hracske PC vs PS3

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: hracske PC vs PS3

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

begbeee napísal: Na PC cisto skrina za 500 € spravis vsetko aj so strihanim videa.
mno jo, lenze ked si vezmes ze len OEM ka win 7 pro 64 ta vyjde na 120 eur tak to ti dava uz len 380 z tych 500 na zostavu, . . . a tam sa ti uz zacne vyber zuzovat. Vies ze viem aj taky zlozit ale na takom si nezahram ani prd, . . . A PS3 ja chvalim moc, ja som toho zastanca ale u nas to maju kupene asi traja ludia co poznam a aj tak sa s tym nikto nebavi, lebo dneska je v mode po veceroch, pocas dna a furt vsade a za kazdu cenu mrdavat priatelky cize nikto z nich na to nema az tak moc hier, narazam na to ze niet co pozicat a nove drahe. Kupil by som v tych hracskych verziach co uz ti daju aj jednu, dve tri hry, a po case sa nieco dokupi, .... :D tak isto ako aj hracie casy, dantes inferno ja dam do siestich hodin ci chcem ci nie, na roznych obtiaznostiach, a s metal gear solid sa serkam uz 18 a pol a stale som kdesi v prdeli v troch stvrtinach hry, ... tak to je aj o tom, a ja napr fanusik sportovych moc nesom, nhl, fifa, tenis, auticka to ja moc ne, ....
cize preto dookola furt rozmyslam nad tym co je lepsie, . . .
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

qwerty-xyz napísal: mno jo, lenze ked si vezmes ze len OEM ka win 7 pro 64 ta vyjde na 120 eur tak to ti dava uz len 380 z tych 500 na zostavu, . . . a tam sa ti uz zacne vyber zuzovat. Vies ze viem aj taky zlozit ale na takom si nezahram ani prd, . . . A PS3 ja chvalim moc, ja som toho zastanca ale u nas to maju kupene asi traja ludia co poznam a aj tak sa s tym nikto nebavi, lebo dneska je v mode po veceroch, pocas dna a furt vsade a za kazdu cenu mrdavat priatelky cize nikto z nich na to nema az tak moc hier, narazam na to ze niet co pozicat a nove drahe. Kupil by som v tych hracskych verziach co uz ti daju aj jednu, dve tri hry, a po case sa nieco dokupi, .... :D tak isto ako aj hracie casy, dantes inferno ja dam do siestich hodin ci chcem ci nie, na roznych obtiaznostiach, a s metal gear solid sa serkam uz 18 a pol a stale som kdesi v prdeli v troch stvrtinach hry, ... tak to je aj o tom, a ja napr fanusik sportovych moc nesom, nhl, fifa, tenis, auticka to ja moc ne, ....
cize preto dookola furt rozmyslam nad tym co je lepsie, . . .
A si blbý? Šak to mám zadarmo a je to väčšia zábava!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

begbee:... hra na pocitac alebo konzolu ma asi menej kriterii nez dievca (desiatky stran A4) :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jáj, no my normálny máme často len jedno :cookies:
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

PS3

Vyhodou PS3 je ze ma vacsi vykon (7 jadrovy CELL procesor), Blue ray mechaniku, standartne Wi-fi a HDD a hlavne za multiplayer sa neplati.

Cena cisto novej PS3 s 250 GB HDD je od 250 €. Cena pouzitej PS3 s 40 GB HDD je od cca 120€.
Disk sa da jednoducho vymenit.

Hry nie su drahe ako sa zda. Napriklad vacsina hracov na SK si hry vymiena pripadne predava po 10-15 € na bazari na ps3zone.sk

Xbox360

Jednoznacnou vyhodou Xboxu360 je cena a FLASH. Takze hry zadarmo. Originalny hard disk je predrazeny ale existuje moznost kupit obal na hdd za 10 € a vlozit klasicky 2,5 palcovy HDD.

Teda FLASH znamena hry zadarmo. Lenze neodporuca sa hrat online a ani pripajat na LIVE hoci aj ak mas najnovsiu verziu flashu. Pretoze BAN mozes aj tak dostat (ale nemusis).

Za online hranie sa plati.

