozrali po kazdom zapase tak by to moc neznamenalo kedze tych zapasov tolko nie je a v treningovom obdobi makaju rovnako ako kazdy iny profi sportovec a ked si odmyslis obraz tepleho ronalda s kabelkou tak je fakt, ze to su profesionali, ktorych to zivi a makaju rovnako ako vsetci ini profici a teda proste nie je cas na zivotny styl ako si nacrtol ty, keby prestali podavat vykony skoncili by niekde v USA ako beckham...
ja som hovoril o mladych muzoch v najlepsich rokoch, nie o starych chlapoch davnoch po 50ke. napriklad jeden z najlepsich zapasnikov sveta strednej vahy mma chael sonnen ma 35 rokov, uz roky je na TRT(teda davno predtym kedy ma podla kniziek klesat produkcia priordzene) a nebudeme si nahovarat, ze by prvotriedny atlet s genetickym materialom ktory mu mozeme vsetci zavidiet mal problemy s produkciou testosteronu, ten chlap trenuje 6 dni v tyzdni trojfazove treningy, je uplne za hranicami ludskeho tela bezneho smrtelnika s minimom telesneho tuku, to nie je ziadny tlstoch ktory sa cely den nepohne. proste sype. ale ano, neviem o ziadnej vedeckej studii, lebo proste to tak nefunguje, ze vezmem 100 ludi, 10 rokov ich budem dopovat, potom ich necham vysadit a zistim kolko znich je kandidatom na TRT. ale 99% odbornikov, sportovych lekarov a farmaceutov sa zhoduje, ze je to nasledok neprimeraneho sypania v mladosti.
schwarzenegger je znamy tym, ze ma problemy so srdcom uz pomerne dlhu dobu, tak isto mnohi dalsi velikani jeho ery, takze neviem o akej zdravotnej kondicii to hovoris
nepovazujem sa, za nejaku mediami zmanipulovanu ovcu, o steroidoch som uz toho pocital dost, viem co obnasa ich uzivanie a ze moderna medicina posuva ich hranice aj ich bezpecnost, no aj napriek tomu si myslim, ze je to blbost a v zivote by som do toho nesiel a nepotrebujem sa tu s tebou o tom hadat, uz len zo sposobu tvojho vyjadrovania mi je jasne odkial vietor fuka, je to kazdeho osobna vec ci si na tom fici alebo nie, ale myslim, ze je okolo toho az prilis vela "nahodnych" zraneni a ochoreni
odporucam ti film bigger, stronger, faster http://www.csfd.sk/film/238218-vetsi-si ... jsi/?all=1 , je to skutocne nezaujaty pohlad na anabolicke steroidy so vsetkym co ktomu patri, jak plusy, tak minusy
samozrejme, ze ti nemam ako dat relevantny medicinsky dokaz, nikto nerobil studiu kde by ludi nasypal a potom cakal ci ich o desat rokov ztoho slahne, taketo studie sa nerobia, to za prve a za druhe ani nemam zaujem take studie hladat, ja sa tu s tebou nepotrebujem hadat a neviem preco si nasadil hned taky agresivny ton
keby mali futbalisti taky zivotny styl ako nacrtol urcite by nezvladali tvoj fazove treningy za prve a za druhe aj keby sa ozrali po kazdom zapase tak by to moc neznamenalo kedze tych zapasov tolko nie je a v treningovom obdobi makaju rovnako ako kazdy iny profi sportovec a ked si odmyslis obraz tepleho ronalda s kabelkou tak je fakt, ze to su profesionali, ktorych to zivi a makaju rovnako ako vsetci ini profici a teda proste nie je cas na zivotny styl ako si nacrtol ty, keby prestali podavat vykony skoncili by niekde v USA ako beckham...
ja som hovoril o mladych muzoch v najlepsich rokoch, nie o starych chlapoch davnoch po 50ke. napriklad jeden z najlepsich zapasnikov sveta strednej vahy mma chael sonnen ma 35 rokov, uz roky je na TRT(teda davno predtym kedy ma podla kniziek klesat produkcia priordzene) a nebudeme si nahovarat, ze by prvotriedny atlet s genetickym materialom ktory mu mozeme vsetci zavidiet mal problemy s produkciou testosteronu, ten chlap trenuje 6 dni v tyzdni trojfazove treningy, je uplne za hranicami ludskeho tela bezneho smrtelnika s minimom telesneho tuku, to nie je ziadny tlstoch ktory sa cely den nepohne. proste sype. ale ano, neviem o ziadnej vedeckej studii, lebo proste to tak nefunguje, ze vezmem 100 ludi, 10 rokov ich budem dopovat, potom ich necham vysadit a zistim kolko znich je kandidatom na TRT. ale 99% odbornikov, sportovych lekarov a farmaceutov sa zhoduje, ze je to nasledok neprimeraneho sypania v mladosti.
schwarzenegger je znamy tym, ze ma problemy so srdcom uz pomerne dlhu dobu, tak isto mnohi dalsi velikani jeho ery, takze neviem o akej zdravotnej kondicii to hovoris
nepovazujem sa, za nejaku mediami zmanipulovanu ovcu, o steroidoch som uz toho pocital dost, viem co obnasa ich uzivanie a ze moderna medicina posuva ich hranice aj ich bezpecnost, no aj napriek tomu si myslim, ze je to blbost a v zivote by som do toho nesiel a nepotrebujem sa tu s tebou o tom hadat, uz len zo sposobu tvojho vyjadrovania mi je jasne odkial vietor fuka, je to kazdeho osobna vec ci si na tom fici alebo nie, ale myslim, ze je okolo toho az prilis vela "nahodnych" zraneni a ochoreni
odporucam ti film bigger, stronger, faster http://www.csfd.sk/film/238218-vetsi-si ... jsi/?all=1 , je to skutocne nezaujaty pohlad na anabolicke steroidy so vsetkym co ktomu patri, jak plusy, tak minusy
DoperMTA napísal:nechod na mna s tim ze musim jest, jest... to proste nepomaha
a prosim, nezacni tvrdit ake neskutocne kvanta jedla denne zjes....kym tu neuvidim nejaky lekarsky posudok ze si nechopny pribrat/schudnut tak proste neverim...takych uz bolo veeelmi vela.
@ColdRain: Jasne chápeme sa.. Rozumiem tvojmu podľadu na vec.. V žiadnom prípade nechcem hovoriť že AS su bežná vec a každý čo bol 3x vo fitku si može dovoliť ich davať po prečítaní nejakých článkov. Ale ani nesúhlasím s tým že za zdravotné problémy športovcov môžu AS (resp. výhradse AS, pretože samozrejme že keď je niekto napr náchylný na srdcové aritmie alebo má vysoký tlak tak AS mu asi moc neprospeju..)
Dokument som videl už dávno... Aj mnoho iných...
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2012, 15:24)

Dokument som videl už dávno... Aj mnoho iných...
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2012, 15:24)
Ak ta škatulka nie su AS čo tu tvrdíš tak to nie je nič iné iba nejaký doplnok... A ak je to na pribratie odhadujem že to bude bud gainer alebo creatine (ktorí debilkovia uživaju na pribratie popri tom jeho funkcia je niekde uplne inde)... A ak je to teda iba doplnok, obsahuje to iba obyčajné živiny (bielkoviny, sacharidy) ktoré môžeš bez problémov získať z normálnej stravy keby si jej mal dosť... Tak tu na mna nechod s tým že ješ dosť keď je uplne všetkým jasné, že je to kardinalna kravinaDoperMTA napísal:S kadeze ma vymietli? Pravdepodobne som si zmylil steroidy s niečim "iním" pretoze kamarat ma taku skatulku s praskom na ktorej su kulturisti a on to uziva na pribratie a oto ide aj mne, nie mat svali ako arnold a nechod na mna s tim ze musim jest, jest... to proste nepomaha
ja si napriklad vobec nemyslim ze ak niekto berie pravidelne aj cele roky AS tak ho to musi automaticky zdravotne poskodit. Profi sportovci prakticky vsetcia sypu a pritom normalne funguju a dozivaju sa bezneho veku. Ina vec je, ze nechapem preco by niekto kto nepotrebuje podavat spickove sportove vykony mal do toho vobec ist. Stoji to totiz dost casu zostavit plan celej kury,ziskat kvalitny zdroj a nasledne do toho vrazit nemale prachy.Ja osobne nepotrebujem byt nabuchana 120kilova ozruta a nechcel by som to ani zadarmo, v pohode si vystacim s legalnymi pripravkami a som spokojny.
Presne o tom hovorim... Ked človek vie čo robí a je pod dohladom trenerov/lekarov nie je dovod na zdravotne komplikacie... Samozrejme ked niekto sype aby mohol v lete frajeriť na kupalisku je to trapne a totalne na hlavu aj keď je takých mnoho.. Jediny relevantny dovod na uživanie AS je že človek niečo robí na profesionalnej urovni, alebo je nútený sypať aby bol konkurencie schopný v danom športe, lebo sypú všetci.
Je to veľmi jednoduché - anabolické steroidy majú aj negatívne účinky, ktoré sa môžu a nemusia prejaviť v x miere. Hotové. Čím kvalitnejšia a drahšia sýpka, tým menšie riziko. Hotové.