Takze v kazdom pripade ak sa hlavne chces hravat kup si konzolu. Bud Xbox360 alebo PS3. V pripade ak chces hravat hlavne online tak PS3, ak ti ide o hranie zadarmo singleplayer tak Xbox.
qwerty-xyz

Fabo napísal:begbee:... hra na pocitac alebo konzolu ma asi menej kriterii nez dievca (desiatky stran A4) :)
:roll: nebavme sa na tuto temu ale tieto prazdniny ohladom zenskeho pokolenia bieda a utrpenie, a najblizsie obdobie to ani nevidim nijak pozitivne, a nemam ani nejako chut sa uz snazit. radsej kupim nove PC-cko prasknem tam zo 20- 30 hier, a davaj zabava na pol roka, . . . popripade PS3 ku a ide sa. :D

a neviem kto mi tu pisal rozdiely medzi PS3 a Xboxom, jezisi sak ja to uz davno viem, .... poznam aj vyhody aj nevyhody oboch zariadeni, a tu je tema konzola vs PC, . . .
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

MakeFake dobre si zadrel . Do Xboxu nedáš iný hdd ako original .
Iný daš jedine keby máš na Xboxe JTAG .
btw neviem prečo by si mal vybrať PS3 keď chce hrávať online .
To je také strašné dať 35€ za rok ? - A podla mna je XBL na tom o dosť lepšie ako PSN
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

ako MakeFake povedal, tak su fora pre hracov konzol, kde si medzi sebou vymienaju hry, popripade predavaju za celkom ludske ceny. Nie je tam problem zohnat nejaku starsiu hru za 10 eur a zase novinku za dakych 30-35 eur. Myslim, ze v tejto teme sa uz pohovorilo k tomuto dost a nie je viac co rozoberat. Uz je len na Tebe ako sa rozhodnes ;).
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

DeJF napísal:MakeFake dobre si zadrel . Do Xboxu nedáš iný hdd ako original .
Iný daš jedine keby máš na Xboxe JTAG .
to není pravda :) do xboxu dáš napr western digital (sú také modré) 2,5" bez problému a v pohode to pôjde
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

to je otazka priorit, ja by som radsej volil nadupane brutalne pecko, ako kombinaciu obycajne pecko+Ps3
qwerty-xyz

gogo956 napísal:to je otazka priorit, ja by som radsej volil nadupane brutalne pecko, ako kombinaciu obycajne pecko+Ps3
:D jo jo, uz som to zvolil aj ja, a PS3 ka sa kupi mozno o pol roka mozno o rok, kedy to bude mat aspon o cosi viacej ludia a viacej hier tu bude, . . .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

qwerty-xyz: PS3 nebude u nas taka rozsirena ako X360, jednak kvoli cene a jednak kvoli moznosti hrania napalovanych titulov. Takze sa este nacakas.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Presne ako Hojko hovorí. Xbox360 je rozumnejšie volba.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nejde ani tak o rozšírenosť konzol ako o ceny hier, keď môžem mať tú istú hru na xko napr o 10 a viac eúr lacnejšie tak potom nevidím dôvod ísť do PS3 , tam len fakt tie exkluzivitky uncharted god of war, motorstorm..
qwerty-xyz

Filipito napísal:nejde ani tak o rozšírenosť konzol ako o ceny hier, keď môžem mať tú istú hru na xko napr o 10 a viac eúr lacnejšie tak potom nevidím dôvod ísť do PS3 , tam len fakt tie exkluzivitky uncharted god of war, motorstorm..
:D srat, pocitac je uz objednany. PS3 alebo Xbox sa budu volit az neskor.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Tak ale aj na Xbox360 máš exkluzivity ako napríklad Gears of war a tá hra je nenormálna :shock:
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

A na PS3 mas exkluzivity ako seriu Killzone, Gran Turismo 5 o par mesiacov, popripade inFamous ci seriu Uncharted...tie hry su nenormalne :shock:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

...God of War trilogy, Metal Gear Solid: GoP, Heavy Rain, Resistance a Resistance 2, Folklore, Heavenly Sword, Little Big Planet, Wipeout a mnohé ďalšie, všetky hodnoteniami obšiematjúce sa okolo Gears of War. Problém je však v tom, že ľudí nezaujímajú vlajkové tituly, väčšina hráčov nemá lowe nazvyš a tak im je x-krabica bližšia.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uplink: Alebo su ludia, ktorych taketo hry nezaujimaju, napriklad ja. Som hracom prevazne sportovych hier, ci je to NHL, FIFA, PES, zahram si aj baseball ci golf. Medzi oblubene tiez patria zavody aut, taktiez akcne hry sposobu Medal of Honor, Battlefield a Call of Duty (hry ako FarCry, Crysis, Doom atd... ma nezaujimaju), nebranim sa ani hram ako Hitman ci pripadne Splinter Cell. Niekedy z nudy si zahram aj strategie ci adventurky. A k tomu urcite nepotrebujem PS3, pretoze vsetky tieto veci dostanem na X360, takze tebou oznacene vlajkove tituly nie len ze ani nepoznam, ale mam ich popravde na salame. Preto v pripade konzol je mojim favoritom rozhodne X360.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Rovnako ako hojko, iba šport alebo real, žiadne príšery a podobne to je podla dobré akurát tak pre deti. Kúpu Xboxu za 150e s HDD a HDMI kablom nelutujem.
Napísať odpoveď